Tanisma

Bence acele ediyosun hatta fazla kafana takiyosun , Annen neden bukadar baski yapiyor anliyamadim...
Tanisinca ne olcakki is dahadami ciddiye binecek , daha askerligi var vs .. simdiden tanisirsan daha cok yüz göz olursun bence hic gerek yok ...

Yaslarinizda daha cok genc var aceleme etme.
Kafanada takma , Annen baski yaparsa ben suan istemiyorum de , daha rrken de tamam biz anlasiyoruz ciddiyiz ama Annesiyle simdiden tanismak istemiyorum de.

Inan bana Annesiyle tanisinca iliski dahada guzelesmiyor aksine bazen kotulesebiliyor , herseye karisirlar felan bosver...

Bu senin dusuncen senin icin gerekli olmayabilir ben boyle dusunmuyorum nisanda tanisip gelin kaynana olmak istemiyorum arkdas gbi olmak istiyorum tanisincada hadi evlenelim de demem bunu erkek arkdasimda bliyor ben erken evlilik icin dedigimide biliyor benim tanismaktan kastim
evlerine girip cikmak degil en azindan beni bi kahve suresi kadar taniyip sohbet etmek istemesi zaten bende enseye saplak oluym annesinin yanindan ayrilmiym kafasinda degilim anlatabldm mi

Sizin dibinden ayrilmayacaginizi enseye saplak atacaginizi kim söyledi?
ben sizi anladim.da siz de sunu anlayin siz nasil bu şekilde düşünüyorsaniz sevgiliniz de başka türlü düşünüyor bunda da
sorun edecek bir şey yok cunku sizin bu söyledikleriniz henüz hic
ciddiyete dokulmemis ilişki için olmasi gereken bir şey değil..

Ha siz gerekli diyorsanız ille de isterim diyorsanız bu konuyu
sevgilinzle konusun annesiyle arkadaş oluverin ne diyelim yani ki baska

Back