- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
- #61
Bana kese yap muhabbeti de zaten eğer kabul etseydiniz cinselliğe kayardı. Değişik bi tip anlam veremedim, yeterince olgun değil ya da gevşek mi desem anlayamadım.Tanışayım dedim, bir şans vermek istedim. Belki olur dedim. Sonra hemen evlilik muhabbeti açtı. Sürekli bana kızım napıyorsun dedi ki ben kızım lafından tiksinirim. Ve kızım diyen erkekten bir şüphelenirim. Sonra ula, bir de voyn demeye başladı. Voyn bizim memlekette sıkça kullanılır ama asla duygusal ilişkin olan birine kullanmazsın. Şaka yollu belki evet ama ben şöyle düşündüm insan yeni tanıştığı birine neden voyn desin. Sonra sorduğum sorulardan kaçmak istediğinde görüldü atıyor sonra da napıyorsun, uyudun mu diyordu üstelik saat de 17:00 falan. Baştan demedim tabi bana şöyle davran, bunları yap diye. Hatta bir iki kere ses bile çıkarmadım üçüncüsünde bende oğlum falan demeye başladım. Flört dönemi bildiğim kadarıyla böyle işlemiyor. Sonra KPSS sınavına gireceğim bana oku, oku nereye kadar seni öğretmen yapmazlar dedi. Kendisi eğitim bakımından benden bir seviye düşük. Babam sorun edebilir hatta edebilir değil basbayağı eder. Her neyse kızım lafını söylememesi için uyardığımda bana sanki küfrettim kızım dedi. Hayatım, aşkım falan da demesin ama kızım ne ya. Hemen evlilik muhabbeti açan insanın aklı bel altıdır. Cinselliğe asla soğuk değilim ama bana cinsel imada bulunacak mesajlar attı. Masaj yapar mısın dedi, haksızsam haksızsın deyin lütfen. Ha biz sevgili olsak yılları devirsek yine bu mesajı anlarım. Bana mantıklı gelmiyor. Ben mi şaka kaldıramıyorum bilmiyorum, eski sevgilimin de şakacı bir tavrı vardı bu konuda hiç tartışmadık ama yeni tanıştığımızda bana sorular sorardı, beni tanımaya çalışırdı. Aklım eski sevgilimde değil sadece örnek olsun diye verdim bu arada.
Bu adam çok ciddi sıkıntılı bı tip.Aramızda hiç unutmadığım bir diyaloğu paylaşayım. Bana sen çok sinirlisin dedi bende dedim ki güzelce söyledim sana, uymuyorsa görüşmek istemeyebilirsin dedim o da aynen bana şunu yazdı; evleneceksin benimle sultanım olacaksın evimizde 40 yardımcımız olacak. Ciddi olmadığını biliyorum da hoşlanmıyorum. Bir de aynen bunu söyledi bana.
Engelleme diye bir olay var tek bir tuşla böyle amiplerden kurtuluyorsunuz.Herkese teşekkür ederim, şimdi de beni keseler misin, sırtım acıyor diye mesaj atmış. Tabi direkt laps diye yazmadı. Bende bu gevşekliklerinden rahatsız olduğumu ve görüşmek istemediğimi yazdım. Şimdi sürekli bana mesaj atıyor, arıyor. Beni yanlış anladın diyip duruyor. Başkasının konusu olsa hadi ordan canım derdim ama ne yazık ki başıma geldi.
Size bir konuda katılmıyorum, insanlara sevmediğimiz şeyleri baştan söylemeliyiz sonra bir tatsızlık çıkmasın. Herkesin belli bir sınırı vardır ve bu sınırı da karşı tarafın bilmesi gerekir.
maşallah her konuya uygun bir anın var(Aman daha beter evlenince olmasın) kendi hayatından bir kesit görüyorum yorumlarındaben bu konuda şöyle düşünüyorum, evet herkesin sevdiği ve sevmediği şeyler var. o yeni tanışılan flört dönemi zaten bunun için. insan böyle böyle tanıyor karşısındakini. flört, tanıma evresidir değiştirme evresi değildir. flört ederken gözlemlersin, hoşuna gitmeyen hareketleri var mı, varsa neler, bunlar kişilik özellikleriyle mi ilgili yoksa değiştirilebilecek ufak tefek şeyler midir diye. çok rahatsız edici bişey varsa kibar bir dille söyleyebilir insan, ben şunu sevmem bundan hoşlanmam şeklinde değil de, şunu şöyle yapman beni biraz rahatsız etti şeklinde. bunu söyler ve karşısına geçip izlersin, rahatsız oldum dediğin şeyi yapmaya devam ediyor mu? ediyorsa tekrar söylemeye ve uzatmaya gerek yok, orada bitirilmeli. ama düzelttiyse bu da artı puan olarak yazılır hanesine, bunu da unutmamak lazım.
