Tanısmadıgım insanın arkamdan kısır demesi ?

Duvarda komşumla yaşadığım problemi anlatmıştım . ozaman bana love ile yengenc demislerdi ki sana bunu anlatan niye savunmamıs seni .

Başta karşındaki sana laf söylüyor gibi geliyor ama o kaadar doogru ki ssize bunu glip söyleyen susturmadiysa o kisiyi. size de anllatip moral bozmasin .

Her kadın çocuk doguracak diye bir şart yok bende 8 yıllık evliyim artık olsada olur olmasada olur kafasındayım hiçç sitrese girmeyin böylelerinin lafina sözüne bakmayın ama ben olsam gider ağzının payını verirdim bana dert olana kadar ona dert olsun

Ben sert tepki verirdim bu konuları konuşmak bize düşmez der kestirip atardım açıkçası

Çok haklısınız arkadasımdada hata var bı açıdan bakmamıştım ya

Arkadaşın da sen de bi daha konuşmayın. Gördüğünüz yerde kafanizi çevirin geçin. Cahille bi de laf dalaşına mi gireceksiniz bosverin bence cok sacma. Velev ki kısırsiniz nolmus yani hakaret mi bu. Herkesin yapabildigi sey cocuk yapmak zaten bu unique bi özellik degil ki :) nerden tutsan elinde kalan bi laf. Bence sizi kiskanio kendini sefil bi pozisyona düşürmüş bunu açık etmiş.

Biz 8 bucuk yillik evliyiz cocugumuz yok. Tabi ki kısır deniyor ama sinirlenmiyorum neden, bazen komik sadece.
Turkiyede dura dura bu "cocuk var mi?" Muhabbetlerine o kadar alişmişim ki artik yurtdisinda evliyim dedikten sonra cocuk sorusu bekler olmuşum sormadiklari için.
Buradaki kadar cocuk cocuk diye tutturan birilerini daha gormedim. Neden bilmem başkasinin cocugunun kendilerine ne faydasi olacak

Görürsen "gecen arkadasima hamile olup olmadigimi sormussun, ne o? Cocuk yaparsam gelip tam altin mi takacaksin?" De
Öyle bön bön baksin hadsiz

Düşünüyor zaten sen duy diye yapıyor. Çıldır ve o sünepeyi önemse diye :) cok merak etse sana sorar kiskirtmak icin laf yollamaz arkadaşınla. Bence hiiiiic önemseme.

Valla haklısınız ya arkadaşım susturması lazımdı

Aynı zindana sen de düş istiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…