Tanısmadıgım insanın arkamdan kısır demesi ?

Öyle bi şey yok eşide kendide istemiyorlar erken diyorlar demiş
Yanlıs anlamayın ama arkadasınız sadece sanane bi daha da bu konuyu açma ne bana ne bi baskasına sakın duymayayım baskasından da duymayayım dmeliydi.. neden acıklama yapılmıs nasıl muhabbet bu noktaya kadr gelmiş.. ilk kez sormamıs bide

Arsız çünkü her sorduğunda arkadaşım istemiyorlar düşünmüyorlar diyor hala soruyor. Bide en yakın arkadaşım nasıl ona cesaretle diyorsun kısırdır diye bana diyeceğini hiç mi düşünmüyor

Aynen haklısın hiç böyle düşünmemiştim

Benm en yakın arkadasmla ilgili biri bu soruyu bana bikere sorabilir… bidaha soramaz muhtemelen benle bidaha hic bi konuda konusmaz zaten.. anlatabiliyomuyum bilemedim.. ara karstrıp konuyu baska yere cekmekte istemem zaten komsu ayarsz bos kalmısın teki nerden dedikodu yapcagını sasırmıs o bellide.. ben direkt arkadasınıza yogunlastm konuda acıkcası

Öyle bisey yok korunuyor dedim diyor ama dediğin açıdan bakmamıştım

ben de birgün canıma tak etmişti on yıl çocuğumuz olmadı.. densizin biri aynı bu tarz konnuşmuştu yatak odamı çok merak ediyorsan sabahlara kadar uçuyoruz demiştim ve engeli basmıştım
Valla görsem bende demeyi planlıyorum ama ne zaman görürüm işte bilmiyorum

Konu sahibi arkadaşım cevabını vermiş dedi ama yeterince sert verememiş ki yüz bulup devamlı sorabilmiş. Maalesef hayatta böyle insanlar var. Hatta burada bir üye vardı çocuğu olmuyordu kendi ile aynı sorunu yaşayıp hamile olanlara dünyayı dar ediyordu. Birine "dur bakalım daha 9 ay var" dediğin biliyorum.

Yani şöyle düşünün aynı kadın arkadasınızın özel hayatını sorsa siz nasıl tepki verirdiniz.. arkadasınız gbi düşünüp acklama yapardm diyorsanız sorun yok aslnda.. hepimizn olaylara bakıs acısı ve tepkisi farklıdır..
Belki siz daha sakin daha farklı bakıyosunuzdur bilemedm

Ama ki bu kdr özel bi konuda ben sakin kalamazdm acıkcası.. ilk sordugunda istemiyorlar deyip bidaha da bu konuyu bırakın agzına almasını arkadasmn adını besmeleyle anardı gbi geliyor

Mesela "korunuyor" demesine gerek var mı?
"Ne seni ne beni ilgilendirir çocuk konusu.
Bunlar mahrem konular. Bir daha bu konuyla ilgili bir şey sorarsan tepkim bu kadar yumuşak olmayacaktır" deseydi sence bir daha konuşabilir miydi?

Ya bak buna empati şu noktaya kadar yaparm cocugum olmuyordur olanlara neler yaptılar nasıl oldu gbi sorarım merak ederim mesela..
Ama resmen bebekleri olmasın diye beklemek bu Allah kmsenin gönlünü karartmasın saf kötülük bu.. neden cocugum olmuyor diye bu noktada kalbini yoklamalı o üye pislik sinir oldm

"senin bile çocuğun oldu benim neden olmuyor " diyenleri bile gördüm ahhh ah.

Bencede arkadasın anlatması iyi olmuş .
O samimiyetsiz gereksiz tiple muhattab olmazsın en azından

Çok çirkindi yazdığınız şey. Doğru anladığımdan emin olamadım bir kaç kez okudum yok ya böyle demek istemiş olamaz diye. Ne demek kocam senin üzerinde çocuk yapmayı denesin. Kişinin kendisine hakaret bu

gördüğün yerde

arkadaşıma çocugumun olmadıgını söylemişsiniz
biz deniyoruz olmuyor acaba kocam sizde bir denese olur mu
, deyin

yorum yaptık neyini begenmediniz , siz bilirsiniz

bir daha konuşmaya cesaret edemez işte ne güzel

Şu mesajı mı beğenecektik. Yazdığınız şey terbiyesizce. Bir de haklı gibi savunuyorsunuz yazdığınızı

Karşılaşınca ağzının payını verin mutlaka ama bu sefer de terbiyesiz bana saldırmak istedi falan diyerek dedikodunuzu yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…