Bayramda tanışmaya gelicekler, yalnız ben klasik giyinmeyi hiç sevmiyorum.
Elbisedir, etektir, hiç sevmem..Daha doğrusu kendime yakıştırmıyorum
Peki kot giysem cok mu ayıp olur üzerine bi gömlek fln, yada kumaş pantolonmu giymeliyim?
Ama erkek arkadaşım takım elbise giycekmiş...
Aslında isteme değil, söz değil ne olucak sanki değilmi ??
ilk izlenimler önemlidir bence kesinlikle kot pantalon giyme illa pantalon giyicem diyorsan kumaş pantalon giymelisin çünkü erkek arkdaşın takım elbise giycekmiş
Bencede kumaş pantolon gıy..Ama sonucta kendını rahat hıssedecegın kıyafetını gıymek senın hakkın
bence spor gıyme bır gunlugune katlan ılk defa gelıyorlar cunku cok şık olmalısın bence süslen püslen:)
SAKIN KOT GIYME SAKIN!!!..., cok kötü bir görünüs veriyorr, sevgilinde takim elbise giyecekmis, sende kumas pantolon giy üstüne bir gömlek bence cok sIk ve uygun olur... ama kesinlikle kot giyme sanki hic önem vermiyormusun normal bir günmüs gibi gelir onlara... kot iyi olmaz
Bence de spor giyinme ayıp karşılanır herkes oldugundan farklı özel giyinecek zaten seninde öyle yapıp kot giymemen gerekir
bencede kot gıyme elbıse gıysen aslında cok daha iyi olur ben elbıse aldım kendıme ıstemeye geldıklerınde onu gıycem cok klasık olmayan tarzına yakın bır elbıse bulabılırsın yapamam dıyosan kesınlıkle kumaş uzerıne bır gömlek gıy
Keten yada kumaş bir pantolon giyebilirsin şık bir gömlekle. Ama kot giyme. Kot ilk görüşme için biraz ciddiyetsiz. Kaale almıyormuşsun gibi olur..
Niye güzel olmasın canım ya. Vücut tipine göre çok güzel elbiseler var. Sözde elbise giy. sözün bir gelsin model olarak yardımcı oluruz sana burdan. ama tanışmada pantolon ve açık renk gömlek , inci küpelerin varsa onları takarsın. hafif topuklu ayakkabı gayet şık olur
Bayramda tanışmaya gelicekler, yalnız ben klasik giyinmeyi hiç sevmiyorum.
Elbisedir, etektir, hiç sevmem..Daha doğrusu kendime yakıştırmıyorum
Peki kot giysem cok mu ayıp olur üzerine bi gömlek fln, yada kumaş pantolonmu giymeliyim?
Ama erkek arkadaşım takım elbise giycekmiş...
Aslında isteme değil, söz değil ne olucak sanki değilmi ??
Ayıp olucak heralde doğru diyorsunuz, siyah kumaş pantolonum var onun üzerine bir gömlek yada bluz giyiyim diyorum ozaman o nasıl olur ?? Beyaz yada krem rengi fln olabilir değilmi ?
Bir de topuklu ayakkabı falan giymek gerekicek ozaman.
Ama isteme ve sözdede aynısı olucak ozaman cünkü elbise fln yakıştırmıyorum kendime etek falan güzel olmuyor bana
Merhaba arkdaşım ilk olarak hayırlısı olur inşallah bende senin gibi düşünüyodum ama olmaz dediler annem olsun yengem falan ii dedim tmm... Bence sende hafifiten kalsik olabilirsin hafiften diyorum çünkü artık çok çeşit var eğer imkanın varsa bi adilışık 'a bakmanı tavsiye ederimbi etek krem bi bluz ay bide terlik aldım ama güzel oldu çokta klasik değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?