Tanışır Tanışmaz Samimi Olan İnsanlar

PeriliBaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
203
95
98
Merhabalar, etrafınızda sizinle tanışır tanışmaz fazlaca samimi davranan insanlara özellikle kadınlara nasıl mesafe koyuyorsunuz? Örnek vereyim, ben bir yüksek lisansa başladım diyelim, tanıştık diyelim sadece ad olarak sonrasında karşı taraf gelip annen, baban ne iş yapıyor, nerede staj yaptın, araban var mı, hangi semtte oturuyorsun, diye sorular sıralıyorsa hele ki çokça başıma geldi etrafımda yakın kız arkadaşlarımda aynı durumdan rahatsız. Bende pek cevaplamıyorum doğal olarak, gereksiz geliyor bir anda bu kadar bilgi araklamaya çalışmaları.

Merhabalar, etrafınızda sizinle tanışır tanışmaz fazlaca samimi davranan insanlara özellikle kadınlara nasıl mesafe koyuyorsunuz? Örnek vereyim, ben bir yüksek lisansa başladım diyelim, tanıştık diyelim sadece ad olarak sonrasında karşı taraf gelip annen, baban ne iş yapıyor, nerede staj yaptın, araban var mı, hangi semtte oturuyorsun, diye sorular sıralıyorsa hele ki çokça başıma geldi etrafımda yakın kız arkadaşlarımda aynı durumdan rahatsız. Bende pek cevaplamıyorum doğal olarak, gereksiz geliyor bir anda bu kadar bilgi araklamaya çalışmaları.

Ya tam soruna cevap olur mu bilmiyorum ama belki de insanlar muhabbetine soruyordur yada karsindaki cok yalnizdir ve seninle kaynasmak istiyordur bence batmasin bu kadar :)
Ille istemiyorum diyosan sordugu sorulari evet hayir hi hmm seklinde suratina bile bakmadan cevapla kaz degilse anlar uzaklasir.

Ya tam soruna cevap olur mu bilmiyorum ama belki de insanlar muhabbetine soruyordur yada karsindaki cok yalnizdir ve seninle kaynasmak istiyordur bence batmasin bu kadar :)
Ille istemiyorum diyosan sordugu sorulari evet hayir hi hmm seklinde suratina bile bakmadan cevapla kaz degilse anlar uzaklasir.
Tam olarak böyle değil de nasıl desem eviniz kira mı diye soran bile oldu daha ilk tanışmada :D ben nasıl soruyorlar çözemedim ama dediğiniz gibi soruları cevaplamayan bir ifadem var artık (:

Tam olarak böyle değil de nasıl desem eviniz kira mı diye soran bile oldu daha ilk tanışmada :KK70: ben nasıl soruyorlar çözemedim ama dediğiniz gibi soruları cevaplamayan bir ifadem var artık :-)

Tapusunu ustune istiyor belki bak o olabilir :KK76:
Bazen de yok gibi davran cok rahatsiz olduğun bir tipse.

genellikel mahalle kültüründen kopamamış insanlardı benim karşıma çıkanlar işkeri güçleri açık kapı bulmdumu girmek bir yerlere kapa atmak dedikodu.. iyi olabilirler de uymuyorsa uzak dur. bir çoğu da kıskanç idi...

Sadece sorduğu sorulara cevap ver,kısa ve net cevaplar olsun ama öyle kırıcı bi üslubun da olmasın,yalnızca o kişiye gülümseme bi de muhabbeti devam ettirme yeter,sıkılır gider bi süre sonra.

Ne varki bunda ya?
Ben tamda oyle insanlardan hoslanirim halbuki. Bende cbuk kaynasirim ama ilk adimi karsi taraftan beklerim.
Cok hosuma gider birisi gelip : merhaba dedigi an

Back
X