ben flörtlerimde karşımdakini uyaran, şunu bunu yapma diyen bir kadın değilim. kabul edebiliyorsam olduğu gibi, devam ediyorum. edemiyorsam yolları ayırıyorum, zaman israfını sevmem. birkaç ay önce her yaptığıma takan bir flörtüm olmuştu ve çok çok ufak tefek şeylerdi bunlar yani kendi istediği şeye ben hayır dediğimde "sürekli işi yokuşa sürüyorsun" gibi saçma sapan cümleler duyuyordum. ben espritüel, eğlenceli bi insanımdır, gülmeyi ve güldürmeyi severim. asla cıvıklık seviyesinde değil ama benimle sohbet eden insan güler yani çünkü komik örnekler veririm, mizahi bi tarafım vardır. mesela bundan rahatsız olmuştu, şaka mı yapıyorsun ciddi misin anlamadım dedi bana bir gün telefonda konuşurken. ben de gülerek "onu ayırt etmek sana düşüyor işte" dedim. "hiç güzel bi özellik değil ama farkında mısın" falan dedi. "senin de sürekli eleştirme çabasında olman ve en basit şakayı bile anlamaman güzel değil" diye cevap verince tartıştık. ve o da sahiden flört etmeyi asla bilmiyordu. bana enn güzel hissettirmesi gereken dönemde beni geriyordu. allahtan bu konularda deneyimliyim de neyin nasıl olması gerektiğini biliyorum o yüzden uzatmadan yol verdim kendisine. bir de bana demez mi sen sürekli pohpohlanmaya alışmışsın ben onlara benzemem diyeflört karşıdakini pohpohlama dönemidir evet, eleştirme, sürekli şunu yapma bunu yapma deme dönemi değildir. tanıma dönemidir, tanıdıkça sana uygun olup olmadığına karar verirsin.
Burada yazılana göre epey kilo vermiş birisiniz.Bende özgüven eksikliği var ve kendimi yani fiziksel görünümümü beğenmiyorum. Bundan dolayı olabilir mi diye düşünüyorum.
Oltaya gelmişsiniz işte. Yoksa bu tuhaf konuşmaları yapan biriyle ikinci görüşme yapılır mı?Bu numaraları yutmadığımı nasıl belli edebilirim? Birden fazla kez dedim beni böyle oltaya getiremezsin diye.
evet hep var, neşeli, hüzünlü, olumlu olumsuz :) ben deneyimlerimi paylaşmayı seviyorum.maşallah her konuya uygun bir anın var(Aman daha beter evlenince olmasın) kendi hayatından bir kesit görüyorum yorumlarında
Evet 93'den 79'lara kadar indim gerçi sonrs tekrar 80'lere geldim.Burada yazılana göre epey kilo vermiş birisiniz.
Yazdıklarınızdan da boş biri olmadığınız belli.
Bu herifle mesajlaşmaya ayiracaginiz zamanı ozguvenle ilgili kitaplar okumaya videolar izlemeye ayırın.
Sizin ozguveninize daha da ket vuracak bı tip zaten bu.
İşin kötüsü abartmıyorum da.Tiksindimadami tarif ettiginiz sekilden. Hic ugrasma, yol ver.
Evet, çok haklısınız aslında ona bile değmiyor ama fikir almak istedim. Sevdiğim insanla evlenme aşamasında bile acaba diye düşünürüm. Ciddi bir müessese sonuçta.Bu adam çok ciddi sıkıntılı bı tip.
1 dakika bile vakit harcamayın.
Sadece iki kez görüştüğü insana böyle cümleler kuran biri normal değildir.
Şaka da olsa normal değil böyle şakalar.
Manipülasyon şu bu bırakın bunları uzak durun istemiyorum bitti bu kadar.
Siz istemedikten sonra kimse sizi manipüle edemez.
Şuraya konu açmanıza bile değmeyecek bı tip.
Bana çorba yap dese anlarım ama kese yap muhabbeti direkt cinsellikle ilgili. Biz banyoya girelim de ne olacaksa olsun yani ben bunu anladım.Bana kese yap muhabbeti de zaten eğer kabul etseydiniz cinselliğe kayardı. Değişik bi tip anlam veremedim, yeterince olgun değil ya da gevşek mi desem anlayamadım.
Cinselliği evlenince yaşayacakmış beyefendi ama kese ve masaj muhabbeti etmeye bayılır. Sinirden güldüm.Seni alan kimse yok mu? Bak seni alıyorum, alacakmış gibi yapıyorum. Kıymetimi bil demek. Uzak dur. Ghosting desin isterse. Lütfen ne zamanını harca,ne de enerjini. Ciddiyetsiz bi insan. Nikah sırasında şaka yapılmaması bundandır işte. Evlilik ciddi bir meseledir. Sadece seni ikna edip cinsellik için yanaşıyor belli ki. Cinsellik yaşamayı sen bile istesen bu en mahremini hakeden, sana saygı duyan, değecek kişiyle olsun. Direkt uzak dur. Ne düşünürse düşünsün, o kendi problemlemi seviyesiz insan. Bak adam demiyorum insan diyorum. Adam olmak herkesin harcı değildir, şahsiyet meselesidir. Sen yoluna bak..
