Tanışma, ev sorunu, cinnet


Salonun oturma odası olarak kullanılmaması da ayrı bir sacmalikti. Babam istemedi saçma sapan sebepler için. Bölünen diğer kısımda da portmanto var. :)
 

Ya ben sadece isteme söz için düşünmüyorum. Birisi gelince de aynı sıkıntı hem bu insanlar hiç mi bize gelmeyecek. Ev berbat duruyor
 
tanışamaya sadece çekirdek aile gelir. onlar da sandalye vs bi şekilde sığar. siz zaten evlenip gideceksiniz yani ev babanız nasıl istiyorsa öyle kalsın.

Sorun da o sadece babam istiyor. Ne annem ne kardeşlerim bu şekilde olmasını istemiyor. Ekstradan hiçbir masraf yapmayacak. Düzeni bile bozulmayacak
 
Al eline bir balta ya da keser gir o pimapene valla baban cinnetten baska turlu yola gelmicek gibi duruyor:)
 
Anladığım kadarıyla minnak bir salonunuz ve birde oturma odanız var. Ozaman bir kızmı bir yerde otursun diğerleride salonda. Genç yaşlı yada kadın erkek olarak ayıra bilirsiniz.
 
Anladığım kadarıyla minnak bir salonunuz ve birde oturma odanız var. Ozaman bir kızmı bir yerde otursun diğerleride salonda. Genç yaşlı yada kadın erkek olarak ayıra bilirsiniz.


Salonda oturmak için bir alan yok maalesef :))))
 
Salonda oturmak için bir alan yok maalesef :))))

Ozaman tanışmaya çekirdek aile gelecek ve bir şekilde idare edilecek. İsteme söz nişanda hepsi aynı gün yapılabilir onun içinde bir yer kiralarsınız olur biter. Bir yakınımda bu şekilde yaptı hiç kimsede garipsinmedi.
 


Nisan vs yapmak istemiyorum bu insanlar evimize her gelişinde ayni sorun olacak ki ama
 
gözümde canlanamadı ya çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu Valla biz ilk tanışmayı dışarıda bir restaurantta yaptık. Kalabalık kalabalık geldiler, hesabı da eşim ödedi, sonra onunla bölüştük. Siz de bence öyle birşey yapın.
 

Salonun ortasında boylu boyunca Pimapen düşün
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…