- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Resmen dalga geçiyor seninle hiç bir konuşmanızı ciddiye almıyor adamın oyuncağı olmuşsunuz oynuyor sizinle daha fazla muhattap olmadan atın başınızdan çok itici hareketleriAramızda hiç unutmadığım bir diyaloğu paylaşayım. Bana sen çok sinirlisin dedi bende dedim ki güzelce söyledim sana, uymuyorsa görüşmek istemeyebilirsin dedim o da aynen bana şunu yazdı; evleneceksin benimle sultanım olacaksın evimizde 40 yardımcımız olacak. Ciddi olmadığını biliyorum da hoşlanmıyorum. Bir de aynen bunu söyledi bana.
Aramızda hiç unutmadığım bir diyaloğu paylaşayım. Bana sen çok sinirlisin dedi bende dedim ki güzelce söyledim sana, uymuyorsa görüşmek istemeyebilirsin dedim o da aynen bana şunu yazdı; evleneceksin benimle sultanım olacaksın evimizde 40 yardımcımız olacak. Ciddi olmadığını biliyorum da hoşlanmıyorum. Bir de aynen bunu söyledi bana.
Ilk alintiladigim mesaji yeni gordum. Prenses peo ya katiliyorum ciddiye almıyor sizi. Ciddiye almadiginida dalga gecerek belli ediyor. Ayni ciddiyetsizlikle cevap verebilirsiniz. Soyledigi seyleri hic umursamayin ya da gorusmeyi kesinBu numaraları yutmadığımı nasıl belli edebilirim? Birden fazla kez dedim beni böyle oltaya getiremezsin diye.
Sizi pembe şatolu eve kraliçe yapacağını söylüyormuşya Sizde deyinki;ben kraliçe olurum o tamamda yanıma bir kral lazım oda sen olamazsın,bide demişya 40 yardımcımız olacak evimizde hah sen ancak o kırk yardımcıdan biri olabilirsin de ve onun yaptığı gibi gülücük emojileriyle birlikte mesaj yaz at ve bir daha bununla konuşma lafı yapıştır ve bitir nasıl insanla oynanır görsünBiriyle tanıştım ve iki kez de yüzyüze görüştük. Ama her gün tartışıyoruz. Kişisel sınırlarımı daha baştan dedim kendisine. Ama o sürekli inadına beni sinir etmeye çalışıyor. İş dolasıyla çoğunlukla iletişimimiz telefon üzerinden ilerliyor. Daha baştan dememe rağmen sevmediğim hareketlerde bulunuyor. Örnek vermem gerekirse sürekli emoji atıyor ama nasıl atma sanki füze yağdırıyor üstüme. Kızlar bende bu durumu sevmiyorum belki size saçma gelecek ama bana dese işim var sonra görüşelim anlayacağım. Bismillah hemen seni pembe şatolu evimize kraliçe gelin yapacağım diyor. Ama bunu derken ciddi değil tabi, yok şu kadar kız peşimdeydi geçmişte diyip duruyor. Ben görüşmeyi bitirmek istesem beni fıstık gibi manipüle ediyor. Yüzyüze görüştüğümüzde ise sanki bir melek, telefonda sürekli gülen, kahkaha atan o kişi yanımda sesini alçaltıyor ve göz teması kuramıyor. Bana sinirli ve agresifsin dedi ama aslında insanlarla çok iyi anlaşırım, anlayışlı olurum. Hakaret ve küfür etmiyor ama 30 yaşında adam gibi değil de sanki ilkokul çocuğu gibi davranıyor. Cinsellikten de konu açmadı hiç. Sınırlarımı sert üslupla değil nazikçe söyledim. İkili ilişkiler konusunda maalesef acemiyim ve tek tavsiye alabileceğim yer bu site. Fikirlerini bildiren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Ilk başta yanip kavrulan adamlar sonradan cabuk sönüyorlar, tecrübeyle sabit. Ayrica seni pembe satoma prenses yapacağım ne ya sjsjsj bu kadar tuhafına ben bile rastlamadım. Siz dediğiniz halde istemediğiniz hareketler sergiliyorsa olmaz bu is, saygisi yok demektir. Ki burdan bakilinca da pek iyi durmuyor