Tanimadigimiz halde taniyor olabilecegimiz kisiler

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kizlar facebook ta hic bir baglantimiz olmadigi halde neden tanimadigimiz insanlar taniyor olabilecegimiz kisilerde cikar ? Bu insanlar bizim profilimize girip bakanlar mi? Surekli bir kisi cikiyordu boyle , bugun ogrendim ki bu kisi benim nisanli oldugumu bilmiyormus, gectigimiz ay babasi babama gorussunler vs demis.Babam da nisamli.oldugumu.soylemis bugun laf arasinda anlatti babam.Merak ettim tesaduf mu oldu yoksa uzun zamandir bu kiisi profilime mi bakiyordu

Arkadas listende olan kisilerin arkadasi da taniyabilecegin kisiler arasinda gorunuyor. Sanirim yani...tamamen alakasiz kişilerde bende cikiyor taniyor olabilirsin diye. Bilmiyorum belki arkadasimin arkadaslaridir.

Bulunduğunuz çevreye yakın kişiler, daha önce sizin profiline girdiğiniz kişiler , ortak ark. Bulunan kişiler, arkadaşlarınızın bağlantısı bulunduğu kişiler vs...

arkadaslarinin listesindekiler onlar...

Sadece ortak arkadaş değil bence.

Bizim ilçede bi banka var orda çalışan bir çocuk var. Ona bişey sormuştum bi baktım tanıyor olabileceginiz kişiler arasında görünüyor. Sanırım isim soyisimden beni bulup baktı faceme. Garipp

Arkadas listende olan kisilerin arkadasi da taniyabilecegin kisiler arasinda gorunuyor. Sanirim yani...tamamen alakasiz kişilerde bende cikiyor taniyor olabilirsin diye. Bilmiyorum belki arkadasimin arkadaslaridir.
Kizlar ya profiline bakinca o sizi goryor mu?
Baktiginizi.
Watsabdada mi durum boyle yoksa
Ben cok merak ettim .
Watsabda diyelim surekli bi kisinin profilene bakiyorsunuz o kisi anlar mi ya da gorunur mu

Facebook hesabınızda,telefon numaranız kayıtlı ise veya onunla giriş yapıyorsanız.Yakın çevrenizdeki,bakkal amca,marketteki kasiyer kız,sipariş verdiğiniz kebapçı v.b bir sürü kişi tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında görülür.

Bende uzun bir süre bu durumun nasıl olduğunu anlamaya çalıştım.Kimsede yokken bende böyle saçma bir durum vardı.Sipariş verdiğim kebapçının kuryesinden tut,bindiğim taxinin şöförüne dek

Baktiginizi.
Ben cok merak ettim .
Watsabda diyelim surekli bi kisinin profilene bakiyorsunuz o kisi anlar mi ya da gorunur mu
Sanmam. Ben facede yada whatsapta kimsenin bana baktığını gormuyorum. Sende gormuyorsan demekki gormuyorlar.

Sanmam. Ben facede yada whatsapta kimsenin bana baktığını gormuyorum. Sende gormuyorsan demekki gormuyorlar.
Ins. Oyledir canim ya .
Ben sanki watsabdan anliyor gini hiddediuorum mesela cevrimici oldugu zamn ben bakiyorum o kapatana kadr bakiyorum sanki o anliuor gibi.

Ins. Oyledir canim ya .
Ben sanki watsabdan anliyor gini hiddediuorum mesela cevrimici oldugu zamn ben bakiyorum o kapatana kadr bakiyorum sanki o anliuor gibi.
Birisi cevrim ici iken tevafuken o da cevrim ici ise, ve sen onun profiline bakiyorsan gorusursun tabi cevrim ici oldugunu.
O da o an senin profiline bakiyorsa oda senin cevrim ici oldugunu gorur, ama birbirinizin ne yaptigini bilemezsiniz. Yani o senin onun profiline baktigini bilemez. Belki sen baskasi ile yazisiyorsun tevafuken ayni zaman biriminde cevrim ici oldunuz. Olabilir yani. Sadece ona yazarsaniz, ona yazmakta oldugunu gorebilir.
Ornegin. Bazen tam telefonu alip esime yazacagimken bakiyorum o da bana yaziyor, xxxx yaziyor diyr gosteriyor.
Yada ben cevrim ici baskasina yazarken, bakayim.kocam en son nezaman cevrim ici olmus diye onun adina tikliyorum. Bazen cevrim ici oldugunu görüyorum. Yaziyorum.hemen kimle konusuyon diye ))

Cevrim içi birbirinizi gorebilirsiniz ama o anlamaz senin onun profiline baktigini.
Bu facedede ayni sanirim
Bana hicnuyari gelmedi şu senin profiline baktı inceliyor diye. Sanada gelmiyorsa, ve sende kimin senin profiline baktigini gormuyor bilmiyorsan demekki baskasida senin baktigini bilmiyor, gormuyor.

Baktiginizi.
Ben cok merak ettim .

Facebook un açıklaması vardı yok öyle bişey diye.. öyle bişey olsa anlamı kalmaz çünkü..

Bende uzun bir süre bu durumun nasıl olduğunu anlamaya çalıştım.Kimsede yokken bende böyle saçma bir durum vardı.Sipariş verdiğim kebapçının kuryesinden tut,bindiğim taxinin şöförüne dek

Ama onlarda numaramiz yok ki

benim kendi deneyimlerim
sürekli baktığın kişiler çıkar
birini eklediğin zaman onun sık iletişim içinde olduğu kişiler çıkar
eğer telefonuna başka bir hat takip çıkarırsan çıkar (bizzat denedim şok oldum eski hattımı taktım sadece bir görüşme yapıp çıkardım çok durmadı bile facebook a sonradan girdiğimde önerilerin hepsi rehberdeki arkadaşlardi şok oldum telefon senkronizasyon kapalı)
biri sana çok bakıyorsa zamanla sende de çıkar
ortak beğeniler çoğunlukta ise gruplar v. s çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…