- 8 Nisan 2017
- 57.182
- 303.588
- 698
Nereye kusuyoruzgördüğün yerde
arkadaşıma çocugumun olmadıgını söylemişsiniz
biz deniyoruz olmuyor acaba kocam sizde bir denese olur mu , deyin
Kürtaj yaptırmayı düşünenlere hep böyle diyorlar."senin bile çocuğun oldu benim neden olmuyor " diyenleri bile gördüm ahhh ah.
Her kadın çocuk doguracak diye bir şart yok bende 8 yıllık evliyim artık olsada olur olmasada olur kafasındayım hiçç sitrese girmeyin böylelerinin lafina sözüne bakmayın ama ben olsam gider ağzının payını verirdim bana dert olana kadar ona dert olsunMerhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Nereye kusuyoruz
Ya ben yorumu okurken bile hayat kalitem, eğitim seviyem düştü. Bir de savunuyor mu ahahsjjdjsjsYorumunu ölümüne savunuyor deme öyle şeyler
Ya ben yorumu okurken bile hayat kalitem, eğitim seviyem düştü. Bir de savunuyor mu ahahsjjdjsjs
Ben sert tepki verirdim bu konuları konuşmak bize düşmez der kestirip atardım açıkçasıYani şöyle düşünün aynı kadın arkadasınızın özel hayatını sorsa siz nasıl tepki verirdiniz.. arkadasınız gbi düşünüp acklama yapardm diyorsanız sorun yok aslnda.. hepimizn olaylara bakıs acısı ve tepkisi farklıdır..
Belki siz daha sakin daha farklı bakıyosunuzdur bilemedm
Ama ki bu kdr özel bi konuda ben sakin kalamazdm acıkcası.. ilk sordugunda istemiyorlar deyip bidaha da bu konuyu bırakın agzına almasını arkadasmn adını besmeleyle anardı gbi geliyor
Çok haklısınız arkadasımdada hata var bı açıdan bakmamıştım yaMesela "korunuyor" demesine gerek var mı?
"Ne seni ne beni ilgilendirir çocuk konusu. Bunlar mahrem konular. Bir daha bu konuyla ilgili bir şey sorarsan tepkim bu kadar yumuşak olmayacaktır" deseydi sence bir daha konuşabilir miydi?
Ne yorumu ya anlamadımyorum yaptık neyini begenmediniz , siz bilirsiniz
bir daha konuşmaya cesaret edemez işte ne güzel
Ne kadar ayıp bi yorum bu yagördüğün yerde
arkadaşıma çocugumun olmadıgını söylemişsiniz
biz deniyoruz olmuyor acaba kocam sizde bir denese olur mu , deyin
Düşünüyor zaten sen duy diye yapıyor. Çıldır ve o sünepeyi önemse diye :) cok merak etse sana sorar kiskirtmak icin laf yollamaz arkadaşınla. Bence hiiiiic önemseme.Arsız çünkü her sorduğunda arkadaşım istemiyorlar düşünmüyorlar diyor hala soruyor. Bide en yakın arkadaşım nasıl ona cesaretle diyorsun kısırdır diye bana diyeceğini hiç mi düşünmüyor
Valla haklısınız ya arkadaşım susturması lazımdıDuvarda komşumla yaşadığım problemi anlatmıştım . ozaman bana love ile yengenc demislerdi ki sana bunu anlatan niye savunmamıs seni .
Başta karşındaki sana laf söylüyor gibi geliyor ama o kaadar doogru ki ssize bunu glip söyleyen susturmadiysa o kisiyi. size de anllatip moral bozmasin .
Aynı zindana sen de düş istiolarBiz 8 bucuk yillik evliyiz cocugumuz yok. Tabi ki kısır deniyor ama sinirlenmiyorum neden, bazen komik sadece.
Turkiyede dura dura bu "cocuk var mi?" Muhabbetlerine o kadar alişmişim ki artik yurtdisinda evliyim dedikten sonra cocuk sorusu bekler olmuşum sormadiklari için.
Buradaki kadar cocuk cocuk diye tutturan birilerini daha gormedim.Neden bilmem başkasinin cocugunun kendilerine ne faydasi olacak
Evet bu çok iyi bunu deyimGörürsen "gecen arkadasima hamile olup olmadigimi sormussun, ne o? Cocuk yaparsam gelip tam altin mi takacaksin?" De
Öyle bön bön baksin hadsiz
İyilik dusunmedikleri belli.Aynı zindana sen de düş istiolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?