Tanışma ve İçki

Bence bir şişe güzel bir kırmızı şarap koyabilirsiniz sofraya. Rakı, bira bunlar hoş kaçmaz, ama şarap iyi olur diye düşünüyorum.

canım benim fikrim sadece özel günlerde kullanıyorsanız ve ilk defa tanışıcaksanız koymayın babanıza katılıyorum isterseniz alın sohbet güzel olursa o samimiyet oluşursa yani birlikte içebiliriz samimiyeti zaten talep ederler kayınbaba şakaya vurarak o zaman çıkarırsınız..ya da sevgilinize sorun öyle davranın.

Madem iki taraf da içiyor,1 şişe şarap bulundurun.Şarap mı alırsınız meşrubat mı diye sorarsınız.Onlar içki içerlerse siz de içersiniz,içmezlerse içmezsiniz.
Bazı insanlar içkiyi çekingenliklerini yenmek için kullanabiliyor.Belki içince kendini daha rahat hissedecek birileri olabilir.Tabii aşırıya kaçıp saçmalayanlar da olabiliyor:)

bence ilk tanışmada içki uygun değildir.evet özel bir gün ama bu özel günün içinde birazcık resmiyette var.bir dahaki sefere inşallah.

sofrada olmasi bence gereksiz. ama yemekten sonra kahvenin yanina likor ikram edebilirsiniz. hos bi jest olur bence.

Raki, bira tarzi seyler hos olmaz fakat bir sarap güzel olur, yemegin yaninda yada yemekten sonra. Sohbet daha güzel olabilir. Ayrica biraz alkol var diye insanlar sarhos olacak diye birsey yok ya. Her iki tarafta durumun resmiyetini bilir, sonuçta orasi disko felan degilki insan kendisini birakip kaç kadeh sarap içsin.

Koyabilirsiniz isteyen kullanir istemeyen kullanmaz. Çilingir sofrası degil ya yemegin yaninda 1-2 duble...insanlarin kafasini guzel yapmayın da) hem onlarda alkol kullaniyorsa daha raht edebilecekleri bir ortam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…