Tanımadığınız kişilerle internette sohbet etmeyin

suç sende değil.sorun tanımadığın birine sevgilinle ilgili seyleri anlatman değil yani akıl akıldan üstündür akıl almak istemişsinizdir.bu vforumda herkes bi şeylerini anlatıyo o zamn anlatmasınlar kim kimi tanıyo?sorun senin iyi niyetini istismar eden karşı tafartaki insanda.ama bunu bu kadar kafana takma çünkü dünyada çeşit çeşit insan var ona göre normal olabilir ama sana göre hiçolamayacak bi şeydir.bakış açısı..

bu devir öyle bir devir ki güven mevzusu çok zor ne yazık ki.diğer konuya bakınca msn veren kişiyi tahmin etmek zor değil ama pat diye konunun s...se geldiğine inanmak bilemiyorum yani:26:

Konuşcak dertleşcek arkadaşın yok mu da sanaldan tanımadıklarını ekleyip konuşuyorsun?Millete kızcağına kendine kız önce.Ne bekliyordun ki tanımadığın insan sana akıl fikir mi vericek?Kadın taklidi yapan sapık erkekler olduğu gibi daha beteri erkek taklidi yapıp genç kızları kandıran hasta kadınlar var.Bir arkadaşım böyle bir hasta insan yüzünden bekaretini kaybetti.Gerçi arkadaşımdaydı hata çok saf davrandı ama siz siz olun zaten tanımadıklarınızı eklemeyin.Dertleşmeyi geçmiş ek-le-me-yin.

Arkadasim sen de tanimadigin insanla sevgilinle olan iliskini ne diye konusuyorsun ki? Sonra o sana "bana da sapikca seyler yapti" deyince, ne sapikligi yaptigini da soran sensin. Sapikligi anlatinca da vay bakalim butun sapiklar beni buluyor!! oleyim daha iyi, cart curt... Sen de farkli bir cinssin yani. Sanki kadin (ya da adam) durup dururken sapik sapik konusmus gibi asiri tepki vermissin. Sohbeti kendin acip, butun bunlara davetiye cikarip sonra sikayet ediyorsun.

Ayrica ben kendi adima uyarin icin tesekkur ederim de, benim zaten nette tanimadigim insanla iliski sohbeti yapmak aklimin ucundan bile gecmez.

bi yarım saat önce msn veren arkadas o olduğunu sanıyorum sayfaya baktıı yazmadan çıktı.

onun erkek olma ihtimali var elbet ama çok özgürce cinselliği uçlarda yaşayan bir bayanda olabilir.

msn verdi hadi ekledin işi niye oralara kadar götürdünki??
silersin zor bişeymi??şikayet et olsun bitsin
bu sanalı ne kadar ciddiye alıyorsunuz şaşırıyorum
ben izin vermediğim sürece sanaldaki bana ne yapabilir:26:

bi yarım saat önce msn veren arkadas o olduğunu sanıyorum sayfaya baktıı yazmadan çıktı.

onun erkek olma ihtimali var elbet ama çok özgürce cinselliği uçlarda yaşayan bir bayanda olabilir.

bende gordum ve sasirdim acikcasi bu kadar itham icinde savunmazmi insan kendisini

hiç tınlamadı demek ki...
yada ne cevap vereceğini bilemedi. sonuçta karşılıklı olarak konuştular bi şekilde konu sahibinin korktuğu,ama diğer üyenin çok hoşlandığı şeyler konuşuldu. konu sahibinin buraya gelipde orada aralarında konuştukları şeyleri yazacağı onunda aklına gelmemiştir heralde.
yada gerçekten erkek üye birden bire açığa çıkmıyım çenemi tutayım dedi...:26:

bizim için büyük bir merak konusu derin bir gizem

ya en azinndan kotu bir amacim yoktu yardimci olmaya calistim filan diyebilirdi gercekten tinlamadi bilemiyorum,
zaten actigi eski konusundada yazmis yazmis ama sonucu yazmamis felan,
neyse yinede gunahini almayalim

ya en azinndan kotu bir amacim yoktu yardimci olmaya calistim filan diyebilirdi gercekten tinlamadi bilemiyorum,
zaten actigi eski konusundada yazmis yazmis ama sonucu yazmamis felan,
neyse yinede gunahini almayalim

hakılsın günahına girmeyelim.

ikisde yazsınlar bizide meraktan kurtarsınlar.

konu açılıpta son durum veya netice yazılmayınca sinir oluyorum. bak şimdi onun açtığı ilk konuymuş orada d tepki almış sonrada birşeyler yazmamış. konuyu da hortlatasım geliyor böyle olunca

o zaman yarglamadan önce sorgulamyı öğrenin.insanları bu kadar kırmadan önce bir sorun!! ne demek ne bekliyordun ki? böyle konuları duymayı mı hak ettim? burasıda ne kadar cahil insan kaynıyomuşş

O zaman neden cahil insanlara dert yanıyorsunuz efenim ?

Burjuvalarla falan takılın.

Helal valla arkadaşım.

bekleyelim bakalim

yemin ederim sizden allah razı olsunnnn((( neredeyse hüngür hüngür ağlıyacaktım şimdi....herkes ne kadar önyargılıııı

arkadaşım insanların sana tepki vermesi gayet normal....
zira konunuza ilk yorum yapan kişiye öyle kötü bi şekilde yaklaşmışsınızki insanlar baştan tepkili olmuş konuya..

konu sahibinin bahsettiği bayanın önceki bir konusunu hatırlıyorum da eşinin yeğeni mi ne iç çamaşırını koklarken bulmuş falan.bazıları inandırıcı bulmamıştı.

ben hatırladım o konuyu ama dün açılmamıştı ki o konu
baya eski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…