Tanisma

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kizlar
2 senedir bi birlikteligim var ikimizde 22 yasindayiz. Erkek arkadasimla anlasamadigimiz durumlar olsada iyi geciniyoruz. Konuma gelecek olursak erkek arkadasimin henuz ailesinden kimseyle tanismadim o
Benim annemle tanismisti sans eseri ama ben hic tanimadim annesiyle konustugunda shinee ile birlikteyim yemek yiyoruz gibisinden konusuyor ama
Henuz tanistirma faslina gelemedik. Annemde bana baski yapmaya basladi 2 sene oldu hep boylemi devam edecek diye. Evlenin diye baski yapmiyor yanlis anlamayin sadece ailesini taniman lazim o sekilde devam etmen lazim diye baski yapiyor napicagimi sasirdim bu yuzden bazen yoruldugmu hissediyorum
Onada gidip beni neden tanismiyorsun diye asla soramam sadece bi keresinde anneler gununde sormustum anneni ariyip anneler gununu kutliym mi
Diye oda ben daha once kimseyi tanistirmadim o yuzden nasil
Olur bilmiyorum ben annemin agzini ariyim demisti ve sonrasinda bana gelip ara yada arama diye hic bisey demedi unuttu desek anneler gununde onunda benimde anneme hediye aldik hatta o almicakti ben israr ettim alalim
Diye aldik gitti verdi o zamanda mi hic hatirlamadi aklina gelmedi. Gercekten bnu fazla kafama takmaya basladim
Ben soz nisan yapalim demiyorum en azindan anensini tanimama gerektigini dusunuyorumm. Ciddi dusunmeye gelirsek iliskimizin en basindan beri ciddiydik ilkokul zamanina dayanan arkadasligimiz var kendisi benimle evlilik hayali kuruyor ben seni buldum birakmam bu zaman boyle bulmak
Zor diyor evlenince soyle yapicaz diyor askere gidicek bana soruyor ben sana gore hayatima yon veriyorum
Askere hemen gitmemi istiyorsan gidiym diyor ama hic bi sekilde annemle tanis demiyor

Anlayamiyorum kizlar Neden tanistirmiyo olabilir

Tanisinca ne olacak ?

Anneniz annesiyle tanisip ilişkiye öyle devam etmeniz gerektiğini söylemiste ne gibi bir farki olacak iliskinin anlamadim?

Ciddi şeyler olmadan tanismak gereksiz anneler gününde aramak istemenizde gereksiz
... Neden bu acele?

Askerliğide varmış.
Anneyle tanıştırınca belkide iş ciddiye hemen olucak diye düşünüyor olamazmı?
Yaşlarınızda daha erken.

Selam kizlar
2 senedir bi birlikteligim var ikimizde 22 yasindayiz. Erkek arkadasimla anlasamadigimiz durumlar olsada iyi geciniyoruz. Konuma gelecek olursak erkek arkadasimin henuz ailesinden kimseyle tanismadim o
Benim annemle tanismisti sans eseri ama ben hic tanimadim annesiyle konustugunda shinee ile birlikteyim yemek yiyoruz gibisinden konusuyor ama
Henuz tanistirma faslina gelemedik. Annemde bana baski yapmaya basladi 2 sene oldu hep boylemi devam edecek diye. Evlenin diye baski yapmiyor yanlis anlamayin sadece ailesini taniman lazim o sekilde devam etmen lazim diye baski yapiyor napicagimi sasirdim bu yuzden bazen yoruldugmu hissediyorum
Onada gidip beni neden tanismiyorsun diye asla soramam sadece bi keresinde anneler gununde sormustum anneni ariyip anneler gununu kutliym mi
Diye oda ben daha once kimseyi tanistirmadim o yuzden nasil
Olur bilmiyorum ben annemin agzini ariyim demisti ve sonrasinda bana gelip ara yada arama diye hic bisey demedi unuttu desek anneler gununde onunda benimde anneme hediye aldik hatta o almicakti ben israr ettim alalim
Diye aldik gitti verdi o zamanda mi hic hatirlamadi aklina gelmedi. Gercekten bnu fazla kafama takmaya basladim
Ben soz nisan yapalim demiyorum en azindan anensini tanimama gerektigini dusunuyorumm. Ciddi dusunmeye gelirsek iliskimizin en basindan beri ciddiydik ilkokul zamanina dayanan arkadasligimiz var kendisi benimle evlilik hayali kuruyor ben seni buldum birakmam bu zaman boyle bulmak
Zor diyor evlenince soyle yapicaz diyor askere gidicek bana soruyor ben sana gore hayatima yon veriyorum
Askere hemen gitmemi istiyorsan gidiym diyor ama hic bi sekilde annemle tanis demiyor

