- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
- 323
- Konu Sahibi sonsuzluk0607
-
öneli olan gençlerin yeterli süre tanışmış olmaları.
aileler tanıştığı gibi işler hızlanacak zaten.
yine de bahara kalmadan tanışıp söz-nişan yapmak lazım.
düğün için düğün salonları baharda tutulmaya başlanıyor.
onun dışında acele etmenizi gerektiren bir şey yok.
7 nisan tanışma isteme ve nişan. 30 mayıs nikah. 22 eylül düğün. Ve sadece bir senelik sevgili geçmişimiz vardı. Yani her şey yetişir.
yaşlar 25-26.evet çok uzun süredir birbirimizi tanıyoruz çok da iyi anlaşıyoruz evlilikle ilgili herhangi bir sıkıntımız yok ikimzde istiyoruz.ama sanırım ailem işe girmemi bekliyor ki onu gel tanışalm diye çağırmıyor.para sıkıntısı yok şükür ama yinede bu işler sanki uzun sürede yapılmalı gibi geliyor.her geçen gün keşke tanışsalar diyorum.birde yapılacak çok iş var gibi ya o hazırlık sürecini yetiştiremicekmişim gibi geliyor.
Evet her şey paraya bakıyor. Nikahtan sonra gelinlik hazır aldık. Eşim bekar evi vardı. Taşındı bir yandan evi yerleştirdik bir yandan hazırlıkları tamamladık. Bu arada unutmadan ekliyim farklı şehirlerdeydikkaldım böle:) maşallah canım ya nası yetiştirdinn
Neye göre geç
Birbirinizi yeterince tanımışsanız süre önemli değildir
İster 3 gün sonra evlen ister 6 ay sonra
evet işte iş ailelere düşünce acaba uzatmak isterlermi.yani söz nişan düğün arası süre genelde nasıldır ?herşey yetişir allahın izniyle sen bunlara takılma ?
herşey güzel olacak de ve sabırlı ol sonuçta senin elinde diğil bu işler ailelerle olucak ...
tebrik ederim valla ben sanki zaman kalmıcak sanki hiçbişeye yetişemicem gibi hissediyorum yaEvet her şey paraya bakıyor. Nikahtan sonra gelinlik hazır aldık. Eşim bekar evi vardı. Taşındı bir yandan evi yerleştirdik bir yandan hazırlıkları tamamladık. Bu arada unutmadan ekliyim farklı şehirlerdeydik
3 günde evlenelim demiyorsunuz kioldukça tanıdık birbirimizi. uzun zamandır birlikteyiz. herşeyi yoluna koyduk o sürede okullar bitti işler bulundu para biriktiirldi.bir tek ben işten çıktm şimdi yeniden iş bakıyorum işte.benim korkum ailelerin hemen hadi herşey olsun demeyip durun tanıyalım vs demeleri.ama 8ay gibi bi süre bunun için yeterli midir uzatmak isterler mi illa tanıyacağız derler mi bilemiyorum.o beni korkutuyor çünkü artık bu yaz bende evleneyim istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?