sanki. Yine de siz bilirsiniz, görüşen konuşan sizsiniz. Ne zamandır tanışıyorsunuz? Ben net kararimi hep 3. buluşmadan sonra veriyordum, tabii ondan önce kararım kesinleşmemiş ise. Belki bu işinize yarayabilir.Biriyle tanıştım ve iki kez de yüzyüze görüştük. Ama her gün tartışıyoruz. Kişisel sınırlarımı daha baştan dedim kendisine. Ama o sürekli inadına beni sinir etmeye çalışıyor. İş dolasıyla çoğunlukla iletişimimiz telefon üzerinden ilerliyor. Daha baştan dememe rağmen sevmediğim hareketlerde bulunuyor. Örnek vermem gerekirse sürekli emoji atıyor ama nasıl atma sanki füze yağdırıyor üstüme. Kızlar bende bu durumu sevmiyorum belki size saçma gelecek ama bana dese işim var sonra görüşelim anlayacağım. Bismillah hemen seni pembe şatolu evimize kraliçe gelin yapacağım diyor. Ama bunu derken ciddi değil tabi, yok şu kadar kız peşimdeydi geçmişte diyip duruyor. Ben görüşmeyi bitirmek istesem beni fıstık gibi manipüle ediyor. Yüzyüze görüştüğümüzde ise sanki bir melek, telefonda sürekli gülen, kahkaha atan o kişi yanımda sesini alçaltıyor ve göz teması kuramıyor. Bana sinirli ve agresifsin dedi ama aslında insanlarla çok iyi anlaşırım, anlayışlı olurum. Hakaret ve küfür etmiyor ama 30 yaşında adam gibi değil de sanki ilkokul çocuğu gibi davranıyor. Cinsellikten de konu açmadı hiç. Sınırlarımı sert üslupla değil nazikçe söyledim. İkili ilişkiler konusunda maalesef acemiyim ve tek tavsiye alabileceğim yer bu site. Fikirlerini bildiren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
"sürekli emoji atıyor ama nasıl atma sanki füze yağdırıyor üstüme... seni pembe şatolu evimize kraliçe gelin yapacağım. .. şu kadar kız peşimdeydi geçmişte..."Biriyle tanıştım ve iki kez de yüzyüze görüştük. Ama her gün tartışıyoruz. Kişisel sınırlarımı daha baştan dedim kendisine. Ama o sürekli inadına beni sinir etmeye çalışıyor. İş dolasıyla çoğunlukla iletişimimiz telefon üzerinden ilerliyor. Daha baştan dememe rağmen sevmediğim hareketlerde bulunuyor. Örnek vermem gerekirse sürekli emoji atıyor ama nasıl atma sanki füze yağdırıyor üstüme. Kızlar bende bu durumu sevmiyorum belki size saçma gelecek ama bana dese işim var sonra görüşelim anlayacağım. Bismillah hemen seni pembe şatolu evimize kraliçe gelin yapacağım diyor. Ama bunu derken ciddi değil tabi, yok şu kadar kız peşimdeydi geçmişte diyip duruyor. Ben görüşmeyi bitirmek istesem beni fıstık gibi manipüle ediyor. Yüzyüze görüştüğümüzde ise sanki bir melek, telefonda sürekli gülen, kahkaha atan o kişi yanımda sesini alçaltıyor ve göz teması kuramıyor. Bana sinirli ve agresifsin dedi ama aslında insanlarla çok iyi anlaşırım, anlayışlı olurum. Hakaret ve küfür etmiyor ama 30 yaşında adam gibi değil de sanki ilkokul çocuğu gibi davranıyor. Cinsellikten de konu açmadı hiç. Sınırlarımı sert üslupla değil nazikçe söyledim. İkili ilişkiler konusunda maalesef acemiyim ve tek tavsiye alabileceğim yer bu site. Fikirlerini bildiren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Size bir konuda katılmıyorum, insanlara sevmediğimiz şeyleri baştan söylemeliyiz sonra bir tatsızlık çıkmasın. Herkesin belli bir sınırı vardır ve bu sınırı da karşı tarafın bilmesi gerekir.Daha yeni tanıştığınız birine sürekli ben bunu sevmem şunu istemem emoji atma öyle davranma gibi konular konuşulmaz. Ve yeni tanışılan birine de şatolarda prenses olacaksın vs evlilik imaları verilmez. Peşimde şunlar bunlar koştu de denmez. İkinizin de iletişim yeteneği sıfır. Çok toksik bir başlangıç olmuş, iki taraf da karşı cinsle nasıl muhattap olunması gerektiğini bilmiyor. İkinizin de biraz olgunlaşması gerek
