- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Aramızda hiç unutmadığım bir diyaloğu paylaşayım. Bana sen çok sinirlisin dedi bende dedim ki güzelce söyledim sana, uymuyorsa görüşmek istemeyebilirsin dedim o da aynen bana şunu yazdı; evleneceksin benimle sultanım olacaksın evimizde 40 yardımcımız olacak. Ciddi olmadığını biliyorum da hoşlanmıyorum. Bir de aynen bunu söyledi bana.30 yaşında ve ilkokul çocuğu gibi davrandığının farkındaysanız manipüle de olmamanız gerekir. manipüle olmayı siz istiyorsunuz.
her gün sinirlerinizi bozan adamı tolere etmek için kendinizi neden zorluyorsunuz buna mı kaldınız allah aşkına?
Bende DM kutumu göstereyim mi diyecektim de vazgeçtim.Cocuk gibi geldi bana. Bir erkeğin pesinden 5 kadin kosuyorsa bir kadinin pesinden 100 erkek koşuyor. Anlatilmasi hos degil, bos muhabbet. 25 yasindayken evlendim, 25ten once bile muhabbeti cekecek sabrim yoktu.
Kişisel sınırlarımı önceden söyledim ki bu bence ilişkilerde en gerekli şey. Sağolsun beni bu yüzden suçlu hissettirdi. Acaba fazla mı agresifisim diye düşünmeye başladım ciddi ciddi.30 yaşında ve ilkokul çocuğu gibi davrandığının farkındaysanız manipüle de olmamanız gerekir. manipüle olmayı siz istiyorsunuz.
her gün sinirlerinizi bozan adamı tolere etmek için kendinizi neden zorluyorsunuz buna mı kaldınız allah aşkına?
Birde hemen evlilik hayali kuran, pembe panjurlu evden bahseden erkeklere asla inammayin. Amaclari guven vermek, guven verdikten sonra sizin cinsellik icin adim atmanizi bekleyecek. Böylelikle "seni zorlamadim kendin istedin diyecek". Cinsellik konusunda sınırınız oldugu icin uyarmak istedim. Erkekler kendini cok uyanık saniyor halbuki cogunlugu birbirinin aynisiBende DM kutumu göstereyim mi diyecektim de vazgeçtim.
Sizin yazdığınızın çok benzerini aynen bende yazdım ona. Daha ilk başta evlilik ve cinsellik muhabbeti midemi bulandırıyor. Neyse ki alaycı bir sesle diyor, ciddi ciddi konuşanları da gördüm istediğini alınca vınn turizm.Birde hemen evlilik hayali kuran, pembe panjurlu evden bahseden erkeklere asla inammayin. Amaclari guven vermek, guven verdikten sonra sizin cinsellik icin adim atmanizi bekleyecek. Böylelikle "seni zorlamadim kendin istedin diyecek". Cinsellik konusunda sınırınız oldugu icin uyarmak istedim. Erkekler kendini cok uyanık saniyor halbuki cogunlugu birbirinin aynisi
Bu nedir yaseni pembe şatolu evimize kraliçe gelin yapacağım diyor.
Bu adamdan etkileniyorsaniz konusmaya devam edin, ileride ne olacagi belki olmaz. Benim tecrübelerime gore ciddiye alinacak bir tip değil. Klasik guven kurma sekli bu, nerede gorsem tanirimSizin yazdığınızın çok benzerini aynen bende yazdım ona. Daha ilk başta evlilik ve cinsellik muhabbeti midemi bulandırıyor. Neyse ki alaycı bir sesle diyor, ciddi ciddi konuşanları da gördüm istediğini alınca vınn turizm.
