Tanışma sorunu

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Merhaba kızlar ben gittiğim bir kurstan hocanın asistaniyla tanışmak istiyorum. Biraz ilgimi çekti çok efendi birisine benziyor.Aslında tanışma konusunda bir sıkıntım yok fakat daha önceden başıma kötü bir olay gelmişti. Yine farklı bir ortamda tanıştığım beraber yemeğe çıktığım birinin sevgilisi olduğu sonradan ortaya çıkmıştı ve kendimi çok kötü hissetmiştim. Hem kendime hem kıza üzülmüştüm. Yine aynı şey başıma gelir diye korkuyorum. Güvenim kalmadı bu erkek milletine.. bana öneriniz var mı ? Bakıyorum uzaktan hiç telefonla konuşup msjlaşmiyor yüzüğü vs de yok. Anca bu kadar inceleyebildim

Sevgilisi olan erkeğin yemeğe çıkması mı?
Ay valla belgeleyip atacaksınız sevgilisine bu kanı bozukların. Neyse sinirlenmicem.
E tabi ki öğrenme aşkınızı kullanın Bahaneyle bir şey danışın.

Ne kursu bu?asistan derken?siz ne is yapiyorsunuz biraz acarmisiniz ona gore yorum yapalim.bide sohbetnz muhabbetnz olmadimi hic bu kisiyle

sosyal medyadan bir araştırın bakalım. iyi kötü bir merhabanız varsa sosyal medyadan ekleyin ve takip edin. zaten sayfasında belli olur hayatında biri var mı? yavaş yavaş niyetinizi belli edin. peki niyetinizi belli ettiğinizde ya da açık açık söylediğinizde diyelim ki kabul etmedi. bu durumda kursla ilgili bir sıkıntı yaşar mısınız?

Yok çok önemli bir kurs değil hem yakında bitecek 3 ders kaldı.. kabul etmese de bişey kaybetmem zaten tanımak amacım sadece biraz ilgimi çekti :)

Selam beybi face tanısalım mı ? Diye bodozlama dal olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…