Yol yakınken bırak Allah aşkına.. neyi zorluyorsun? Neden zorluyorsun? 10 çocukla ortada mı kaldın? Yol ver bebişim..Biriyle tanıştım ve iki kez de yüzyüze görüştük. Ama her gün tartışıyoruz. Kişisel sınırlarımı daha baştan dedim kendisine. Ama o sürekli inadına beni sinir etmeye çalışıyor. İş dolasıyla çoğunlukla iletişimimiz telefon üzerinden ilerliyor. Daha baştan dememe rağmen sevmediğim hareketlerde bulunuyor. Örnek vermem gerekirse sürekli emoji atıyor ama nasıl atma sanki füze yağdırıyor üstüme. Kızlar bende bu durumu sevmiyorum belki size saçma gelecek ama bana dese işim var sonra görüşelim anlayacağım. Bismillah hemen seni pembe şatolu evimize kraliçe gelin yapacağım diyor. Ama bunu derken ciddi değil tabi, yok şu kadar kız peşimdeydi geçmişte diyip duruyor. Ben görüşmeyi bitirmek istesem beni fıstık gibi manipüle ediyor. Yüzyüze görüştüğümüzde ise sanki bir melek, telefonda sürekli gülen, kahkaha atan o kişi yanımda sesini alçaltıyor ve göz teması kuramıyor. Bana sinirli ve agresifsin dedi ama aslında insanlarla çok iyi anlaşırım, anlayışlı olurum. Hakaret ve küfür etmiyor ama 30 yaşında adam gibi değil de sanki ilkokul çocuğu gibi davranıyor. Cinsellikten de konu açmadı hiç. Sınırlarımı sert üslupla değil nazikçe söyledim. İkili ilişkiler konusunda maalesef acemiyim ve tek tavsiye alabileceğim yer bu site. Fikirlerini bildiren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
30 yaş da ergen gibi gözümde yaBiriyle tanıştım ve iki kez de yüzyüze görüştük. Ama her gün tartışıyoruz. Kişisel sınırlarımı daha baştan dedim kendisine. Ama o sürekli inadına beni sinir etmeye çalışıyor. İş dolasıyla çoğunlukla iletişimimiz telefon üzerinden ilerliyor. Daha baştan dememe rağmen sevmediğim hareketlerde bulunuyor. Örnek vermem gerekirse sürekli emoji atıyor ama nasıl atma sanki füze yağdırıyor üstüme. Kızlar bende bu durumu sevmiyorum belki size saçma gelecek ama bana dese işim var sonra görüşelim anlayacağım. Bismillah hemen seni pembe şatolu evimize kraliçe gelin yapacağım diyor. Ama bunu derken ciddi değil tabi, yok şu kadar kız peşimdeydi geçmişte diyip duruyor. Ben görüşmeyi bitirmek istesem beni fıstık gibi manipüle ediyor. Yüzyüze görüştüğümüzde ise sanki bir melek, telefonda sürekli gülen, kahkaha atan o kişi yanımda sesini alçaltıyor ve göz teması kuramıyor. Bana sinirli ve agresifsin dedi ama aslında insanlarla çok iyi anlaşırım, anlayışlı olurum. Hakaret ve küfür etmiyor ama 30 yaşında adam gibi değil de sanki ilkokul çocuğu gibi davranıyor. Cinsellikten de konu açmadı hiç. Sınırlarımı sert üslupla değil nazikçe söyledim. İkili ilişkiler konusunda maalesef acemiyim ve tek tavsiye alabileceğim yer bu site. Fikirlerini bildiren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Bende özgüven eksikliği var ve kendimi yani fiziksel görünümümü beğenmiyorum. Bundan dolayı olabilir mi diye düşünüyorum.Konu adam mı gerçekten bilemedim.
