Tanışma, ev sorunu, cinnet

Simdi anladigim kadariyla evde su an bir kucuk oturma odasi, bir ebeveyn yatak odasi bir de pimapenle bolunmus salon var, bu durumda salon neden bolunmus? Salonun bolunmus yarisi sizin odanizsa diger yarisi ne olarak kullaniliyor?
Madem salin kullanilmayacakti neden orasi oturma odasi yapilmadi siz de kucuk odada yatardiniz. Cok garip bir durum...

Salonun oturma odası olarak kullanılmaması da ayrı bir sacmalikti. Babam istemedi saçma sapan sebepler için. Bölünen diğer kısımda da portmanto var. :)

Bu kadar stres yapacağına dışarıda ağırla.Pimapeni kaldır vs den daha ucuza mal olur.
3 ay önce kardeşimi nişanladık . Kız tarafı 1+1 evde oturuyordu . İstemeyi dışarıda yapalım kalabalık aileyiz biz dedik .Hayır dediler biz evde daha öz ve samimi bir tören istiyoruz. Çekirdek aile olarak gittik taktık yüzükleri dışarıda bir yemek yedik tamam oldu bitti.

Ya ben sadece isteme söz için düşünmüyorum. Birisi gelince de aynı sıkıntı hem bu insanlar hiç mi bize gelmeyecek. Ev berbat duruyor

tanışamaya sadece çekirdek aile gelir. onlar da sandalye vs bi şekilde sığar. siz zaten evlenip gideceksiniz yani ev babanız nasıl istiyorsa öyle kalsın.

Sorun da o sadece babam istiyor. Ne annem ne kardeşlerim bu şekilde olmasını istemiyor. Ekstradan hiçbir masraf yapmayacak. Düzeni bile bozulmayacak

Al eline bir balta ya da keser gir o pimapene valla baban cinnetten baska turlu yola gelmicek gibi duruyor:)

Anladığım kadarıyla minnak bir salonunuz ve birde oturma odanız var. Ozaman bir kızmı bir yerde otursun diğerleride salonda. Genç yaşlı yada kadın erkek olarak ayıra bilirsiniz.

Anladığım kadarıyla minnak bir salonunuz ve birde oturma odanız var. Ozaman bir kızmı bir yerde otursun diğerleride salonda. Genç yaşlı yada kadın erkek olarak ayıra bilirsiniz.

Salonda oturmak için bir alan yok maalesef :))))

Salonda oturmak için bir alan yok maalesef :))))

Ozaman tanışmaya çekirdek aile gelecek ve bir şekilde idare edilecek. İsteme söz nişanda hepsi aynı gün yapılabilir onun içinde bir yer kiralarsınız olur biter. Bir yakınımda bu şekilde yaptı hiç kimsede garipsinmedi.

Ozaman tanışmaya çekirdek aile gelecek ve bir şekilde idare edilecek. İsteme söz nişanda hepsi aynı gün yapılabilir onun içinde bir yer kiralarsınız olur biter. Bir yakınımda bu şekilde yaptı hiç kimsede garipsinmedi.

Nisan vs yapmak istemiyorum bu insanlar evimize her gelişinde ayni sorun olacak ki ama

gözümde canlanamadı ya çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu :D Valla biz ilk tanışmayı dışarıda bir restaurantta yaptık. Kalabalık kalabalık geldiler, hesabı da eşim ödedi, sonra onunla bölüştük. Siz de bence öyle birşey yapın.

gözümde canlanamadı ya çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu :KK70: Valla biz ilk tanışmayı dışarıda bir restaurantta yaptık. Kalabalık kalabalık geldiler, hesabı da eşim ödedi, sonra onunla bölüştük. Siz de bence öyle birşey yapın.

Salonun ortasında boylu boyunca Pimapen düşün :KK70:

Back
X