Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahhaa o da bir ihtimal tabiilk tanışma sırasında herkes ayık olsun bence...sonra tekrar karşılaştıklarında''gözüm sizi bir yerden ısırıyor ''denmesinler...
sen yine al dolapta dursun..baktın muhabbetleri içkisiz çekilmiyor ortalık gergin..koyarsın vişne sularına...bir neşe bir kahkaha...hatta abartıp seni ,verdik gitti diye düğün tarihi bile alırlar belki...hahahhaa o da bir ihtimal tabi![]()
Haklısınız onun ailesinde de benim ailemde de içkiyle bozulacak bir insan yok ama sonuçta aile tanışması dediğiniz gibi. Bir de babamın istememesi de büyük bir etken oldu tabi.sen yine al dolapta dursun..baktın muhabbetleri içkisiz çekilmiyor ortalık gergin..koyarsın vişne sularına...bir neşe bir kahkaha...hatta abartıp seni ,verdik gitti diye düğün tarihi bile alırlar belki...
şaka bir yana,samimi olduklarında içkili yemek düzenlersiniz...daha ilk tanışma uygun olmaz...iyi düşünmüzşsünüz teklif bile etmeyin bence....bazı insanları içki bozuyor...
ilk tanışma sırasında herkes ayık olsun bence...sonra tekrar karşılaştıklarında''gözüm sizi bir yerden ısırıyor ''denmesinler...
Kızlar herkese merhaba. Hemen konuya giriyorum. Biz özel günlerde ve aile yemeklerinde içki kullanan bir aileyiz. Erkek arkadaşımın aileside öyle..
Allahım kısmet ederse haftaiçi erkek arkadaşımın ailesiyle ailem tanışacak. Akşam yemeğine gelecekler.
Annemle çok kararsızız ki sofraya alkol çıkartsak mı çıkarmasak mı diye. Annem alalım dolapta kalsın yemeğe girerken içki arzu eder misiniz diye soralım diyor, ben de meşrubatların yanına koyalım dilerlerse alırlar diyorum. Babamda tanışma yemeği eğlence yemeği değil gerek yok siyor. Sizce ne yapmalıyız?
Kızlar herkese merhaba. Hemen konuya giriyorum. Biz özel günlerde ve aile yemeklerinde içki kullanan bir aileyiz. Erkek arkadaşımın aileside öyle..
Allahım kısmet ederse haftaiçi erkek arkadaşımın ailesiyle ailem tanışacak. Akşam yemeğine gelecekler.
Annemle çok kararsızız ki sofraya alkol çıkartsak mı çıkarmasak mı diye. Annem alalım dolapta kalsın yemeğe girerken içki arzu eder misiniz diye soralım diyor, ben de meşrubatların yanına koyalım dilerlerse alırlar diyorum. Babamda tanışma yemeği eğlence yemeği değil gerek yok siyor. Sizce ne yapmalıyız?
açar derken nirvanaya ulaşmasınlar just..bence dünürlerin arasına alkol girmemeli..ayık kafayla görüşülmeli..sonra biri çıkıp sizi tanıycam ama çıkaramadım dememliKoyun koyun
Birkaç kadeh iyidir
İnsanı açar![]()
Bence masada olmasın benim ailem de içki içer ama eşimin ailesinin sülalesi içkiden 1 yudum almış değiller içki içene de kötü gözle bakıyorlar bence iyice öğren ona göre davran ayıp olmasınKızlar herkese merhaba. Hemen konuya giriyorum. Biz özel günlerde ve aile yemeklerinde içki kullanan bir aileyiz. Erkek arkadaşımın aileside öyle..