Ayrıca yalan söylüyorsun diyerek seni suçlaması zaten ayrı mevzu. Neden yalan söyleyesin.
Aile erkekleride mi böyle?? Yani aile kaderini taşıyor olabilir misin?Yardımcı olmaya çalışan tüm üyelere teşekkür ederim. Kızlar benim karşıma neden böyle birileri çıkıyor inanın anlamıyorum. Benim aradığım en önemli şey olgun fikirli olması, hemen cinsellik düşünmemesi. İnanın maddiyata bile o kadar önem vermiyorum. Karşıma çıkanlar bana yok tavşan dişlisin, saçlarını uzatsana, az kilo ver, sen atanamazsın vs diyip duruyor. Ben karşımdaki kişiyi fiziken asla değiştirmeye çalışmıyorum. Sevmediğim davranışları varsa lütfen bana böyle davranma diyorum. Yani ben hep beni aşağı çeken insanları hayatıma çekiyorum. Ben kendimi bildim bileli kiloluyum, saçlarım da kısa, tavşan dişliyim. Sadece ben kendim istersem zayıflarım, saçlarımı uzatırım. Bu özellikler kadınları ekstra güzelleştiriyor mu anlamıyorum. Aşkından ölüp yansam bile bir erkek için fiziksel yönlerimi değiştirmiyorum. Böyle insanların Allah korusun ben kanser olsam beni terk edeceğinden adım gibi eminim çünkü. Bana diyorlar ki senden dolayı seninle başka şey düşünüyor erkekler. Ben demiyorum ki gel benim ya da senin eve geçelim. Evet belki istiyorum ama sadece güvendiğim ve sevdiğim biriyle istiyorum. Sadece kendim gibi davranıyorum.
Aile erkekleri derken baba mı? Babam benim dış görünüşüme laf atmaz. Aksine kendini sevmekle ilgili telkinlerde bulunur. Bazen toksik pozitiflik içine giriyor ama asla şu saçlarını uzat, o ne biçim vücut vs demez. Sadece ben üniversite sınavlarına girişte 97 kilo olmuştum sürekli abur cubur tüketiyordum, üniversite birinci sınıfta da öğünleri abur cuburla geçiştiriyordum. Bir o zaman dedi kızın yeme şu abur cuburu, çok kilo aldın üzülüyoruz artık, yemek yapmayı biliyorsun sana para da gönderiyoruz git pazara sebze falan al onları pişir demişti. Bir de yüzüme ne bulsam sürdüğüm dönem vardı o zaman da yüzün çok kötü sivilcelendi ne bulursan sürme mahvettin yüzünü demişti. Tabi o zaman beni randevu almaya zorladılar cildiyeciden. Sonra düzeldi Allahtan doktorun verdiği kremlerle.Aile erkekleride mi böyle?? Yani aile kaderini taşıyor olabilir misin?
Bak ben senin çok yorumunu okudum, beğendim. Sen akıllı kadınsın bu farkediyor..
Bu erkekler niye böyle mal oldu son zamanlarda anlam veremiyorum. Benim flört ettiğim kişi de bana "niye kimse seni istemeye gelmiyor!!!" diye kızdı. Sonra tabi bizim flört işini bitirdimBana seni alan kimse yok mu dedi.
Yardımcı olmaya çalışan tüm üyelere teşekkür ederim. Kızlar benim karşıma neden böyle birileri çıkıyor inanın anlamıyorum. Benim aradığım en önemli şey olgun fikirli olması, hemen cinsellik düşünmemesi. İnanın maddiyata bile o kadar önem vermiyorum. Karşıma çıkanlar bana yok tavşan dişlisin, saçlarını uzatsana, az kilo ver, sen atanamazsın vs diyip duruyor. Ben karşımdaki kişiyi fiziken asla değiştirmeye çalışmıyorum. Sevmediğim davranışları varsa lütfen bana böyle davranma diyorum. Yani ben hep beni aşağı çeken insanları hayatıma çekiyorum. Ben kendimi bildim bileli kiloluyum, saçlarım da kısa, tavşan dişliyim. Sadece ben kendim istersem zayıflarım, saçlarımı uzatırım. Bu özellikler kadınları ekstra güzelleştiriyor mu anlamıyorum. Aşkından ölüp yansam bile bir erkek için fiziksel yönlerimi değiştirmiyorum. Böyle insanların Allah korusun ben kanser olsam beni terk edeceğinden adım gibi eminim çünkü. Bana diyorlar ki senden dolayı seninle başka şey düşünüyor erkekler. Ben demiyorum ki gel benim ya da senin eve geçelim. Evet belki istiyorum ama sadece güvendiğim ve sevdiğim biriyle istiyorum. Sadece kendim gibi davranıyorum.
O da aynı şeyi demek istedi aslında. Hayır bu artık odunluğu da geçiyor.Bu erkekler niye böyle mal oldu son zamanlarda anlam veremiyorum. Benim flört ettiğim kişi de bana "niye kimse seni istemeye gelmiyor!!!" diye kızdı. Sonra tabi bizim flört işini bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?