Tanımadığınız kişilerle internette sohbet etmeyin

bana gore sapiklik kocasiyla yaptigi fantazilerden banane yahu yani ozel diye birsey var insan anlatmaya utanir

Katiliyorum yatak odasinda yasananlar sadece bizim özelimiz hic hoslanmam öyle vicik vicik esiyle yasadiklarini anlatanlardan..Sende olan bende de var hem banane degilmi..

Buda kulagina küpe olsun tanimadigin kisilerle özelini paylasma lütfen.

aynen yaa bende çok mühim bişe dicek zannettim..

Ama kiz sevgilisinin sapikligi uzerine konusmak icin msn almis ne beklenir ki

iyide adi uzerinde sevgilisi,kiz sevgilisi opusmek istedi diye dert yaniyor,
oburu kocasiyla yaptigi oral sexten bahsediyor kizada sevgilinle opus filan diyor normal mi ?
hem kiz genel olarak dertlesmek istemistir bence cunku actigi konuda genel olarak dert yanmis,
ama msn alan kisi nedense sadece cinsellik bolumune takmis

İnsan neden tanimadigi birisiyle ( kizmi erkekmi belli degil)
Öpüsmekmis falan konusurki bende bunu anlamiyorum.
E karsisindaki de öyle konularla devam ederse sasirmamak lazim.

yaniii

Kiz zaten onceki konusun da daha onceden tacize ugradigini anlatmis vede sevgililerinin hepsinin cinsellik dusundugunu...
Ama herkese guveniyor tanimadan.. Tipki msn olayinda oldugu gibi..
Dertlesecek insan ozelden de yazar yani 10 dkk arayla yazsin yazamiyo mu..
Kadinin akli fikri sexte olsa zaten opus ama ileri gitme demez..
Orala baglamasida bi garip olmus ama..
Neyse konu sahibi senin caren herkese guvenmemek iyi tanimak olcup bicmek ona gore karar vermek..
Sen kendine onem vermezsen baskasi hic vermez.. Olmek de neymis.. Hayatin tadini cikar.. Yasin kucuk sanirim.. Bosver sevgiliyi gecek ask gelir seni bulur sen eglenmene bak

Ama ileri gitme de diyor
Hem gosterip hem vermiyor hesabi
Tobe tobe..

Tanımadığın biriyle bunları konuşman evet yanlış ama sen bunu değilde başka bi şeyi sorun ediyorsun o da o msnde konuştugun kişinin erkek arkadasın oldugundan süphe ediyorsun değil mi ben okur okumaz bunu anladım ve doğru tahmin ediyorsun . Erkek arkadaşın, bunu bi bayandan duyup seninde aynı şeyleri uygulayacağını zannediyor o yüzden sana böyle bi oyun yapmış. İnanma yani şimdi nasıl olsa sevgilim yapabilirim diye yapacağın bi hareket kötü şeylere sebep olur. Bi an önce kurtulmaya bak . . Allah ıslah etsin ...

Canim ama konu sahibi evli degil.. Bekar oldugu icin sapiklik olarak geliyor ona..
Evli olsa tabiki kocasina yetecek seyler yapar..
Konustugu kadinin direk orala baglamasina sasirmis kiz :)
Ha tabi kadin bize gore sapik degil.

Anlıyorum canım ama sonuçta yaşamadan, hissetmeden böyle birşeye sapık demesi anormal.ha nasıl bi muhabbetti bilemem, belki kadın kıyaslama maksatlı geldi oral sexe Ben de öpüşmeden önce ıyyy derdim...salyalar karışıyo bulaşıyo bu nasıl bişidir derdim...Ama hiç de öyle değilmiş...Hissetmek gerekiyomuş...

Bayan önce dertleşelim diyor, öpüş erkek arkadaşınla diyor.
Eşiyle yakın münasebetlerinden bahsediyor.
Uçurum dizisindeki Nur olmasın bu

evli olsada dogru degilki bence ilk msne ekledigin bi kiza esinle yaptiklarini yazarmisin sen

msn e eklemem ki zaten ayrıca eğer birine eşimle yaptığımı anlatacaksam bu tanımadığım biri olur. tanıdığın birine boyle birşeyi nasıl soylersin ki zaten yazdığım kişiler eşlerinin cinsel olarak fazla ilgili olmadığından dert yanmıştı onlara bi iki tavsiye verdim sapığım galiba ben ya :18:

vay sapik vay

Tanımadığınız kişilerle internette sohbet etmeyin.Başlığınızıda bu şekilde değiştirdim,"lütfen herkes bir baksınnnn" gibi bir başlık içeriği yansıtmıyor.

Kadın eşiyle oral sex yaptığı için mi iğrenç oldu? Yoksa bunları size anlatmasından dolayı mı?

Bunları size anlatmasından dolayısıysa evet, insanların özellerini başkalarıyla paylaşmaması gerekiyor. Ama eşiyle oral sex yaptığı için iğrenç diyorsanız, o sizi ilgilendirmez..

Bana açtığın konular hiç inandırıcı gelmiyor!
Cinsellikle ilgili ard arda bu kadar konu saçma.
Birde inanadırıvı değil.
Okurkende yaşadıklarınızdan etkilenmiş,yani dert edipte buraya yazıyomus havasında değilsiniz..
Fake siniz bence!
Kendinize başka uğraşlar bulun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…