Anlayamiyorum kizlar Neden tanistirmiyo olabilir

çekiniyor mu acaba?

Askerliğide varmış.
Anneyle tanıştırınca belkide iş ciddiye hemen olucak diye düşünüyor olamazmı?
Yaşlarınızda daha erken.

Annesiyle tanisinca hemen soz yapalim demiyoruz ki babalar tanismaz ben annesini tanirim en azindan cnku sadece onu tanimakla herseye yon veremiyorsun ailesinide tanimaktanda geciyor benim tanimam zaten 1 senemizi alsa daha sonrasinda soz nisan bisey olur en azindan

Tanisinca ne olacak ?

Anneniz annesiyle tanisip ilişkiye öyle devam etmeniz gerektiğini söylemiste ne gibi bir farki olacak iliskinin anlamadim?

Ciddi şeyler olmadan tanismak gereksiz anneler gününde aramak istemenizde gereksiz
... Neden bu acele?

Canim sadece erkek arkadasini taniyinca olmuyor ailesinide tanimak gerekli acele falan yok ben yarin sozlenelim demiyorjm en azindan annesini tanimam gerektgni dusunuyorum
Onunla ilgili soru isaretlerim var ileriye donuk bunlarida ailesini taniyarak cevalicagimi dusunuyorum annesini taniyinca acelemi etmis oluyorum ?? Nasil mantik bu

Sizin yaşınız uygun olsada erkek arkadaşınız malesef çok küçük, birde erkeklerin geç olgunlaştığını düşünün. Bence anneside bunu bildiğinden erken diye düşünüyordur. Sonuçta oğlu ne askere gitmiş ne de evlilik ile ilgili konularda başa çıkabilecek yaşta. Durduk yere tanışmadan annesine hediye aldırmanızıda pek anlayamadım.

muhtemelen annesi oğlunun evlenmek için küçük olduğunu düşünüyordur.. zaten siz de 1 sene sonra söz-nişan düşünüyormuşsunuz.. o yüzden tanışmıyordur sizinle..

Aile yapıları sizinkinden farklı demekki.
İlişki resmiyete binme aşamasındayken tanışılmasını doğru buluyor olabilirler.
Banada saçma geliyor henüz sevgiliyken samimi muhabbetler.
Anneler gününde sevgilinizin annesini aramak istemeniz çok garip geldi.
Niye arayacaksınız ki?

Annesiyle tanisinca hemen soz yapalim demiyoruz ki babalar tanismaz ben annesini tanirim en azindan cnku sadece onu tanimakla herseye yon veremiyorsun ailesinide tanimaktanda geciyor benim tanimam zaten 1 senemizi alsa daha sonrasinda soz nisan bisey olur en azindan
Sen böyle bakabilirsin. Ama erkek arkadaşın öyle bakmıyor.
Annenin sıkıştırmasına bakma boşver.
Uygun zaman.uygun koşulları yaratıp karşılarına söz nişan için gecmeniz en iyisi.
Erkek arkadaşın ne işle meşgul?

