Yanlıs anlamayın ama arkadasınız sadece sanane bi daha da bu konuyu açma ne bana ne bi baskasına sakın duymayayım baskasından da duymayayım dmeliydi.. neden acıklama yapılmıs nasıl muhabbet bu noktaya kadr gelmiş.. ilk kez sormamıs bideÖyle bi şey yok eşide kendide istemiyorlar erken diyorlar demiş
Arsız çünkü her sorduğunda arkadaşım istemiyorlar düşünmüyorlar diyor hala soruyor. Bide en yakın arkadaşım nasıl ona cesaretle diyorsun kısırdır diye bana diyeceğini hiç mi düşünmüyorEvet aynen bunu yapmalıydı nasıl her seferinde sorabilmiş ki sasırdım.. benm dostumun hayatını herhangi biri bu denli irdeleyemez yani o yolu keser insan mantıken.. kadın kısır demeye kadr muhabbeti ilerletmiş sacma bi seklde
Aynen haklısın hiç böyle düşünmemiştimYanlıs anlamayın ama arkadasınız sadece sanane bi daha da bu konuyu açma ne bana ne bi baskasına sakın duymayayım baskasından da duymayayım dmeliydi.. neden acıklama yapılmıs nasıl muhabbet bu noktaya kadr gelmiş.. ilk kez sormamıs bide
Benm en yakın arkadasmla ilgili biri bu soruyu bana bikere sorabilir… bidaha soramaz muhtemelen benle bidaha hic bi konuda konusmaz zaten.. anlatabiliyomuyum bilemedim.. ara karstrıp konuyu baska yere cekmekte istemem zaten komsu ayarsz bos kalmısın teki nerden dedikodu yapcagını sasırmıs o bellide.. ben direkt arkadasınıza yogunlastm konuda acıkcasıArsız çünkü her sorduğunda arkadaşım istemiyorlar düşünmüyorlar diyor hala soruyor. Bide en yakın arkadaşım nasıl ona cesaretle diyorsun kısırdır diye bana diyeceğini hiç mi düşünmüyor
Öyle bisey yok korunuyor dedim diyor ama dediğin açıdan bakmamıştımBenm en yakın arkadasmla ilgili biri bu soruyu bana bikere sorabilir… bidaha soramaz muhtemelen benle bidaha hic bi konuda konusmaz zaten.. anlatabiliyomuyum bilemedim.. ara karstrıp konuyu baska yere cekmekte istemem zaten komsu ayarsz bos kalmısın teki nerden dedikodu yapcagını sasırmıs o bellide.. ben direkt arkadasınıza yogunlastm konuda acıkcası
Valla görsem bende demeyi planlıyorum ama ne zaman görürüm işte bilmiyorumben de birgün canıma tak etmişti on yıl çocuğumuz olmadı.. densizin biri aynı bu tarz konnuşmuştu yatak odamı çok merak ediyorsan sabahlara kadar uçuyoruz demiştim ve engeli basmıştım
Evet aynen bunu yapmalıydı nasıl her seferinde sorabilmiş ki sasırdım.. benm dostumun hayatını herhangi biri bu denli irdeleyemez yani o yolu keser insan mantıken.. kadın kısır demeye kadr muhabbeti ilerletmiş sacma bi seklde
Yani şöyle düşünün aynı kadın arkadasınızın özel hayatını sorsa siz nasıl tepki verirdiniz.. arkadasınız gbi düşünüp acklama yapardm diyorsanız sorun yok aslnda.. hepimizn olaylara bakıs acısı ve tepkisi farklıdır..Öyle bisey yok korunuyor dedim diyor ama dediğin açıdan bakmamıştım
Öyle bisey yok korunuyor dedim diyor ama dediğin açıdan bakmamıştım
Ya bak buna empati şu noktaya kadar yaparm cocugum olmuyordur olanlara neler yaptılar nasıl oldu gbi sorarım merak ederim mesela..Konu sahibi arkadaşım cevabını vermiş dedi ama yeterince sert verememiş ki yüz bulup devamlı sorabilmiş. Maalesef hayatta böyle insanlar var. Hatta burada bir üye vardı çocuğu olmuyordu kendi ile aynı sorunu yaşayıp hamile olanlara dünyayı dar ediyordu. Birine "dur bakalım daha 9 ay var" dediğin biliyorum.
Ya bak buna empati şu noktaya kadar yaparm cocugum olmuyordur olanlara neler yaptılar nasıl oldu gbi sorarım merak ederim mesela..
Ama resmen bebekleri olmasın diye beklemek bu Allah kmsenin gönlünü karartmasın saf kötülük bu.. neden cocugum olmuyor diye bu noktada kalbini yoklamalı o üye pislik sinir oldm
O yorum değil sapkınlık yalnız saçmalamıssınız köşeye cekilip utanmanız gerekirdiyorum yaptık neyini begenmediniz , siz bilirsiniz
bir daha konuşmaya cesaret edemez işte ne güzel
O yorum değil sapkınlık yalnız saçmalamıssınız köşeye cekilip utanmanız gerekirdi
gördüğün yerde
arkadaşıma çocugumun olmadıgını söylemişsiniz
biz deniyoruz olmuyor acaba kocam sizde bir denese olur mu , deyin
yorum yaptık neyini begenmediniz , siz bilirsiniz
bir daha konuşmaya cesaret edemez işte ne güzel
Karşılaşınca ağzının payını verin mutlaka ama bu sefer de terbiyesiz bana saldırmak istedi falan diyerek dedikodunuzu yapacakMerhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?