Tanisma aşamasinda bekareti soylemek

Bunu söylemeyin. Daha doğru düzgün tanımıyosunuz ,bu özel bi konu. Ayrıca sizin değerinizin bekaretinizle ilgisi yok. Daha, doğru düzgün tanımadığınız insanlara bunu söylemek ve size bekaretiniz üzerinden değer biçmelerini beklemek, kendinize saygısızlık olur. Eğer bir ilişkiye başlarsanız, üzerinden belli bi zaman geçer, ilişki ilerler, doğal akışında zaten konusu açılır, yeri gelir. Alakasız yere böyle bişey söylenmez.

Tutucu bir yerde yaşıyor olduğunuz için kişi ile tanışın konuşun. İlk konuşmada birbirinizi tanımaya çalışın. Eğer adamı beğenirseniz, hoşlanırsanız, O da sizinle tekrar görüşmek isterse ya da ciddi düşündüğünü vs belirtirse benim kağıt üzerinde bir nikah durumum oldu, normal bir evlilik yaşantısı değildi bunu da söylemiş olayım dersiniz. Hoşlanmazsanız ya da kişiden devam talebi gelmezse zaten söylemenize gerek yok.

Ben bir sey yasamadim yazmamistim aslinda. Birlesme derken sadece o kismin olmadigi anlasilir diye dusundum. Ama bazi yorumlari okuyunca cok uzuldum,bu kadar ezilmeye calisilmacagimi dusunmemistim

Ben bir sey yasamadim yazmamistim aslinda. Birlesme derken sadece o kismin olmadigi anlasilir diye dusundum. Ama bazi yorumlari okuyunca cok uzuldum,bu kadar ezilmeye calisilmacagimi dusunmemistim
Biz nerden bilelim neyi ne Kadar yaşadınız
Siz kendiniz yazmışsınız eski kocam yerini bulamadı diye kendinizi özelinizi burda yazarsanız herkesin birer lafı olur
Ne demek yerini bulamadı

Ayrıca siz kendinizi eziyorsunuz farkında değilsiniz kendi adıma diyyeim bir sürü yorum yaptım size yaptığım yorumlar da dedim ki önce karakterine bakın kişiliğine bakın ilk evlilik olmamaış sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer daha dikkatli olun diye

Ama siz taktiniz bekaret buna odaklanmisiniz illede desem mi yok ailem der yok haber salarız bu nedir

Siz ne kadar bakire de olsanız bir evlilik yaptınız o yüzden herkes sizi dul biliyor
Bu adamla anlaşır evlenirseniz o da yerini bulursa tobe töbe
Zaten anlar
Ha bunu inceden derim derseniz önce anlasin sizin aradığınız biriyse aşk meşk sevgi saygı güven oluşursa zaten bunu dersiniz

Daha bismillah eski es yerini bulamadı desem mi bakireyim diye yok ailem der yok haber salarız

Kusura bakmayın siz kendinizi ezdiriyorsunuz...

E kocam yerini bulamadı diye gülerken iyiydi ama
Ne sanmıştınız ki hepimiz sizinle bir olup kocanızla dalga geçeceğiz mi?

O kişi de daha önce evlenmiş birine nasıl bakar bilemedim derken ?
Bunu bana açar mısınız çünkü sanırım ben yanlış anladım hani evlenip boşanmış biri cüzzamlı gibidir kimse onunla yeniden evlenmeyi düşünmez gibi bir anlam çıkardım. Beni aydınlatın.

Peki

bir story atarsın, ne güzel bir gün, bugün de bakire uyandım, diye.
Ahahahsjshsjaha insanların hevesini niye kursağında bırakıyorsunuz? Son bakire bükücü. Kadın ne güzel baştan uyaracaktı ben ikinci el değilim, ona göre ha diye.

Karsidaki kisi daha once evlenmediyse evlenmemis birini isteyebilir anlaminda soyledim

yaaa bak cinsellik cok özel konular adamla daha tanısmadın benim bekaretim den kime ne allah askına kadınlar söyle degissin böyle olsun diyoruz sen arabistana dogru gidiyosun yaa

Soruldugu icin aciklama yaptim. Amacim gulmek,eglenmek,dalga gecmek degildi ki
boşverin gülmeyi eğlenmeyi de, bekaretinizi anlatmadan önce yeni adaya mutlaka sorun kendisinin tecrübesi varmıymış :)
Zira bu adam da bulamazsa evlendim ama bakirim eski eşimin yerini bulamadım derse

Karsidaki kisi daha once evlenmediyse evlenmemis birini isteyebilir anlaminda soyledim
Hanımefendi biriyle tanışmak istiyor musunuz şu an buna hazır mısınız?
Evetse aracıyla olumlu dönüş yapıp konuşmaya başlayın hele bi.
Gidişata bi bakın siz onun hakkında bir şey bilmiyorsunuz, o da sizin.
Nasıl bi insandır anlaşır mıyız hayatıma alır mıyım buna değer mi bi bakın
Sonra ilişkiniz ilerler birbirinize sorarsınız merak ettiklerinizi zaten.
Durup dururken böyle bi ayrıntı verilmez yani, kaç sayfa yazılmış size okuduysanız anlamışsınızdır zaten.
Sakin olun, zamana bırakın, şimdiden bunları düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…