Alaycı sesle diyor kızıyorum tekrar gülüyor. Ben de artık dalga geçiyorum. Pembe şato mu kaldı o ne öyle çocuk gibi dedim.Bu nedir ya
Koşarak hatta uçarak kaç
Bu numaraları yutmadığımı nasıl belli edebilirim? Birden fazla kez dedim beni böyle oltaya getiremezsin diye.Bu adamdan etkileniyorsaniz konusmaya devam edin, ileride ne olacagi belki olmaz. Benim tecrübelerime gore ciddiye alinacak bir tip değil. Klasik guven kurma sekli bu, nerede gorsem tanirim
Ciddiyetsiz kisilerden hic hoslanmam. Iliskiniz oturur sonra yaparsin gevsekligini. Ama bu bastan bu kadar gevsekse ohoooo.Aramızda hiç unutmadığım bir diyaloğu paylaşayım. Bana sen çok sinirlisin dedi bende dedim ki güzelce söyledim sana, uymuyorsa görüşmek istemeyebilirsin dedim o da aynen bana şunu yazdı; evleneceksin benimle sultanım olacaksın evimizde 40 yardımcımız olacak. Ciddi olmadığını biliyorum da hoşlanmıyorum. Bir de aynen bunu söyledi bana.
Bu nedir böyle ya şaka gibievleneceksin benimle sultanım olacaksın evimizde 40 yardımcımız olacak.
Insanlari değiştirmeye çalışmayı öp yanlış buluyorum. Adam neşeli çocuksu.. bu yanlış mı? Neden sizin için değişmek zorundaki anlamadım. Eğer bu kadar rahatsızsanız görüşmeyi bitirin ve kendinize göre birini bulun veya adamı olduğu gibi kabul edip sevmeyi öğrenin. Eşim de bende eminim bazı şeylerden rahatsız oluyordur ama benim yani o özelliklere sahip kişi. O yüzden değiş demiyor, ben de ona demiyorum tabi… Psikolojik ve fiziksel şiddet, manipülasyon içeren davranışlar ve özgürlüğünüzü kısıtlayan davranışlar dışında bence bırakalım herkes istediği gibi olsunBiriyle tanıştım ve iki kez de yüzyüze görüştük. Ama her gün tartışıyoruz. Kişisel sınırlarımı daha baştan dedim kendisine. Ama o sürekli inadına beni sinir etmeye çalışıyor. İş dolasıyla çoğunlukla iletişimimiz telefon üzerinden ilerliyor. Daha baştan dememe rağmen sevmediğim hareketlerde bulunuyor. Örnek vermem gerekirse sürekli emoji atıyor ama nasıl atma sanki füze yağdırıyor üstüme. Kızlar bende bu durumu sevmiyorum belki size saçma gelecek ama bana dese işim var sonra görüşelim anlayacağım. Bismillah hemen seni pembe şatolu evimize kraliçe gelin yapacağım diyor. Ama bunu derken ciddi değil tabi, yok şu kadar kız peşimdeydi geçmişte diyip duruyor. Ben görüşmeyi bitirmek istesem beni fıstık gibi manipüle ediyor. Yüzyüze görüştüğümüzde ise sanki bir melek, telefonda sürekli gülen, kahkaha atan o kişi yanımda sesini alçaltıyor ve göz teması kuramıyor. Bana sinirli ve agresifsin dedi ama aslında insanlarla çok iyi anlaşırım, anlayışlı olurum. Hakaret ve küfür etmiyor ama 30 yaşında adam gibi değil de sanki ilkokul çocuğu gibi davranıyor. Cinsellikten de konu açmadı hiç. Sınırlarımı sert üslupla değil nazikçe söyledim. İkili ilişkiler konusunda maalesef acemiyim ve tek tavsiye alabileceğim yer bu site. Fikirlerini bildiren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Off cok banalAramızda hiç unutmadığım bir diyaloğu paylaşayım. Bana sen çok sinirlisin dedi bende dedim ki güzelce söyledim sana, uymuyorsa görüşmek istemeyebilirsin dedim o da aynen bana şunu yazdı; evleneceksin benimle sultanım olacaksın evimizde 40 yardımcımız olacak. Ciddi olmadığını biliyorum da hoşlanmıyorum. Bir de aynen bunu söyledi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?