- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
- 323
- Konu Sahibi sonsuzluk0607
erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek, ne getirse iyi olur? çiçek kesin alacak nasıl birşey olmalı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa benim de sürekli içimde bir geyik.Her konuya bi komik yaklaşımım oluyor sen gibi.Çocukluğuma dönüp mü halletsem bu sorunu acep?dur ben içime kapanıyım birazKaktüs![]()
Devedikeni yazacaktım yazmadım
Çiçek kafi sonuçta isteme olmayacak. Ya çiçek ya tatlı yada yaş pasta.bunlardan birini alsın ama bence çiçek yerine pasta yada tatlı.erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek, ne getirse iyi olur? çiçek kesin alacak nasıl birşey olmalı?
Saksı çiçeği olsun. Devamlı bakarsınız.ama ilk tanismada tatlı ve pasta alsa daha iyi olur çiçek yerine.çiçek nasıl olmalı peki saksı mı buket mi:) ahahha kaktüs demeyin bidaha:)
Şaka bir yana çiçek olmaz gibiçiçek nasıl olmalı peki saksı mı buket mi:) ahahha kaktüs demeyin bidaha:)
Hem çiçek hem tatlı olursa isteme Merasimi olur.ya tatlı da alcak. biraz gönülleri fethetme amaçlı:) çiçeğin nasıl olacağına karar veremedm ben sadece