Merhaba kızlar, bugün arkadaşımla bir tartışma yaşadım düşüncelerim garipsenince size de sorayım istedim.
şimdiye kadar hep uzun ilişkilerim oldu bu yüzden fazla tanışma deneyimim olmadı. liseden sonra dershanemde tanıştığım sınıf arkadaşımla 2 yıllık bir ilişkim oldu. ardından, iki yıllık bir ilişkim üniversitedeki bir sınıf arkadaşım ile oldu. son ilişkim ise 3 yıl sürdü ve o kişi ile de üniversiteden tanışıklığımız vardı.
şu sıralar yalnızım. dün iş çıkışı bir cafede otururken arkadaşım lavaboya gidip ben masada tek kaldığımda birden biri belirdi. oturabilir miyim dedi. e tabi niyeti tanışmak adamın belli fakat ben şaşkınlıkla gayriihtiyari neden diye soruverdim. tanışmak istiyorum dedi ve yine düşünmeden verilmiş bir yanıtla erkek arkadaşım olduğunu söyleyiverdim.
arkadaşıma durumu anlattığımda bir cafede patadanak oturabilir miyim diye gelen birini garipsememi anlamsız buldu.
okul bitmiş, iş yerinde olmamalı nerede tanışacaksın bir daha biriyle dedi. aslında mantıklı ama ne bileyim bir garip geliyor.
kızlar sizce normal midir bu şekilde bir tanışma? bana garip gelmesi mi garip?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?