- Konu Sahibi sensiz_olmazki5
-
ben bir şey demdimki.sadece erkek arkadaşım öpüşmek istedi bir kaç sapık tavırda bulundu dedim.sonra kendi hayatını anlatmaya başladı.bu kişi üstelik ben baktım daha dün mü ney konu yazmış.eşinin yeğeni bu kadının iç çamaşırına filan bakıyomuş kirli sepetine gidip.böyle pislik ruhlu insanlara göre o hareketinde normal gelmesi lazımdı o zaman.gelip bu dertten burada yakınmış utanmadan..............................
o zaman yarglamadan önce sorgulamyı öğrenin.insanları bu kadar kırmadan önce bir sorun!! ne demek ne bekliyordun ki? böyle konuları duymayı mı hak ettim? burasıda ne kadar cahil insan kaynıyomuşş
neymiş o kullanıcı ismi, ben fantezilerimi anlatmak istiyorum ona
ben hatırladım o konuyu ama dün açılmamıştı ki o konu
baya eski
neymiş o kullanıcı ismi, ben fantezilerimi anlatmak istiyorum ona
Ya bu konu sahibi arkadaş diğer konusundaki erkek arkadaşının yaptığı sapıklığı alenen en ince ayrıntısına kadar anlatıyor hatta verilen cevapların altına tekrar tekrar ayrıntılı bir şekilde anlatıyor ve evden dışarı çıkmıyorum demesine rağmen doktor sevgili buluyor kendisine sonrada bir bayanı sapıklıkla suçluyor...Allah aşkına şimdi hangi kız öpüşmüyor görüyoruz heryerde... bu mağradamı yaşıyor yoksa hepimizi kandırıp aslında kendisimi bu konuları deşerek sapıklık yapıyor. Bence kendisi düpedüz sapık...Çok çelişkili sözleri var. Ben inanmadım şahsen....Hem o kadar öpüşmeyi bile sapıklık olarak görüyor o zaman bu yaşta sevgili bulmasın kendini evlendiği adama saklasın yada burda ki yaşı büyük kadınlarla bu konuda sohbete katılmasın... Gitsin yaşıtları gibi video, müzik hobisi yapsın... Burası kadınlar kulubu çocuklar kulubü değil...
biz eşimle evlenmeden önce hiç öpüşmedik.. hatta eşim beni ilk gerdek gecesi gördü...
Kötü bir şans eşinizi sadece gerdek gecenizde görmeniz....Belli ki yaşınız oldukça büyük.. Bizim annelerimizde öyyleymiş saygı duyarım ama bu devir için söylüyorsanız feriştahı gelse inandıramaz beni
bu devir için söylüyorum
Ya bırak arkadaşım Allah aşkına yani sen hiç istemeye geldiklerinde, nişanlandığında, bir akraba ziyaretinde falan filan hiç eşini görmedin öylemi... Sadece gerdek gecesinde gördün yapmayın ya bu kadar büyük atmayın. Bak öpüşme konusunu geçtim çünkü hiç öpüşmeyen sadece eşini öpen insanlar olabilir amenna ama eşimi sadece o gece gördüm dersen ya çarşaflı bir bayansın yada yalan söylüyorsun. Orasıda sana kalmış ama ben inanmadım..
Düğünüdemi ayrı salonlarda yaptınız , kına gecesi ya nişan :)))
biz eşimle evlenmeden önce hiç öpüşmedik.. hatta eşim beni ilk gerdek gecesi gördü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?