Siz ikili ilişkilerde yanlış kişileri seçiyorsunuz bence.
Kendinize dönüp yanlışı orda aramalısınız belki.
Mesela bu konuda adamın davranışları hoşunuza gitmiyor ve başta söylemek dahil sürekli uyarıyorsunuz ama hem o dikkate almıyor hem siz sınırlarınızı ihlal ettiği halde konuşmaya devam ediyorsunuz.
Demek ki önce kendinize bir bakmalısınız ki sürekli yanlış insanları çekmeyesiniz hayatınıza.
Herkes çok güzel olmak zorunda değil,çok başarılı olmak zorunda değil. Özgüven sende eksik ama adam üstüne çıkıp tepinmek istiyor o özgüvenin.. beğendiğin yönlerini ön plana çıkar bebişim..Bende özgüven eksikliği var ve kendimi yani fiziksel görünümümü beğenmiyorum. Bundan dolayı olabilir mi diye düşünüyorum.
Neden çekiyosun ki yolla gitsinBiriyle tanıştım ve iki kez de yüzyüze görüştük. Ama her gün tartışıyoruz. Kişisel sınırlarımı daha baştan dedim kendisine. Ama o sürekli inadına beni sinir etmeye çalışıyor. İş dolasıyla çoğunlukla iletişimimiz telefon üzerinden ilerliyor. Daha baştan dememe rağmen sevmediğim hareketlerde bulunuyor. Örnek vermem gerekirse sürekli emoji atıyor ama nasıl atma sanki füze yağdırıyor üstüme. Kızlar bende bu durumu sevmiyorum belki size saçma gelecek ama bana dese işim var sonra görüşelim anlayacağım. Bismillah hemen seni pembe şatolu evimize kraliçe gelin yapacağım diyor. Ama bunu derken ciddi değil tabi, yok şu kadar kız peşimdeydi geçmişte diyip duruyor. Ben görüşmeyi bitirmek istesem beni fıstık gibi manipüle ediyor. Yüzyüze görüştüğümüzde ise sanki bir melek, telefonda sürekli gülen, kahkaha atan o kişi yanımda sesini alçaltıyor ve göz teması kuramıyor. Bana sinirli ve agresifsin dedi ama aslında insanlarla çok iyi anlaşırım, anlayışlı olurum. Hakaret ve küfür etmiyor ama 30 yaşında adam gibi değil de sanki ilkokul çocuğu gibi davranıyor. Cinsellikten de konu açmadı hiç. Sınırlarımı sert üslupla değil nazikçe söyledim. İkili ilişkiler konusunda maalesef acemiyim ve tek tavsiye alabileceğim yer bu site. Fikirlerini bildiren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Aramızda hiç unutmadığım bir diyaloğu paylaşayım. Bana sen çok sinirlisin dedi bende dedim ki güzelce söyledim sana, uymuyorsa görüşmek istemeyebilirsin dedim o da aynen bana şunu yazdı; evleneceksin benimle sultanım olacaksın evimizde 40 yardımcımız olacak. Ciddi olmadığını biliyorum da hoşlanmıyorum. Bir de aynen bunu söyledi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?