Tanışma yıldönümü mü ilişki yıldonümü mü?

LesMistigris

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
71
28
18
Bursa
Sizce tanışma yıldönümü mü kutlanmalı ilişki yıldönümü mü?

Sevgilimle tanışalı 2 gün sonra 1 yıl olcak ama bana çıkma teklifi etmedi sevgili olmamız spontane oldu yani. Sadece birbirimize ilk seni seviyorum dediğimiz gün belli 26 nisan. O noktadan sonra sevgili olduk diyebilirim. Bu durumda tanışma yıldönümünü mü kutlamalıyız?

Erkekler evlilik yıldönümünü zor kutluyor nerde kalmış tanışma yıl dönümü. İlk zamanlqr hevesli görünseler de sonradan gereksiz gözüyle bakıyorlar. Bence sevgili olmanızdqn itibaren kutlayın. Hem tanışma hem sevgililik eder yılda 2 yıl dönümü :)

Arkadaslarinizlada tanisma yildönümü kutluyormusunuz? Hayir! O zaman Iliskiye basladiginiz gün...

Biz kutluyoruz :) tanismisiz sonuçta en büyük şans değil mi o kişiyle tanismak ?

sizde seni seviyorum dediğiniz günü bile kayıtlara almışınız...

bu kadar tarih tutmayın üzülürsünüz erkeklere göre saçmalık bunlar

bence yıldönümünüz daha uygun olur evlilik yıldönümü gibi daha hoş

Hangisini isterseniz. :)
Biz tanışma, ilişki başlangıcı, evlilik artık ne bulursak kutluyoruz.

Bence tanışma, eger hatırlanıyorsa; cunku ılıskı ıcın net bır tarıhı belirlemek zor.

biz tanistigimiz gunu kutlariz.. birbirimizi buldugumuz gune sukrederiz herkesin fikri farkli iste canim :)

Ben nişan tarihimi nişan kolonyalarının üzerindeki tarihe bakarak hatırlıyorum, nerede kaldı tanışma ve ilişki başlangıcını kutlayacağım
Şöyle bir bakınca mantıklı olan ilişkiye başlama tarihidir bence.

Sizin için hangisi önem arz edıyorsa o..

Spontane basladıgınıza göre tanışmayı baz almak lazım sanırım..

Bende nişanımı araba aldıgımız tarıhten hatırlıyorum..hangisine önem veriyosam artık..

İkisini de kutlayın bence. Ben kutlatabildiğimi kutlatıyorum. Maksat ilişki monotonluktan kurtulsun.

Biz eşimle evlilik yıldönümümüzden çok tanışma yıldönümümüzü kutluyoruz. Bence daha özel
Çünkü tanışmasak evlilik yıldönümümüz de olmayacaktı

Allah mutlulugunuzu daim etsin. Yaslariniz kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…