yaz geliyor. al bi keten pantolon, kısa kollu keten ceket süper olursun.
beyaz tenli misin ? kumral mısın ?canım ailesi muhafazakarda olsa abiye bir elbise giysen iyi olur bence , yakası fazla açık olmayabilir,ama senin başın açıksa
hafif açabilirsinde senin tercihin sonuçta... Allah tamamına erdirsin canım
eve yemeğe gelecekler ama ceket nasıl olur ki :18:
tarzını bilmiyorum ama...siyah kumaş pantolon ,üzerine açık renk bir bluz ,burunsuz topuklu ayakkabı, saçlarada bir fön hafif bir makyaj çok hoş olur bence
ceket dediğim öyle klasik ceketler değil. keten olduğu için gömlek tarzı duruyor zaten. koton ve mangoda var
anladım canım kısa kollu dar ceketleri diyorsun sanırım evet olabilir aslında.. Haftasonu bakacağım..
genelde sade giyinirim.. taşlı, pullu, parlak şeyler giymem.. birde görsen dolap kıyafet dolu o yüzden en azından tanışmada evden ayarlim diyorum ama yok..
Aslında açık renk bluzum var aynı dediğin gibi ayakkabılarım da var.. pantolonnun modelini nasıl önerirsin?
canım kesinlikle beyaz giymelisin bu karşı tarafa gelin regini anımsattığı için olumlu bir izlenim bırakır ayrıca temizliğin saflığın rengidir beyaz. beyaz gömlek olur, elbise olur yada ince beyaz bir hırka bile olabilir.
bence siyah giy .kısa kollu belden oturtmalı bir ceket .içine beyaz yada krem bir bluz olur .altınada bir pantolon kumaş .altına topuklu giy .makyajınıda yap sade olsun .saçını mutlaka topla çünkü daha güzel duruyor böyle ciddi şeylerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?