• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışmadan aşık olmak

nyamos

regina
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
17
13
3
29
Kızlar merhaba,konu başlığından da anlaşılacağı gibi tanışmadan bir çocuğa aşık oldum sanırım.Birkaç hafta önce bir arkadaşım gösterdi çocuğu ve o günden beri bu durumdayım.Kaç tweet atmış,kimi favlamış,hangi saatlerde last seen olmuş vs gün içinde sürekli bunları yapıyorum.
Çocukla aynı üniversitedeyiz bir de.Yani o geçen sene girmiş ben bu sene.Ne yapmalıyım sizce tanışmak için :(
Not:numarasını yıllar önceki tweetlerinden falan buldum sapık gibi hissediyorum :(

Tweet, fav, last seen???
Bunlarin Türkçesi yok mu?
Ayrica yüzyüze gorusmedigin birine nasil asik olabilirsin ya? Bana ters..

Hemen tartışmaya yer arayan insanlar olmasa belki bu site daha yararlı olabilir.
Sana gelince sevgili nyamos, yaşamakta olduğun duygu bence gayet normal. Tanışmak istiyorsan Whatsapp veya facebook gibi sosyal ağlardan yazabilirsin. Aşkta gurur olmaz, şansını denemelisin. :)

arkadasca konusmayi dene tanidikca belki de asik olmadigini anlayacaksin belki de Tam tersi olacak güzel bi ask yasayacaksin
İnşallah hayırlısı olur :(
Tweet, fav, last seen???
Bunlarin Türkçesi yok mu?
Ayrica yüzyüze gorusmedigin birine nasil asik olabilirsin ya? Bana ters..
Tweet=tivit ,fav=favoriye almak last seen=son görülme daha ne kadar türkçeleştirebilirim bilemiyorum,herkesin yapısı farklı tabi benimki sadece hoşlanma tarzında.
Hemen tartışmaya yer arayan insanlar olmasa belki bu site daha yararlı olabilir.
Sana gelince sevgili nyamos, yaşamakta olduğun duygu bence gayet normal. Tanışmak istiyorsan Whatsapp veya facebook gibi sosyal ağlardan yazabilirsin. Aşkta gurur olmaz, şansını denemelisin. :)
Teşekkür ederim ilaydaa00,ama çocuk beni tanımıyor nerden buldun falan derse kalırım öyle.Zaten çok fazla kız arkadaşı var nefret ederim böyle erkeklerden,olmayacak gibi

anladım sevgili nyamos. Umarım seni hakeden biri çıkar karşına. İyi günler :)

benim başıma da geldi aynı olay..

bir arkadaşım takip ediyordu üniversiteden bir çocuğu, internetten ayrı bir hesap bile açmıştı yazışmak için..

bir kaç ay sonra çocuk bana açıldı, arkadaşıma da yazmış netten, oysa ben o kadar çok ısrar etmiştim ki yüzyüze konuş kendini tanıt diye.. kabak benim başıma patladı..

bence yüzyüze konuşun, geç olmadan..

kantin, yemekhane, kampüsün bahçesi, hatta duyuru panolarının önü bile sizin için fırsatlar yaratır..

benim başıma da geldi aynı olay..

bir arkadaşım takip ediyordu üniversiteden bir çocuğu, internetten ayrı bir hesap bile açmıştı yazışmak için..

bir kaç ay sonra çocuk bana açıldı, arkadaşıma da yazmış netten, oysa ben o kadar çok ısrar etmiştim ki yüzyüze konuş kendini tanıt diye.. kabak benim başıma patladı..

bence yüzyüze konuşun, geç olmadan..

kantin, yemekhane, kampüsün bahçesi, hatta duyuru panolarının önü bile sizin için fırsatlar yaratır..

Ben de açtım farklı bir hesap konuşmak için :( haklısınız,umarım başıma gelmez,teşekkürler :KK58:

Farklı hesap açma. Kendi hesabından konuş bence. Cesaretini hemen toplayamayabilirsin ama bir gün konuşmak için adım atacaksındır. Duyguların aynı seyirde devam ederse tabii.

Bir arkadaşım da senin durumundaydı; kendi facebook hesabından ekledi. Çocuk da kabul etti. Ama iletişim kurmadı hiç çocuk. Arkadaşım da bir şey demedi. Kaldı öyle. :s Bence tam hazır olduğunda harekete geçmelisin. Uzaktan uzağa tanımadığın birine karşı böyle hissetmek çekilecek şey değil. Çünkü tanıdığın zaman çok itici bulursan zaman kaybı oluyor. Benim başıma gelmişti. En iyisi onu gözünde abartmadan adım atmaktır.

Bence fotoğraf görüntüsü ile gerçek bir olmaz.

İlgini belli ederken de dikkat et.

Yazdım konuştuk çocukla,gayet iyi bir konuşmaydı sana üniversitede de yardımcı olurum falan dedi umarım devamı gelir :)

Bence ask değil sadece ilgi duyuyosun ve bnu ask saniyosun. Çocuğa sevdigini söyleme bence cnku o daha seni tanimadan seni basit kiz olarak görebilir acelci davranma derim. Hersey gönlünce olsun :)

Kızlar merhaba,konu başlığından da anlaşılacağı gibi tanışmadan bir çocuğa aşık oldum sanırım.Birkaç hafta önce bir arkadaşım gösterdi çocuğu ve o günden beri bu durumdayım.Kaç tweet atmış,kimi favlamış,hangi saatlerde last seen olmuş vs gün içinde sürekli bunları yapıyorum.
Çocukla aynı üniversitedeyiz bir de.Yani o geçen sene girmiş ben bu sene.Ne yapmalıyım sizce tanışmak için :KK43:
Not:numarasını yıllar önceki tweetlerinden falan buldum sapık gibi hissediyorum :KK43:

Sen ona aşık değilsin bence sempati duyuyorsun ama olacağı varsa olur mesaj at konuş falan bekleyerek hiç bısı kazanamazsın. Sapık falanda değilsin korkma :)))

bu ask degil sadece cocugun fotograflarini gormus ve ilgi duymaya baslamissin. konusmaya devam et ama ben sana asigim gibi abuk subuk birsey deme. cocuk sana ne ara beni tanidinda asik oldun der.

Back
X