Canım ilk elbise nın markası ne acaba çok beğendim de?????
Öncelikle yazınızın tamamını okumadım ama şunu söylemek istiyorum. Ailesi muhafazakar diye kendiniz olmaktan SAKIN vazgeçmeyin. İlk nasıl görürlerse devamını öyle beklerler. Siz ben buyum diyin önce.. Onlar gelecek diye askılı giyerken kısa kollu giyerseniz.. İlerde o kol boyu dirseğe kadar iner. Kendi kısa yada askılı olan elbiselerinizden giyebilirsiniz.
yüzde yüz katılıyorum...biraz giyime dikkat etmek lazım (dekolte mini falan hoş olmaz tabi) ama onlar geliyor diye asla çok daha uzun ya da çok daha geniş tercih etme.
canım çok teşekkür ederim özellikle 2 .elbise ve çiçekli gömleğe bayıldım.. Dolabım koton ürünlerinden geçilmiyor
canım çok teşekkür ederim özellikle 2 .elbise ve çiçekli gömleğe bayıldım.. Dolabım koton ürünlerinden geçilmiyorhaftasonu gidip deneyeceğim...
Öncelikle yazınızın tamamını okumadım ama şunu söylemek istiyorum. Ailesi muhafazakar diye kendiniz olmaktan SAKIN vazgeçmeyin. İlk nasıl görürlerse devamını öyle beklerler. Siz ben buyum diyin önce.. Onlar gelecek diye askılı giyerken kısa kollu giyerseniz.. İlerde o kol boyu dirseğe kadar iner. Kendi kısa yada askılı olan elbiselerinizden giyebilirsiniz.
Bence normalde nasıl giyiniyorsan rahat davran ve yine öyle giyin.. seni oldugun gıbı görmeleri bence daha doğru..
Ayrıca birisi abiyeden bahsetmis :Q Tanışma icin abiye cok abartılı degilmi:Q
Bence şık bi bluz altina sağde bol paça bi pantolon gayet hoş olur tanışma icin..
Eki Görüntüle 392805 (örneğn h&mden bir model )
ayrıca şimdiden tebrik eder mutlu olmanızı dilerim !:)
canım ben de söylenenlere katılıyorum. evet böyle durumlar özel ve giyime dikkat etmek gerekiyor. fazlaca rahat, açık,dekolteli giyinmemek gerekiyor. ama yine de tarzını yansıtan bir şey olmalı. içinde kendini rahat hissetmezsen bütün gün rahat da edemezsin. beğendiğin, kendine yakıştırdığın bir şeyler giymelisin. ben ilk bize tanışmak için geldiklerinde yazlık bir elbisemi giymiştim. ama sırtı biraz açıktı ve göğüs kısmı da biraz açıktı. hoş olmayacağını düşünerek üstüne minik bir hırka aldım. puantiyelerinin renginde krem rengi. bolero değil de kısa,bele gelen bir hırka. çok cici olmuştu. dolabındaki elbiseleri böyle bir hileyle kullanabilirsin bence. hayırlı olsun,dilerim bir ömür mutlu olursunuz. :)
belliki çok deteycısın ama sadelik her zaman zerafeti yansıtır
ben giyim konusunda eğitim aldım
sade kumaş pantolon koyu renk mümkünse üzerine açik renk şik bir gömlek şifon mesela
ayakkabı tercihin abartısız olmalı az topuk ve sade renk idealdir
makyaj çok az olmalı
saçların uzunsa toplamanı tavsiye ederim hem daha rahat edersin hemde yüz hatların ortaya çıkarki
buda senin özgüvenini gösterir:2:
Masallah canim olculerin tam ideal. Ben bize esimin ailesi bize geldiginde kalem etek, bluz tarzi giydim hep. Onlara gittigimizde pantolon bluz giydim. Fikir verir belki sana
canım ev içerisinde olacağınız için şık puantiyeli bir gömlek altınada dar paça keten pantolon platformsuz topuklu ayakkabı hafif bir makyaj ve saçlarını açık bırakıp düz bir fönle gayet şık alımlı ve hanım hanımcık bir gelin adayı imajı yaratabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?