- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.008
- 43
- 35
- Konu Sahibi Kadifeyesil
-
Nereye baktı da bulamadı acaba adamEski kocam yerini bulamadı ne ya
Bir sürü şey duygum.okudum ama bu neee
Yerini bulamadi
Durmadık yere de salınmaz benceDurduk yerde ben bakireyim diye haber salinir mi yani sizce? Manasiz hareket.
Ola ki evlenilirse o zaman kendiliginden gorsun. SurpriiiiizDurmadık yere de salınmaz bence
Biz nerden bilelim neyi ne Kadar yaşadınızBen bir sey yasamadim yazmamistim aslinda. Birlesme derken sadece o kismin olmadigi anlasilir diye dusundum. Ama bazi yorumlari okuyunca cok uzuldum,bu kadar ezilmeye calisilmacagimi dusunmemistim
E kocam yerini bulamadı diye gülerken iyiydi amaBen bir sey yasamadim yazmamistim aslinda. Birlesme derken sadece o kismin olmadigi anlasilir diye dusundum. Ama bazi yorumlari okuyunca cok uzuldum,bu kadar ezilmeye calisilmacagimi dusunmemistim
PekiBiz nerden bilelim neyi ne Kadar yaşadınız
Siz kendiniz yazmışsınız eski kocam yerini bulamadı diye kendinizi özelinizi burda yazarsanız herkesin birer lafı olur
Ne demek yerini bulamadı
Ayrıca siz kendinizi eziyorsunuz farkında değilsiniz kendi adıma diyyeim bir sürü yorum yaptım size yaptığım yorumlar da dedim ki önce karakterine bakın kişiliğine bakın ilk evlilik olmamaış sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer daha dikkatli olun diye
Ama siz taktiniz bekaret buna odaklanmisiniz illede desem mi yok ailem der yok haber salarız bu nedir
Siz ne kadar bakire de olsanız bir evlilik yaptınız o yüzden herkes sizi dul biliyor
Bu adamla anlaşır evlenirseniz o da yerini bulursa tobe töbe
Zaten anlar
Ha bunu inceden derim derseniz önce anlasin sizin aradığınız biriyse aşk meşk sevgi saygı güven oluşursa zaten bunu dersiniz
Daha bismillah eski es yerini bulamadı desem mi bakireyim diye yok ailem der yok haber salarız
Kusura bakmayın siz kendinizi ezdiriyorsunuz...
Gulme ifadesi koymamistim yanlisiniz varE kocam yerini bulamadı diye gülerken iyiydi ama
Ne sanmıştınız ki hepimiz sizinle bir olup kocanızla dalga geçeceğiz mi?
Ahahahsjshsjaha insanların hevesini niye kursağında bırakıyorsunuz? Son bakire bükücü.bir story atarsın, ne güzel bir gün, bugün de bakire uyandım, diye.
Karsidaki kisi daha once evlenmediyse evlenmemis birini isteyebilir anlaminda soyledimO kişi de daha önce evlenmiş birine nasıl bakar bilemedim derken ?
Bunu bana açar mısınız çünkü sanırım ben yanlış anladım hani evlenip boşanmış biri cüzzamlı gibidir kimse onunla yeniden evlenmeyi düşünmez gibi bir anlam çıkardım. Beni aydınlatın.
yaaa bak cinsellik cok özel konular adamla daha tanısmadın benim bekaretim den kime ne allah askına kadınlar söyle degissin böyle olsun diyoruz sen arabistana dogru gidiyosun yaaHerkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
Çok mu fark etti?Gulme ifadesi koymamistim yanlisiniz var
Soruldugu icin aciklama yaptim. Amacim gulmek,eglenmek,dalga gecmek degildi kiÇok mu fark etti?
Pek cinsellik yaşayamadan ayrıldık demek var bi de yerini bulamadı demek var
boşverin gülmeyi eğlenmeyi de, bekaretinizi anlatmadan önce yeni adaya mutlaka sorun kendisinin tecrübesi varmıymış :)Soruldugu icin aciklama yaptim. Amacim gulmek,eglenmek,dalga gecmek degildi ki
Hanımefendi biriyle tanışmak istiyor musunuz şu an buna hazır mısınız?Karsidaki kisi daha once evlenmediyse evlenmemis birini isteyebilir anlaminda soyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?