Tanımadığınız birinin masanıza gelmesi sizce garip midir?

palamut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
573
229
123
35
İstanbul
Merhaba kızlar, bugün arkadaşımla bir tartışma yaşadım düşüncelerim garipsenince size de sorayım istedim.
şimdiye kadar hep uzun ilişkilerim oldu bu yüzden fazla tanışma deneyimim olmadı. liseden sonra dershanemde tanıştığım sınıf arkadaşımla 2 yıllık bir ilişkim oldu. ardından, iki yıllık bir ilişkim üniversitedeki bir sınıf arkadaşım ile oldu. son ilişkim ise 3 yıl sürdü ve o kişi ile de üniversiteden tanışıklığımız vardı.

şu sıralar yalnızım. dün iş çıkışı bir cafede otururken arkadaşım lavaboya gidip ben masada tek kaldığımda birden biri belirdi. oturabilir miyim dedi. e tabi niyeti tanışmak adamın belli fakat ben şaşkınlıkla gayriihtiyari neden diye soruverdim. tanışmak istiyorum dedi ve yine düşünmeden verilmiş bir yanıtla erkek arkadaşım olduğunu söyleyiverdim.

arkadaşıma durumu anlattığımda bir cafede patadanak oturabilir miyim diye gelen birini garipsememi anlamsız buldu.

okul bitmiş, iş yerinde olmamalı nerede tanışacaksın bir daha biriyle dedi. aslında mantıklı ama ne bileyim bir garip geliyor.

kızlar sizce normal midir bu şekilde bir tanışma? bana garip gelmesi mi garip?

Tuhaf tabiki, iyi yapmissin. Beni de bir gun birisi aramisti, cv gonderdigim sirketlerden birine calisiomus resmimi gormus begenmis, tanismak istiyormus. YA boyle birsey olabilir mi cok sacma bence. Bu benim fikrim tabi

Bence sizin arkadaşınız tuhaf.
Bu devirde böyle bir şeyin doğru olduğunu düşünmüyorum açıkçası..
Tanımadığınız biriyle,ne diye aynı masada oturasınız ki? kimdir,nedir belli değil..
Bence en doğrusunu yapmışsınız. :81:

Olta atmis belki gelirsin diye..
Sen dogru olani yapmissin.. dersanede okulda is ortaminda az cok bilirsin tanirsin kimin ne oldugunu ama masana gelen adam evli mi bekar mi hirli mi hirsiz mi ne bileceksin. .
Hrm ayrica usturuplu biri olsa oyle bi hareket yapmazdi bencr
.

Elin adamının lönk diye masaya oturmasına izin verip tanışmak tuhaf olurdu asıl.Nereden bileceğim arsız mı,sapık mı,hırsız mı....Ne bileyim arkadaş ortamında tanışırsın vs. olur,bu çok farklı.Hem ne konuşacağım yani.Adam da ne cesaretle geliyor yahu.

Bence siz kendi doğrularınızla yaşamaya devam edin..
Öyle tanımadığın bir adam masana oturacak tanışmak isteyecek vs bi kere bu harekette bulunan biri baştan kaybeder .Tabi karşısında ki insan sizi gibi mantıklı düşünen biri ise..

Kim olsa ''noluyoruz be '' der..
Ama niyeyse arkadaşınız evde kalmış gibi muamele yapıyor gibi geldi bana..

Bence de sacma. Benim bi kuzenim mekandan kiz kaldirma dersleri veriyor erkeklere bayagi para kazaniyor. Ilk hareket yalniz kizin masasina gitmek. Genelde kimse reddetmiyomus. Ben de onla tartisiyorum abuk bir dyrum diye. 3. Bulusmada nasil eve atilir bilmem ne. Neler var bunlarda. Bu isin kitaplari falan var :))

tabi ki gariptir
arkadaşınızın düşüncesi çok saçma geldi banada.

daha nelerrrr
masama oturacakmış tanışmak için deli mi ne..
iyi yapmışsın kabul etmemekle..

masanıza gelen kisiyle çıkın demiyorum ama istemediginizi soylemeniz yeterli ısrarcı olmasıdır benim asıl gordugum sorun.
oncelikle sunu soyleyeyim ben de garipserim ve oturtmam da gorusmem de.

fakat sizin bu sorunuz bana sunu hatırlattı, arkadasının aracılıgı ile cıkma teklifi eden ya da sırf okulda gordu diye oyle ayakta dikilip arkadasınızı beklerken yanınıza saat sorma vs bahanesiyle gelen tanısan kisiler duymuyormuyduk lisede uni.de? hatta kagıt yollayan ergenler olmuyor muydu?
boyle tanıssa bile uzun sureli birliktelikler yasayanlar da olmuyor muydu?
bunun onlardan pek bir farkı yok aslında.
sadece kendi ortamımızda bize yanastıkları icin daha guvende hissediyoruz ve kimimiz tanısmaya cesaret edebiliyor hepsi bu.
boyle bakınca adamın yaptıgından rahatsızlık duyacak olsam da garipseyemiyorum, arkadasınız gibi )

Ne Munasabet Canim Yaa ben sahsen mefret ederim oyle gereksiz samimiyetlerden veya edepsiz davranislardan tepkim cok sert ve muhtemelen agir olurdu.

Çok saçma ve fazla rahatsız edici buldum bu tanışma şeklini ben.
Yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim, kendi doğrularından vazgeçme. İçin rahat olsun.

Bende tepki gösterirdim açıkçası terslerdim yanii ne münasebet pat diye gelecek oturacak birde tanışmak istiyorum diyecek olduu başka diyesi geliyor insanın... Birde ben ilk görüşte aşka inananlardan değilim yani öyle biri benim kaşıma gözüme aşık olacakta gelcek hemen tanışçak benle ciddi düşünüp evlencek bunlar masal benim gözümde

Siz en doğru olanı yapmışsınız,asıl arkadaşınız saçmalamış demekki sizin yerinizde arkadaşınız olsa adamın oturmasına izin verecekmiş.

Siz tuhaf değilsiniz arkadaşınız tuhaf...

Adam belki sapığın teki, belki yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi "kız kaldırma" peşinde...

nedense aklıma şöyle birşey geldi.
acaba arkadaşınız mı yollamış adamı? günahınıda almayayım tabi ama şu devirde kendine bile güvenmeyeceksin diyor benim babam.:):)
sonuçta kim durduk yere birinin masasına yaklaşır tanışmak için? belki evliyim,çocuk annesiyim veya nişanlıyım,sevgilim var.bunları bilmeden hiç kimse kimsenin masasına tanışmak için yaklaşamaz.ne tesadüf arkadaşınız masadan kalktıktan sonra bu olaylar olmuş.döndükten sonrada "niye öyle yaptın"diye sizi terslemiş.
siz iyi yapmışsınız tabikide.

Son düzenleme:

Iyi yapmissin bencede garip, tuhaf.
Bende dusunmeden hayir derdim, hatta nedenini bile sormadan terslerdim galiba , hirlimidir hirsizmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…