Koyulmayınca da özel davete çağırıyorlar içki koymamışlar diye düşünürler mi acaba diye düşünüyorum bendebabanız haklı o sırada yersiz olabilir... yemek sonrası muhabbete göre ya da bir daha ki gelişlerinde olabilir ama şuan bence kötü fikir
Benim de fikrim o yöndeBence ortaya koyun isteyen alır isteyen almaz..
Sorun etmiyorum Allah başka dert vermesin :)bu kadar kendinize niye sorun ediyosunuzki.
koymayı verin. bidahaki geldiklerinde koyarsınız. ilk tanışmada hoş olmaz gibi geliyor bana
Onlar alkol kullanıyor. Aile yapısı bize yakın onlarında sıkı bir aile değiller.bence de ilk tanışmada hoş değil... yani ikinci davet falan olsa...
aile yapısı nasıl bir de? kimisi alkol kullanmıyor, ters olmasın?
Baba haklı gerek yokKızlar herkese merhaba. Hemen konuya giriyorum. Biz özel günlerde ve aile yemeklerinde içki kullanan bir aileyiz. Erkek arkadaşımın aileside öyle..
Allahım kısmet ederse haftaiçi erkek arkadaşımın ailesiyle ailem tanışacak. Akşam yemeğine gelecekler.
Annemle çok kararsızız ki sofraya alkol çıkartsak mı çıkarmasak mı diye. Annem alalım dolapta kalsın yemeğe girerken içki arzu eder misiniz diye soralım diyor, ben de meşrubatların yanına koyalım dilerlerse alırlar diyorum. Babamda tanışma yemeği eğlence yemeği değil gerek yok siyor. Sizce ne yapmalıyız?
Kızlar herkese merhaba. Hemen konuya giriyorum. Biz özel günlerde ve aile yemeklerinde içki kullanan bir aileyiz. Erkek arkadaşımın aileside öyle..
Allahım kısmet ederse haftaiçi erkek arkadaşımın ailesiyle ailem tanışacak. Akşam yemeğine gelecekler.
Annemle çok kararsızız ki sofraya alkol çıkartsak mı çıkarmasak mı diye. Annem alalım dolapta kalsın yemeğe girerken içki arzu eder misiniz diye soralım diyor, ben de meşrubatların yanına koyalım dilerlerse alırlar diyorum. Babamda tanışma yemeği eğlence yemeği değil gerek yok siyor. Sizce ne yapmalıyız?
bu daha tanışma o kadar abartmayın derim... çok özel günleriniz olacaktır zaten. böyle durumlarda babaların daha sağlıklı düşündüğüne inanırım ben. birde karşı taraf için tanışma çok çok özel olmayabilir. ben olsam içki olayına girmezdim tabi kara sizinKoyulmayınca da özel davete çağırıyorlar içki koymamışlar diye düşünürler mi acaba diye düşünüyorum bende
Haklısınız sanırım bunu anneme de söyleyeyim. Çok teşekkürler :)Ben de babanıza hak verdim. Şuan tanışma olacak biraz daha resmi bir durum yani. Bizim ailelerde de durum sizinki gibi ama tanışma için içkiyi çok yersiz buldum. Daha sonraki ziyarette yapılabilir tabii ama bence ilk gün için yapmayın...
Doğru söylüyorsunuz, çoğunluk da gerek yok diyor zaten.bu daha tanışma o kadar abartmayın derim... çok özel günleriniz olacaktır zaten. böyle durumlarda babaların daha sağlıklı düşündüğüne inanırım ben. birde karşı taraf için tanışma çok çok özel olmayabilir. ben olsam içki olayına girmezdim tabi kara sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?