Allah allah çocuklu olmak da mı turnusolmuş ya. Ne değişik insanlar varBosver herkes herseyi söyler mesafeni koyarsın. Benimde çocuğum yok diye konu komsu caya vs toplanınca davet etmezler . Ne zaman çağırırlar sünnet töreni doğdu olunca çağrılar cunki hediye para vs gidecek oldugu için.
Merhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Arkadaşınızın adı laf taşıyan olacak gidip o kişiyle konuşursanız.Söyleyip sinirimi atayım demi ama ne zaman görürüm işte oda var
Hıç muhatap olmayın sevıyesiz insanlar, muhtemelen kendilerinin tek vasfı tavşan gibi üremek.Merhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Evet hiç konusmuslugum bile yok ne hakla konuşuyorGit sacini basini yol ne hadsizni danlar ya .tanimiyor etmiyor senin cocuguna mi kafa takmis
Yok ya o kadar yakamam ben sanırımBen giderim ama ben yakar yıkarım da
Söyleyip sinirimi atayım demi ama ne zaman görürüm işte oda var
Var 35 yaşındaymış 1 tane 2 yaşlarında heralde ben daha 26 yaşındayım kendine baksınBunu söyleyen kadının cocugu var mI? Varsa çocuklarının ömur boyu yanında olcaklarının garantisi var mı ,? Hayırlı evlat olcaklarının garantisi var mı ? İnsanlar ne kadar rahat buyuk konusuyolar şaşkınım!
Bi şey soracak bile samimiyetim yok ki sadece binada bi kaç kez gördüm işteBence bir şey sorma bahanesiyle kapısını çal .hazır gelmişken de söylediğin laflar kulağıma geliyor de kısır demişsin de , seks hayatımızı canlı tutmak için çocuk düşünmüyoruz de .
Eşimde öyle diyor. Bide dengim değiller asagılamak istemiyorum ama ilkokul mezunu hayatları evlilik çocuk yapmaktan ibaret hepsininValla oyle bir kafadayimki, inanin başkası hakkimda ne düşünüyor hiç umrumda bile degil.
Kimmiski o totomun kenari de, gec.
Yok çok yakın arkadaşım biliyor istemediğimi korunduğumuArkadasinizda sıkıntı.Belki kendi düşüncesini komşu söylüyor gibi iletti, söylemiş bile olsa iletmesi gerekmez cevabını verir, kapatırdı konuyu.Simdi sizin soylediklerinizi de ona iletir,dememiş olsanız bile demişsiniz gibi uydurabilir.
Yorumları okumadm ama arkadasınız ne demiş kısır deyince onu merak ettmMerhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Eşimde öyle diyor. Bide dengim değiller asagılamak istemiyorum ama ilkokul mezunu hayatları evlilik çocuk yapmaktan ibaret hepsinin
Arkadaşımın kendi düşüncesi olamaz 15 yıllık en yakım arkadaşım ve her şeyimi biliyor korundugumu biliyor istemedigimi biliyorArkadasin kendi dusuncelerini, dolayli yolla servis ediyor belki... Kapisina gitsen, konut dokunulmazligi diye cirlar, girmeye calisti, taciz etti vs kendini hakli cikaracak yonde sekil alabilir.Ben giderdim ama hayirdir moruk ? DerdimBazi insanlar ancak boyle susar
Evet aynen bunu yapmalıydı nasıl her seferinde sorabilmiş ki sasırdım.. benm dostumun hayatını herhangi biri bu denli irdeleyemez yani o yolu keser insan mantıken.. kadın kısır demeye kadr muhabbeti ilerletmiş sacma bi sekldeArkadaşınıza sizi her sorduğunda ağzının payını verememiş mi? Ne münasebet muhatap olmadığı insanların yatak odasını diline dolamak.
sizden önce arkadaşınız ağzının payını verip susturmalıydı
Öyle bi şey yok eşide kendide istemiyorlar erken diyorlar demişYorumları okumadm ama arkadasınız ne demiş kısır deyince onu merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?