Tanışma yıldönümü mü ilişki yıldonümü mü?

orta yolu bulun
tanışma gününüzle ilişikiye başlama gününüzü toplayın ikiye bölün tam ortasını bulun o günü kutlayın

Ha bu arada erkekler yıl dönümlerini saçma bulur lafına da asla ve asla katılmıyorum. Benim eşim gayet de seviyor. Erkeklerin sevmediği yıl dönümleri değil kadınların o günleri kutlama biçimi. Mum ışığı, yok ''bana beni ne kadar sevdiğini söyle'', yok aptal romantik komediler izlemeler... Bu tip kutlamalar bir kadın olarak bana bile vıcık vıcık geliyor. Her ikinizin de hoşuna gidecek şekilde kutlarsanız pekala da hoşuna gider. Yani buradaki karamsar sözlere aldanma sen. Benim doğum günüm yaklaşıyor, biz şimdiden düşünüyoruz o günü nasıl güzel geçirebiliriz diye. Güzel kutlanıldığında, beraber güzel bir aktivite yapıldığında erkekler de gayet de seviyorlar. Hem şımartılmak güzel şeydir.

merhaba arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum yardım lazım :) benim 4 senelik bir ilişkim var ve yıldönümümüz yaklaşıyor haliyle uzun bir zaman geçtiği için hediye bulmakta zorlanıyorum ve fikirlerinizi bekliyorum.. şunuda belirteyim kıyafet,saat vb hediyeler almıyoruz birbirimize ihtiyacımız olduğunda gidip birlikte alıyoruz onları daha böyle emek gerektiren değişik bir şey olsun istiyorum ve bendeki fikirler tükendi yardım ederseniz sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…