- Konu Sahibi sensiz_olmazki5
-
Erkek olabilme ihtimali ve oral sexe bakış açımızı öğrenme ihtimali var mıdır?
Erkek olabilme ihtimali ve oral sexe bakış açımızı öğrenme ihtimali var mıdır?
bu arada benim bahsettigim konu sahibi degil,konudaki msn veren kisi
:26::26:kim erkek kim kadin ben anlamadim
bi yarım saat önce msn veren arkadas o olduğunu sanıyorum sayfaya baktıı yazmadan çıktı.
onun erkek olma ihtimali var elbet ama çok özgürce cinselliği uçlarda yaşayan bir bayanda olabilir.
hiç tınlamadı demek ki...
yada ne cevap vereceğini bilemedi. sonuçta karşılıklı olarak konuştular bi şekilde konu sahibinin korktuğu,ama diğer üyenin çok hoşlandığı şeyler konuşuldu. konu sahibinin buraya gelipde orada aralarında konuştukları şeyleri yazacağı onunda aklına gelmemiştir heralde.
yada gerçekten erkek üye birden bire açığa çıkmıyım çenemi tutayım dedi...:26:
bizim için büyük bir merak konusu derin bir gizem
ya en azinndan kotu bir amacim yoktu yardimci olmaya calistim filan diyebilirdi gercekten tinlamadi bilemiyorum,
zaten actigi eski konusundada yazmis yazmis ama sonucu yazmamis felan,
neyse yinede gunahini almayalim
Evet bunu yazdım.
Tanımadığınız kişiden msn alıp dertleşerek nasıl bir çözüm bekliyordunuz ki?
Hiç mi çevrenizde size söylemediler bunun yanlış bir iş olduğunu?
Kendi erkek arkadaşınız bile sapık çıkmış da sanala nasıl güvendiniz?
o zaman yarglamadan önce sorgulamyı öğrenin.insanları bu kadar kırmadan önce bir sorun!! ne demek ne bekliyordun ki? böyle konuları duymayı mı hak ettim? burasıda ne kadar cahil insan kaynıyomuşş
evet öyle.ne kadar anlayışsız insanlar var.insanlar burada birbirlernin skıntılarını paylaşmak için buradalarr senin yaptığına bak...kendini çok yüksekte görüyosun belli ki!! aklıma gelmedii erkek olabileceği bir anda.o kadar bunalmıştımki dertleşecek biriini aradım.yani bu kadarda kafan basmıyosa diyeceğim bşka da bir şey yok selametle..
1.si her tanımadığın insanla msn de niye muhabbet ediyosun bu tarz konulara giriyosun?
2.si ben kadında bi sapıklık göremiyorum.Oral sex gayet normal birşey.tabi bekaretim bozulmasın diye anal yaptıran kızların yanında çok çok normal birşey...Kadın kadınlığını yapmalıdır her ne olursa olsun...Bunda ölecek ne var? ve bence sen öpüşmeye, tensel dokunmaya falan sapıklık diyosan bence sen hiç evlenme, kadınlığını yapamadığın için boynuzlanırsın...Kadın dediğin kadın gibi olmalı...Her yönden yetebilmeli diye düşünüyorum... Iyy öğğkk de diyecekse geçecek ayna karşısına sivriltecek boynuzlarını...Kıracak dizini, oturacak totişi üstüne...Allah sen ve senin gibilerin kocasına sabır versin...
hakılsın günahına girmeyelim.
ikisde yazsınlar bizide meraktan kurtarsınlar.
konu açılıpta son durum veya netice yazılmayınca sinir oluyorum. bak şimdi onun açtığı ilk konuymuş orada d tepki almış sonrada birşeyler yazmamış. konuyu da hortlatasım geliyor böyle olunca
yemin ederim sizden allah razı olsunnnn((( neredeyse hüngür hüngür ağlıyacaktım şimdi....herkes ne kadar önyargılıııı
ben bir şey demdimki.sadece erkek arkadaşım öpüşmek istedi bir kaç sapık tavırda bulundu dedim.sonra kendi hayatını anlatmaya başladı.bu kişi üstelik ben baktım daha dün mü ney konu yazmış.eşinin yeğeni bu kadının iç çamaşırına filan bakıyomuş kirli sepetine gidip.böyle pislik ruhlu insanlara göre o hareketinde normal gelmesi lazımdı o zaman.gelip bu dertten burada yakınmış utanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?