tanışmada giyim sorunsalı..

yüzde yüz katılıyorum...biraz giyime dikkat etmek lazım (dekolte mini falan hoş olmaz tabi) ama onlar geliyor diye asla çok daha uzun ya da çok daha geniş tercih etme.

Bence normalde nasıl giyiniyorsan rahat davran ve yine öyle giyin.. seni oldugun gıbı görmeleri bence daha doğru..
Ayrıca birisi abiyeden bahsetmis :Q Tanışma icin abiye cok abartılı degilmi:Q
Bence şık bi bluz altina sağde bol paça bi pantolon gayet hoş olur tanışma icin..

(örneğn h&mden bir model )

ayrıca şimdiden tebrik eder mutlu olmanızı dilerim !:)

Son düzenleme:
yüzde yüz katılıyorum...biraz giyime dikkat etmek lazım (dekolte mini falan hoş olmaz tabi) ama onlar geliyor diye asla çok daha uzun ya da çok daha geniş tercih etme.

Yani tabi hanım hanımcık olunur ama kendini özgür hissettiğin şeyleri kısıtlama

canım ben de söylenenlere katılıyorum. evet böyle durumlar özel ve giyime dikkat etmek gerekiyor. fazlaca rahat, açık,dekolteli giyinmemek gerekiyor. ama yine de tarzını yansıtan bir şey olmalı. içinde kendini rahat hissetmezsen bütün gün rahat da edemezsin. beğendiğin, kendine yakıştırdığın bir şeyler giymelisin. ben ilk bize tanışmak için geldiklerinde yazlık bir elbisemi giymiştim. ama sırtı biraz açıktı ve göğüs kısmı da biraz açıktı. hoş olmayacağını düşünerek üstüne minik bir hırka aldım. puantiyelerinin renginde krem rengi. bolero değil de kısa,bele gelen bir hırka. çok cici olmuştu. dolabındaki elbiseleri böyle bir hileyle kullanabilirsin bence. hayırlı olsun,dilerim bir ömür mutlu olursunuz. :)

Siyah yada kahverengi kumaş pantolon, üzerine krem rengi yakasından aşağıya doğru inen fırfır gibi bişeyler olan çok hoş gömlekler var onlardan. Ayağınıza çok hafif topuklu önü kapalı bi kundura.Saçlara uçları hafif dalgalı bir fön ve de abartısız bir makyaj.

belliki çok deteycısın ama sadelik her zaman zerafeti yansıtır
ben giyim konusunda eğitim aldım
sade kumaş pantolon koyu renk mümkünse üzerine açik renk şik bir gömlek şifon mesela
ayakkabı tercihin abartısız olmalı az topuk ve sade renk idealdir
makyaj çok az olmalı
saçların uzunsa toplamanı tavsiye ederim hem daha rahat edersin hemde yüz hatların ortaya çıkarki
buda senin özgüvenini gösterir:2:

tanışmada diz üstü kısa kollu bir dantel retro bir elbise giyebilirsin bence ya da pudra rengi bir elbise yine diz üstü ve muhafazakar

Masallah canim olculerin tam ideal. Ben bize esimin ailesi bize geldiginde kalem etek, bluz tarzi giydim hep. Onlara gittigimizde pantolon bluz giydim. Fikir verir belki sana

canım ev içerisinde olacağınız için şık puantiyeli bir gömlek altınada dar paça keten pantolon platformsuz topuklu ayakkabı hafif bir makyaj ve saçlarını açık bırakıp düz bir fönle gayet şık alımlı ve hanım hanımcık bir gelin adayı imajı yaratabilirsin

Son düzenleme:
canım elbiselerden ikincisini çok beğendim siyah beyaz olan. hem şık hem ciddi hem kibar hemde biraz mesafeli gösterirsin. bende kendi tanışmamda bunun gıbı bır elbıse gıymıstım.

canım çok teşekkür ederim özellikle 2 .elbise ve çiçekli gömleğe bayıldım.. Dolabım koton ürünlerinden geçilmiyor haftasonu gidip deneyeceğim...

canım çok teşekkür ederim özellikle 2 .elbise ve çiçekli gömleğe bayıldım.. Dolabım koton ürünlerinden geçilmiyor haftasonu gidip deneyeceğim...

ben de ilk iki elbiseyi ve o çiçekli gömleği çok beğenmiştim:)inşallah yardımcı olabilmişimdir,"tanışmalık" kıyafetler kotonda mangoda adil ışık da ve h&m de oluyor daha çok zaten
eğer istanbuldaysan olivium outlet zeytinburnu,mango ya da bakabilirsin,hem inanılmaz uygun, hem mango, yani çok güzel şeyler bulabilirsin.

haklısın aslında canım erkek arkadaşım kıyafetime hiç karışmaz neysem oyumdur.. dolabımı bir daha kurcalamakta fayda var.. Sonuçta isteme ve söz için ayrı ayrı bir sürü masraf yapılacak, tanışma için o kadar kıyafetim varken masraf yapmak da istemiyorum..

Herkesin kendi fikri tabi ama abiye çok abartılı bencede ki ben söz için bile kotondan sade bir elbise aldım.. Haklısın canım aslında çok açık giyinmiyorum ama neysem o olduğumu bilsinler değil mi? Çok teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için dediğin gibi bir çok elbisem var minik hırka ile bir kombine edeyim bakalım nasıl duracak..

Evet canım çok detaycıyımdır ama her zaman abartıdan uzak giyinirim, fazla makyaj hiç yapmam, benim idealim sade ve şık olmasıdır her zaman.. teşekkür ederim önerilerin için..

Masallah canim olculerin tam ideal. Ben bize esimin ailesi bize geldiginde kalem etek, bluz tarzi giydim hep. Onlara gittigimizde pantolon bluz giydim. Fikir verir belki sana

teşekkür ederim tatlım.. benimde aklımda öyle birşey var, ya da elbise bakalım çok kararsızım.. :44::44:

teşekkürler bende hanım hanımcık desinler istiyorum işte =) dikkate alacağım..

Bence kumaş pantalon giymeyin,hem yaşınıza uygun değil hem de çok sokak kıyafeti gibi durur.

Hanım hanımcık şirin hafif diz üstü pastel renkli bir elbise kolsuz da olabilir üzerine minik ince bir hırka giyebilirsiniz.
Saatler ilerleyip ortam ısınınca veya heyecandan terlerseniz hırkayı çıkarabilirsiniz ..

Şimdiden mutluluklar,Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…