Tanımadığınız birinin evine gidermisiniz?

Bizimde parkta tanistigim bir komsu vardi esim evdeyken davet ettim taniyalim diye. Sonra ben gittim esim evdeyken. Beni gelip o aldi adres telefon falan yaziyodu onda. Sonra zamanla guven olustu. Yani basta biraz kontrollu olmak lazim

Niyeti iyi veya kotu bilemeyiz...
Iyi bile olsa tercihen gitmek istemeyebilirsiniz.

Anladigim kadariyla kadin yalniz ve cocugu konusunda danisip konusacagi kimsesi de yok. Parkta rasgeldikce dertlesip sohbet edebilir tecrubeleri paylasirdim. Termosta beraber cay icer veya bir kafede turkkahvesi teklif ederdim.
Fakat yerinizde olsam cocugum ile evine gitmezdim. Deli mi kotu niyetli mi bilmedigimden evladim olsaydi risk almazdim.

canım ben olsam evine fln davet ederse gitmem parkta vs yerde tekrar karşılaşırsak merhaba der yine konuşurum he davet konusu açılırsa gelemem kusura bakmayın die reddederim sonuç itibariyle önceden tanıdığın bildiğin bir insan değil dünyanın binbir türlü hali var bence yinede güvenme..

yeni tanıştığı insanla bu derece yakınlık kurabilecek kadar sosyal bir insanın hiç arkadaşı olmaması yalanına inanmıyorum ben...

baska zaman fılan sımdı suraya buraya gıdıyorm de
yıllar once bunun gbı bır bayan vardı cocugun annnesını uyutuo cayına ılac atıp cocugu kacırmıslardı
bu zamanda mıllet 5 tl ıcın bırbırını satıyor
valla banada guven vermedı ne yalan soleıyım

Aaa bunu ilk defa duyuyorum,yaşlılara da mı güvenip yardım edemeyeceğiz artık.

Bence siz gereken cevapları vermişsiniz zaten,yeni tanıdığın biriyle ahbaplık kurmak için illa eve gelip gitmek gerekmez hatta gereksiz bile bence.Yeteri kadar güven sağlandığında zaten kendiliğinden gelişir o yakınlıklar.Bu devirde hiç kimse hiç birşey hafife almaya gelmez.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için, zaten bende öyle çok yakın davranmadım sadece yardımcı olmak adına durmuştum ama konu bayağı ilerledi.. Neyse ararsa ev mevzısunu girmeden görüşebileceğimizi söylerim.. Allah hayırlı insalarla karşılaştırsın bu devirde kimseye güven yok cidden..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birakin onun evine gitmeyi, kendi evimi de tarif etmem, telefonumu da vermem. Doktora sorsun, gelsin kk ya sorsun.
Sevmem ben boyle hadsiz insanlari.

Vayyy arkadaş ya! Yoldan geçerken gülümsüyorsunuz ve sonra numaralarınızı veriyosunuz nasıl güvenebiliyosunuz acaba hemde bu devirde çok arkadaş arıyosa parka arkadaş edinsin önce bide güvenip numara alışverişi yapıyosunuz.. Kadını siz gördünüz nasıl biri bilmiyorum ama devir değişti artık eve çağrıyo bide git git gitte sonrası ne olucak yada sonrası olucakmı 😁 yapmayın ya hayır mı islemek istiyosunuz arkadaş mı edinmek istiyosunuz 13 aylık bebeği kimseye emanet edemezken eve çağırdığınızda neyle karşılaşıcağınızı bile bilmiyosunız İyi memleketinize gidiyomuşssunuz görüşmeyin gereksiz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kırılırsa kırılsın.. İşim var gelemem vs. bahane çok.. Üret dur.. BEN OLSAM GİTMEM.. Sokak ta karşılaştığım kadını da evime çağırmam.. Parkta görüşün işte..

o kadar yalnızımki bende öyle bişiy yapardım belki bilmiyorum..bazen çok bunalıyorum...evime çağırmasamda öyle içimi dökerdim sohbet ederdim diye düşünüyorum....evine gitmeyin bence

ben de aynı şekilde davranıyorum eskiden çocukları tombiş olanları görünce "ne olur anlatın ne yapıyorsunuz" diye önlerine atlıyordum şimdilerde 2. çocuklu kadınları görünce söyle nasıl yaptın nasıl karar verdin felan filan diye hemen atlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…