Bende oyle zannediyordum canim ama dikkat edip hepsine bakinca bir kac kisi daha hic bir baglantimin olmadigi kisilerOrtak arkadaşlarla alakalı değil mi o durum ?
TesekkurlerHem ortak arkadaşlar hem de evet profilinize bakma olasılığı yüksek.
arkadaslarinin listesindekiler onlar...Kizlar facebook ta hic bir baglantimiz olmadigi halde neden tanimadigimiz insanlar taniyor olabilecegimiz kisilerde cikar ? Bu insanlar bizim profilimize girip bakanlar mi? Surekli bir kisi cikiyordu boyle , bugun ogrendim ki bu kisi benim nisanli oldugumu bilmiyormus, gectigimiz ay babasi babama gorussunler vs demis.Babam da nisamli.oldugumu.soylemis bugun laf arasinda anlatti babam.Merak ettim tesaduf mu oldu yoksa uzun zamandir bu kiisi profilime mi bakiyordu
Kizlar ya profiline bakinca o sizi goryor mu?Arkadas listende olan kisilerin arkadasi da taniyabilecegin kisiler arasinda gorunuyor. Sanirim yani...tamamen alakasiz kişilerde bende cikiyor taniyor olabilirsin diye. Bilmiyorum belki arkadasimin arkadaslaridir.
Sanmam. Ben facede yada whatsapta kimsenin bana baktığını gormuyorum. Sende gormuyorsan demekki gormuyorlar.Kizlar ya profiline bakinca o sizi goryor mu?
Baktiginizi.
Watsabdada mi durum boyle yoksa
Ben cok merak ettim .
Watsabda diyelim surekli bi kisinin profilene bakiyorsunuz o kisi anlar mi ya da gorunur mu
Ins. Oyledir canim ya .Sanmam. Ben facede yada whatsapta kimsenin bana baktığını gormuyorum. Sende gormuyorsan demekki gormuyorlar.
Birisi cevrim ici iken tevafuken o da cevrim ici ise, ve sen onun profiline bakiyorsan gorusursun tabi cevrim ici oldugunu.Ins. Oyledir canim ya .
Ben sanki watsabdan anliyor gini hiddediuorum mesela cevrimici oldugu zamn ben bakiyorum o kapatana kadr bakiyorum sanki o anliuor gibi.
Kizlar ya profiline bakinca o sizi goryor mu?
Baktiginizi.
Watsabdada mi durum boyle yoksa
Ben cok merak ettim .
Watsabda diyelim surekli bi kisinin profilene bakiyorsunuz o kisi anlar mi ya da gorunur mu
Bende uzun bir süre bu durumun nasıl olduğunu anlamaya çalıştım.Kimsede yokken bende böyle saçma bir durum vardı.Sipariş verdiğim kebapçının kuryesinden tut,bindiğim taxinin şöförüne dek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?