Tanismada elti adayina soru sorulur mu?

Eşimin ailesi de tanışmaya 5 kişi gelmişlerdi, 3 kişi gelmelerinden iyidir bence.
Ne çok kalabalık ne çok az, iyi iyi.

Benim eltime sormak hiç gelmedi aklıma, az çok tanıyordum gerçi aileyi.
Gelseydi de niye güvenip sorayım veya o niye güvenip anlatsın, saçma.

Ben de oyle dusunuyorum.
Ama arkadaslar da ikilemde iste.

Beni istemeye geldiklerinde eltilerimde gelmişti biz onlara hiçbirşey sormadik tabi ama herkes kapıdan çıkarken bi eltim en sona kalmıştı annemle bana yıllardır bu ailenin icndeym hcbr yanlslarni gormedim çok iyi insanlar içiniz rahat olsun falan demsti çok da rahatlatmisti bizi gerçekten smdi 2 yıllık evlym eşimin ailesi gerçekten de çok iyi insanlar

Senin elti de onceden tembihlenmis sanirim benim gibi :D

Sorabilirler cunku siz de o kizin durumunda sayilirsiniz siz daha objektif olabilirsiniz diye sorabilirler yani. Gayet de normal sormalari ya da oraya gitmeniz falan

Esim posta koydu dun aksam konusurken.
Daha birbirini tanimayan insanlarin evine ne sifatla gidiyoruz diye. Nolacak bilmiyorum.

iyotsuztuz iyotsuztuz bu tanisma ne zaman?lutfen gelismeleri paylas bizimle

Esim posta koydu simdilik. Eger postasi tutmazsa 2 3 hafta sonraydi.

görümceyle muhabbet edilmiyor demi..:KK45: benim hiç konuşasim gelmiyor. mesafeli davraniyorum böle daha iyi..

Ben gormedigim zamanlarda aramam. Gorunce civigim :D

Ay, elti denince fenalık geliyor bana. Öyle bi psikoloji oluşturdu bende sağolsun. Eltiyi görünce ölü taklidi yapma taraftarıyım ben. :KK14:

Ya ama yaaa :/

Bence siz oraya resmı bır tanısma ıcın gıtmıyorsunuz
sadece oyle bı tanısacaksınız genel yanı almalı vermelı bısı olsa aılelrın haberı olurdu
o yuzden kasma, kızada soru sorma . kaşık kaşığa degmeden anlasılmaz kaynın bı cocuktur ama ıyı bır es olamaz o sebeble kendılerı tanısınlar bırbırlerını derım

Esim posta koydu dun.
Kaynimin buldumcukluguna kizdi.
Gitmeyiz belki.

Yalnız kafama bir ayrıntı takıldı. Takılmasa şaşardım ya neyse.
Kv seninle müthiş kanka, eşinle arası iyi fakat küçük oğlan evlenmesin bize baksın kafasındalar. E şimdi sen ne desen boş olur zaten.
Evlenip rahat etmeleri için iş küçük oğlanın aile karşısında dik durmasında bitiyor. Eğer onda o toto yoksa soru sorulursa da duymamazlıktan gel. Yada
Bence sen ilk plana dön.
Bu göbekliyle fazla samimi olmaya gelmiyor, kv senide severse oh ne ala gergün şenlede muhabbet eder geçinirsiniz. Eve de bir play station aldınız mı tamam.

Kayinvalidem cocuklarina da cok bayilmaz. Bi tek bana iyi.
Hani esimi kayiriyor durumu da yok. Esim daha dik yapida kardeslerine gore o dogru ama bana ilgisini soyle soyliyim. Sabah aramis esimi beni sormus, slim uyuyor deyince kaldirma kizimi uykusunu bolme gel kahvaltini burda et demis. Esim de gitmis, kahvalti hazirlamamis cik pogaca al ye demis. :D

Bizimkinde gelmişti; Eltim kimseye laf bırakmadan ne kadar isterseniz isteyin onlar kendisi çalışıp yapacak falan filan inter milan :) sohbetlerine girince zaten butun gözler ona dönmüştü.. O sebeple Ailenin bir ferdi olarak üzerinize dusen vazifeyi muhakkak yapın ama cok fazla ortaya atmayın da kendinizi, Kuyrugunu kıstıran kedı gıbı kenarda oyalanıp durun.Ortalama cevaplar verın. Acık olmaya gerek yok .Herkes kendi tanısın görsün.Ücüncü goz olmaya hıc gerek yok.Aman dıyeyım :)

Eltin ayip etmis ya.
Tamam bizde esim yaptı her seyi. Aile de destekti. Kaynimda da oyle olacak da onu orada soylemesi gereken sahis ben degilim yani.

Aslinda hicte oyle soguk birine benzemiyosun.burda ki yorumlarina rastliyorum cogu zaman bende fayet sicakkanli bi intiba uyandirdin bilemedim simdi...
Buraya epeydir üyeyim :KK53: eskiden 'şunu şöyle yapmalısınız' yazar çıkardım mesela
Şimdi oh 40 yıllık ahbap gibi yazıyorum :KK48:

Valla hiç "ama yaa" deme. Elti gemisi yürümez. Sen istediğin kadar iyi ol. Eğitimi, aile yapısı, hatta dünya görüşü bile farklıysa of ki ne of. Çekilir dert değil :KK51:
Eltin ayip etmis ya.
Tamam bizde esim yaptı her seyi. Aile de destekti. Kaynimda da oyle olacak da onu orada soylemesi gereken sahis ben degilim yani.

