Tanisma doneminde adamin baska biriyle gorusmesi

Aayyy g.tümm
Hıı hııı sorun sende deseydiniz
Ay kusura bakmayın çok sinirlendim
Reddedebilir bunda problem yok. Ama doğruyu söylemek yerine, soron sondo doğol bondoooo yalanını söyleyecek kadar absürt komedi karakteri misin sen?!
Herkesi kendileri gibi mal sanıyolar sanırım.

'
Tanisma doneminde adamin baska biriyle gorusmesi'

Başlığa istinade yazıyorum: 'Ağzına s..rım.'
'Ey utanma duygusu olmayan Mine' diyebilirsiniz.
Ben olsam böyle yapardım napıyım. Açık ve net

Başka biriyle görüşebilir bu çok normal ama sizle tekrar görüşmesi resmen saçmalık bence boşverin gitsin onu

'
Tanisma doneminde adamin baska biriyle gorusmesi'

Başlığa istinade yazıyorum: 'Ağzına s..rım.'
'Ey utanma duygusu olmayan Mine' diyebilirsiniz.
Ben olsam böyle yapardım napıyım. Açık ve net

Aynen benim kaldirabilecegim bi durum degil.

Bu arada kiz 20 bile degilmis kendisi 32 yasinda.

Istemedigi icin degil. Benimle bulustugu gun bir baskasiyla tanistigi icin. Ki belkide oncesi var benim yeni haberim oldu. Yani madem baskasi var bulusmak istemeseydi ozaman. Sonucta benimle ilk kez degil ucuncu kez gorusecekti.
Ama bu sizin tahmininiz. Belki dogru belki yanlis bi tahmin. Kesin konusmaniz dogru gelmedi bana. Uzun sure online olan biri, aranan biri illa baska biriyle gorusmez.

Ama bu sizin tahmininiz. Belki dogru belki yanlis bi tahmin. Kesin konusmaniz dogru gelmedi bana. Uzun sure online olan biri, aranan biri illa baska biriyle gorusmez.

Dogru cikti. Emin olmadan boyle birsey soylemem zaten. Hislerim yaniltmadi.

Birisi butun gun online olunca baska bi kadinmi oluyor? Yada erkek?
Bence kafaniza gore yazdiniz cizginiz su an.

Nasil ve ne ogrendiniz?acik net yazarmisiniz anlayalim

Ona hissetiklerimi soyledim. Yalanlamadi ve sosyal medyadan kizi takip etmeye baslamis bile. Kiz 20 yasinda var yok. Kendisi 32.

Ben durduk yere bisey hissetmem. Kafama gore yazacak bi insanda degilim. Bulustuk bazi seyler sezdim ve hersey yerine oturdu. Kizla benim aramda kararsiz kalmis belliki.

Pisti olmussunuz,ayni donemlerde ikinizle de tanisip gorusmus.Hos degil tabiii ama sevgiliniz degil bosuna uzmeyin kendinizi bi de arayip sorup havaya sokmayin adami allahaskina.
Ilk gorusmedeki olumsuz olay ozur dileseniz de etkili olmus olabilir ve bazi erkekler kucuk yas kizlara bayiliyor.20-32 pek uygun degil,omru olmaz o isin.
Total olarak bosverin ve niye gorustu benimle fln diye dertlenmeyin.Evliler neler yapiyor zaman kotu,iyi ki farkettim diyip sevinin

Bu adamla gorusmemenin senin icin daha iyi olacagi sayfalarca yazildi cizildi burda.. Ikna olmamissin, ustelik sen yazmissin yeniden, adam yine canını sıkmış, ne denir ki, gorusme asla diyecegim ama zaten soylemistik bunu, hayirlisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…