Sizin yaşınız uygun olsada erkek arkadaşınız malesef çok küçük, birde erkeklerin geç olgunlaştığını düşünün. Bence anneside bunu bildiğinden erken diye düşünüyordur. Sonuçta oğlu ne askere gitmiş ne de evlilik ile ilgili konularda başa çıkabilecek yaşta. Durduk yere tanışmadan annesine hediye aldırmanızıda pek anlayamadım.

Burda bazi seyler gercekten cok yanlis anlasiliyor hediyeyi ben almadim
Ben anneler gununde kendi anneme hediye alacaktim oda benim yanima geldi sen bisey alacakmisin dedim hayir dedi bende neden almiyorsun anneler gnu almalisin dedim oda ne alicam ki dedi bende ona fikir verdim oda hediye aldi annesine goturdu olay bu kdr. Evet yas olarak kucuk ama bende zaten evlilik suan icin istemiyorum ama
En azindan annesiyle tanisip annesiyle vakit gecirmek istiyorum

Amacınız aileyi tanımaksa bunu araştırarak yapmanız daha mantıklı bence.
Birkaç kez görüşmekle annesini tanımanız pek mümkün değil.

muhtemelen annesi oğlunun evlenmek için küçük olduğunu düşünüyordur.. zaten siz de 1 sene sonra söz-nişan düşünüyormuşsunuz.. o yüzden tanışmıyordur sizinle..

Olabilir tabikide cok erken hem onun icin hemde benim icin ama annesini tanimam evlenelim anlamina gelmiyor sanirim biraz fikirler farkli ondan kaynakli

Amacınız aileyi tanımaksa bunu araştırarak yapmanız daha mantıklı bence.
Birkaç kez görüşmekle annesini tanımanız pek mümkün değil.

Annem onun annesinin arkdaslarini taniyor ve iyi insanlar oldugnu soyledi cogu ama ben daha yakindan tanimak istedim lackalasmak degil bu sadece ozel gunlerde nasilsiniz diye aramak isterim yada annesiyle yuz yuze oturup bi kahve icmek
İsterim

Burda bazi seyler gercekten cok yanlis anlasiliyor hediyeyi ben almadim
Ben anneler gununde kendi anneme hediye alacaktim oda benim yanima geldi sen bisey alacakmisin dedim hayir dedi bende neden almiyorsun anneler gnu almalisin dedim oda ne alicam ki dedi bende ona fikir verdim oda hediye aldi annesine goturdu olay bu kdr. Evet yas olarak kucuk ama bende zaten evlilik suan icin istemiyorum ama
En azindan annesiyle tanisip annesiyle vakit gecirmek istiyorum
İyide annenisini tanımakta ki amacınız evlilik değilmi? Kadında oğlu için bunun erken olduğunu düşünüyor diyorum, sonuçta o da oğlunun evlenceği kızı tanımak ister ve şuanda bunun için çok erken yani sizde 5 yıl birbirinizin ailesini tanıyamayacağınıza göre en güzeli zamanı gelince olur. Anneniz çok istiyorsa başka şekilde araştırsın ailesinj, siz her ne kadar evlilik için değil desenizde burdan öyle anlaşılıyor. Bende ailesi akrabaları ile tanışalı bir seneden fazla oldu arada telefonlaşma ve görüşme dışında pekte gerek duymadım gidip gelmeye. Bırakında sevgiliniz o ortamı yaratsın, siz değil.

Sen böyle bakabilirsin. Ama erkek arkadaşın öyle bakmıyor.
Annenin sıkıştırmasına bakma boşver.
Uygun zaman.uygun koşulları yaratıp karşılarına söz nişan için gecmeniz en iyisi.
Erkek arkadaşın ne işle meşgul?

Kendi sirketleri var orada calisiyor ama ucak teknisyeni suan is ariyor kendi meslegini yapmak icin 4 elden sarildik meslegini yapmasi icin bakalim oyle dusunmuyo olabilir ama ailesine bakinca tanisma olmamasi bana abes geliyor nedense gayet calisan mutaasip bu konularda esnek insanlar yada ben farkli gozlemledim

Back
X