tanışmada giyim sorunsalı..

brctnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
502
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar.. Büyük bir dert değil ama bu konuda çok takıntılıyım o yüzden çözüm önerilerine ihtiyacım var..

Erkek arkadaşımın ailesi 3 hafta sonra tanışmaya gelecekler. Dün akşam tarihi ailesi ile belirledi ve bana söyledi. Bu sabah bütün dolabımı döktüm ama giyecek hiçbir şey bulamadım =( Aslında çok fazla kıyafetim var zevkli de giyinirim ama, erkek arkadaşımın ailesi biraz muhafazakar..

20 tane elbisem vardır ama yakası açık, kısa, askılı, dar vs..

Pantolon olarak kot çok giyerim ama kot da giyilmez, siyah tayt gibi pantolonum var o da çok dar, yani üzerime gömlek bluz çok var ama pantolon uyduramadım bir türlü..

Söz için şimdiden elbise aldım kalmayacak diye çok beğenmiştim taba rengi dizlerimde kısa kollu.. İstemede de kalem etek ve bluz giymeyi düşünüyorum ama tanışma ve iade-i ziyarette ne giyeceğime dair hiç bir fikrim yok lütfen yardımcı olun.. Çok detaycıyım aman şu olsun diyemiyorum 3 hafta içinde bulamayacağım gibi geliyor =(

Bu arada boyum 170 cm kilom 50, beyaz tenli ve kumralım, 36 bedenim.. sarı ve yeşilden nefret ederim =)

Şimdiden teşekkür ederim

yaz geliyor. al bi keten pantolon, kısa kollu keten ceket süper olursun.

beyaz tenli misin ? kumral mısın ? canım ailesi muhafazakarda olsa abiye bir elbise giysen iyi olur bence , yakası fazla açık olmayabilir,ama senin başın açıksa

hafif açabilirsinde senin tercihin sonuçta... Allah tamamına erdirsin canım

tarzını bilmiyorum ama...siyah kumaş pantolon ,üzerine açık renk bir bluz ,burunsuz topuklu ayakkabı, saçlarada bir fön hafif bir makyaj çok hoş olur bence

ten rengim beyaz, buğdaya yakın bişey, saçım kumral canım..

sadece ailecek yemeğe gelecekler abiye olmaz sanırım :44:

dizimin hemen üstü ve kısa kollu şeyler bir sorun olmaz yani :44:

tarzını bilmiyorum ama...siyah kumaş pantolon ,üzerine açık renk bir bluz ,burunsuz topuklu ayakkabı, saçlarada bir fön hafif bir makyaj çok hoş olur bence

genelde sade giyinirim.. taşlı, pullu, parlak şeyler giymem.. birde görsen dolap kıyafet dolu o yüzden en azından tanışmada evden ayarlim diyorum ama yok..

Aslında açık renk bluzum var aynı dediğin gibi ayakkabılarım da var.. pantolonnun modelini nasıl önerirsin?

Son düzenleme:
canım kesinlikle beyaz giymelisin bu karşı tarafa gelin regini anımsattığı için olumlu bir izlenim bırakır ayrıca temizliğin saflığın rengidir beyaz. beyaz gömlek olur, elbise olur yada ince beyaz bir hırka bile olabilir.

boru paça olabilir yada dolabında varsa herhangi bir kumaş pantolon modelide olabilir

bence siyah giy .kısa kollu belden oturtmalı bir ceket .içine beyaz yada krem bir bluz olur .altınada bir pantolon kumaş .altına topuklu giy .makyajınıda yap sade olsun .saçını mutlaka topla çünkü daha güzel duruyor böyle ciddi şeylerde.

hiç böyle düşünmemiştim farklı bir bakış açısı teşekkür ederim..

kumaş pantolonu da hiç sevemiyorum ama

uzun blazer sıyah ceket .altına dar renklı fusya yada kırmızı etek ,ıcıne de sıyah bluz yada body
platformsuz hafıf ucgen burunlu sıyah ayakkabı .
bence cok sık olur .

Son düzenleme:

bunlar gibi olabilir gömlek bluz ve elbiseler uygun bence tanışmaya...ben siyah kalem etek siyah gömlek almıştım tanışma için ama.

üst iki elbise koton diğerleri h&m

Öncelikle yazınızın tamamını okumadım ama şunu söylemek istiyorum. Ailesi muhafazakar diye kendiniz olmaktan SAKIN vazgeçmeyin. İlk nasıl görürlerse devamını öyle beklerler. Siz ben buyum diyin önce.. Onlar gelecek diye askılı giyerken kısa kollu giyerseniz.. İlerde o kol boyu dirseğe kadar iner. Kendi kısa yada askılı olan elbiselerinizden giyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…