iyi gelmemimize tekrardan çok sevindim.evet,iyiğim ve gitgide daha iyi oluyorum.en önemliside şaka gibi ama daha bir huzurlu oluyorum.her konuda hemde.sadece aşkta da değil.çok şükür.binlerce,milyonlarca şükür.dün akşam bir başvurumda tekrar eleme geçtiğimi öğrendim.bunla daha bir mutlu oldum.hemde olursa tam istediğim gibi bir iş olacak.bursada bir yapım şirketi.yani televizyoncu olacağım.bir ara iş yerimizin satıldığını yazmıştım.açıkcası satılmasını heç istemiyordum.Allah biliyor.hayırlı olsun dedim ama inşallah satılmaz diye çok dua etmiştim.biraz para olsa orayı adam ederim ama para yok işte.evet gerçekten özel günlerde canım daha çok acıyor..bugünü hemen geçirmek istiyorum..birde içimde hatırlayacak mı umudu vardı nedense..arasa geri dönmeyeceğimi bildiğim halde..arada yazın kızlar sizin desteğiniz bana iyi geliyor gerçekten..sen nasılsın canım herşey yolundamı?

veeeee.....bir takım planlarım var.tam netleştirmediğim için anlatmayacağım.netleşsin anlatacağım.netleştirememe sebebimde daha tam olarak kendimin ne istediğimi bilememem.yahşi cazibedeki simgenin yemeklerinden daha karışığım.