Benım eltım dugunde bıde gelınlıge benzeyen bı kıyafet ve ayakkabı gıymıstı ustune :) ist_nbl ist_nbl arkadasımızın yorumuna katılıyorum :)

Benım eltım dugunde bıde gelınlıge benzeyen bı kıyafet ve ayakkabı gıymıstı ustune :) ist_nbl ist_nbl arkadasımızın yorumuna katılıyorum :)

Doğuda olmama ve annemi yeni kaybetmiş olmama rağmen üçyüz km gidip eşimin kuzenine dedikodumu yapıp beni kötüleyen ve aramızı bozan bir ettim var.

Yılda iki ay oturduğum apartmanda bile hiç tanımadığım komşulara beni çekiştiren eltim var.

Şubat tatili için memlekete doğru yola çıktığımız gün hakaret dolu mesaj atan, her yerden engellememe rağmen bir şekilde bana ulaşıp tahrik etmeye çalışan eltim var.

Buna rağmen kayınvalideme gittiğimde aniden damlayıp yüzüne bakmadığım halde şirinlik taslayan kompleks abidesi bi eltim var. Say say bitmez.

Gece beni düşünerek uykuları kaçıyor biliyorum:KK14:

Doğuda olmama ve annemi yeni kaybetmiş olmama rağmen üçyüz km gidip eşimin kuzenine dedikodumu yapıp beni kötüleyen ve aramızı bozan bir ettim var.

Yılda iki ay oturduğum apartmanda bile hiç tanımadığım komşulara beni çekiştiren eltim var.

Şubat tatili için memlekete doğru yola çıktığımız gün hakaret dolu mesaj atan, her yerden engellememe rağmen bir şekilde bana ulaşıp tahrik etmeye çalışan eltim var.

Buna rağmen kayınvalideme gittiğimde aniden damlayıp yüzüne bakmadığım halde şirinlik taslayan kompleks abidesi bi eltim var. Say say bitmez.

Allah yardimcin olsun canim.ne eltiymis.benimki de az degil ama seninki daha fenaymis...

Valla hiç "ama yaa" deme. Elti gemisi yürümez. Sen istediğin kadar iyi ol. Eğitimi, aile yapısı, hatta dünya görüşü bile farklıysa of ki ne of. Çekilir dert değil :KK51:

Kafadan esimle ben cok farkliyiz.
Esimin ailesi daha da farkli.
Bizde sorun yok da karsi tarafi tanimiyorum.
Hic fikrim de yok.

iyotsuztuz iyotsuztuz sende ki kaynana ne iyiymis valla.nazar degmesin...

Her firsatta ben de soylerim.
Nazar degmesin.

Bu durumda kiskanc elti ben olucam galiba ya.
Galiba once evlenen sevilmiyor :D daha dogrusu once evlenen manyaklasiyor.
Yalniz ciddi soyluyorum annem benim kadar pohpohlarsa ben de icten ice uzulurum sanirim.

Manyakmis o ya.
Derdi ne?

efftelya efftelya bi ara gozume carpmisti eltim dugunumde gelinlik gibi bisey giymek istiyor diyen bi uye.o senmiydin?cidden giydi mi?

iyotsuztuz iyotsuztuz ilk evlenenler sevilmiyo degil sonradan gelenler sevilmiyo benim yasadiklarim ve gozlemlediklerim dogrultusunda.

Kayinvalidemim whatsapp durumu bile ♡slim♡ ya.
Bana asik :KK70:
Esim aradi simdi kizmis da ses cikarmamis kardesine.

Beğenmeyen buyuk ogluna almasindi :KK70:

Ben de sevmem yeni ortamlari. Kaynanamin evine bile 7 ay gitmeyince sikilip yatip uyudum giderken kaldirdilar. Diyorum ya diyecegim seyler su sisko olana gicigim, kaynanam sokakta hanimefendi mutfakta asci, damat adayiniz da araba kullanamiyor film izlerken cok cips yiyor ve peste bana bile yeniliyor.
Bu mesaja çok güldüm,telefonun azizliğine uğramışsın.Kvnin evine 7 ay gitmeyince ne yaptın?:KK70:

efftelya efftelya bi ara gozume carpmisti eltim dugunumde gelinlik gibi bisey giymek istiyor diyen bi uye.o senmiydin?cidden giydi mi?

iyotsuztuz iyotsuztuz ilk evlenenler sevilmiyo degil sonradan gelenler sevilmiyo benim yasadiklarim ve gozlemlediklerim dogrultusunda.

Yok yok duzelttim ya ilk evlenenler manyaklasiyor diye.
Bu durumda manyak psikopat ben olucam :D
Yalniz cidden belirttigim gibi ben annem icin adeta bir prenseees adeta bir tanricayken yani tamamen ayri bir kefedeyken yanima biri yaklasirsa ben de icten ice bi bozulurum. Her zaman her yerde "kendi cocuklarimdan daha duskunum slime, o da bana oyledir" der ama...
Resmen kaynanami paylasamiyorum :D

Back
X