Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

valla canım tek bir açıklama yapmadı ne bir mesaj ne bir arama beni alıp karşısına konuşmadı 6 yılı sildi bir şey demeden
ayağına kalktım gittim 3 saat uzağımda vay efendim biz evlenemezmişiz evlenirsek boşanırmışız falan filan yeni anlamış bak bak hayallerimle oynadı hem de nasıl kandırdı beni
sonradan duydum arkadaşından evlilikten korkuyormuş da işte her gün içecekmiş filan da
hakkımı helal etmiyorum ve ettiğini bulsun

kesinlikle hepsi aynı artık eminim..Allahından bulsunlar..benimkide aynı şeyleri söyledi giderken..kitaptan falan ezberliyorlar galiba..banada dedi anlaşamıyoruz evlenirsek mutsuz oluruz boşanırız dedi gitti..sanki başka biriyle evlenince dünyanın en mutluğu erkeği olacak..olmasında zaten..ben evlilik hayalleri kurarken o başka şeyler kurmuş kafasında.. canım umarım biran önce atlatırız daha güçlü oluruz..ama emin ol bigün sana geri dönecek arayacak pişman olcak..

düşünüyorum da ne eksikti neyi eksikti
benim o kadar çok eksiğim varken hep olsun dedim bana hep derdi ki evlenince çokk mutlu olacağız emin ol gülüyorum şimdi
o pişman olup dönsün ama ben ona dönmeyeyim o gücü kendimde bulayım bazı durumlardan dolayı ona muhtaç hissetmeyeyim ona

ya hikaymi yazmaktan bıkmadım ahhh kuzucuklarım
6 yıl süren ve biten bir ilişki hem de nişanlanmamıza bir ay kala
ooo ev eşyam gelinliğim yüzüğüm düğün organizasyonum fotoğrafçıma kadar ayarladım evlenecektik ya hani kesindi yaaa
bir de salak gibi evleneceğiz diye her haltı yedim kar
adam vurdu totoma tekmeyi hiçbir şey olmamış gibi
ben de akıl yok hem de hiçç üzülmeyin değmiyorlar

ama bu çok kötü olmuş :43: bende bir araba parası kadar masraf yaptım hepsini evin bir odasına topladım
şimdi ne gönül kapısını nede hayallerle aldığım şeylerin tıkılı olduğu odanın kapısını asla kimseye açamıcakmışım gibi geliyo bir daha :50:

ya bir de her şeyi onu düşünerek aldım birlikte aldık birlikte seçtik
ben şimdi o yemek takımında nasıl yemek yerim aaa bak gömlek programı var diye hevesle aldığım çamaşır mak. başkasının gömleklerini yıkayacağım düşününce şaka gibi

ya hikaymi yazmaktan bıkmadım ahhh kuzucuklarım
6 yıl süren ve biten bir ilişki hem de nişanlanmamıza bir ay kala
ooo ev eşyam gelinliğim yüzüğüm düğün organizasyonum fotoğrafçıma kadar ayarladım evlenecektik ya hani kesindi yaaa
bir de salak gibi evleneceğiz diye her haltı yedim kar
adam vurdu totoma tekmeyi hiçbir şey olmamış gibi
ben de akıl yok hem de hiçç üzülmeyin değmiyorlar

Canım çok üzüldüm hakketten ya..
Bu erkekler neden bu kadar acımasız oluyorlar..
Dile kolay 6 yıl bi de ..
Nasıl unutulur yaa
Canım sana üzülme diyecem ama bunlar boş laflar ne kadar desek te hep dil de
ALLAH'ından bulsun o .
Ahların tutacaktır eminim
Sen Allah'a dua et canımm gerisini boşver.. Allah'ım onu bildiği yapacaktır...
İnşaAllah RABBim karşına en hayırlı kullarından birisini çıkarır (Amin ):nazar:
Dualarımda sen de varsın tatlım :34:

ya bir de her şeyi onu düşünerek aldım birlikte aldık birlikte seçtik
ben şimdi o yemek takımında nasıl yemek yerim aaa bak gömlek programı var diye hevesle aldığım çamaşır mak. başkasının gömleklerini yıkayacağım düşününce şaka gibi

canım seninde benim gibimiydi ilişkin bir kğs bir barışık ne ayrılabilen nede doğru düzgün geçinebilen bir çift miydiniz..biz öyleydik..

insanın öne sürdüğü bahaneleri düşünüce aklı mantığı almıyor..bizi elde edene kadar binbir türlü takla atıyorlar kendilerine aşık olduğumuzu anlayınca hadi eyvallah deyip çekip gidebiliyorlar..erkeklerin vicdan duygularının olmadığını düşünüyorum..inş pişman olup dönerler ve biz onları çoktan unutmuş oluruz..:ssz::ssz:

kızlar bu erkekler evlenince sevdiği kadının kendisini ailesine çocuguna evine adıyacağından korkarmış..hani çocuguna evine adıcakta artık kızlar gibi şıkır şıkır çıtır olmucak diye beyninde hep bi aldatma dürtüsü olurmuş..ben bunu çevremde çok gördüm.bi kadın ne kadar dört dörtlük tertemiz hamarat çocuklarına eşine düşkün bağımlı yaşıyorsa o kocalarda bir okadar çıtır peşinde koşuyorlar.. ben benimkine söyledim dedim 3 çocuk doğurucam senden sonra paramı denkleştirip estetik cerrahına...genital,burun,göğüs, spor aletlerimide şimdiden alıp koyucaksın dedim..benmki bir şok oldu..burunu yakın tarihe alabilirim..o ayrı..ama ne yapıyorsam kendim için yapıyorum.. ona bağlanmadıgımı onsuzda mutlu olacağımı tekbaşıma kendimle barışık oldugumu hissettiriyorum..ödü patlıyo bırakıp gidicem diye..ama bunları yapmamında bir sebebi var..ufacık bir sebep belki ama allaha dua ediyorum erkenden gördüm.. facesinde japon kız ekliydi birkaçtane ve birine çok güzelmişsin yazmıştı..onu o gece dövdüm vallahi dövdüm..yeminlen bak

canım seninde benim gibimiydi ilişkin bir kğs bir barışık ne ayrılabilen nede doğru düzgün geçinebilen bir çift miydiniz..biz öyleydik..

insanın öne sürdüğü bahaneleri düşünüce aklı mantığı almıyor..bizi elde edene kadar binbir türlü takla atıyorlar kendilerine aşık olduğumuzu anlayınca hadi eyvallah deyip çekip gidebiliyorlar..erkeklerin vicdan duygularının olmadığını düşünüyorum..inş pişman olup dönerler ve biz onları çoktan unutmuş oluruz..:ssz::ssz:

yazdıklarına katılmamak mümkün değil :46::46::46::46::46::46::46:
evet aşık olduğumuzu anlayınca çekip gidiyorlar..
inş. pişman olup dönerler de biz de onlara tekme atmak ne demekmiş gösteririz.:41::41::41::41::47::47::47:

kızlar dua edin evlenmeden anlaştrmışlar kendilerini...evlenince olması daha beter ve yıkıyo insanı..allah başıma vermeye yarabbiiiim

evet canım.özürler diledi çiçekler gönderdi ama biliyorumki bu onun karakteri değişmez ve affetmedim.
Üzülmüyorummu tabiki üzülüyorum,özlüyorum,kızıyorum,başımı yastığa koyunca ağlıyorum
ben bunu haketmedim biliyorum.Allah'a dua ediyorum ucuz kurtuldum diye.ya evlenip çocuğum olduğunda yaşasaydım bunu.
iyi tarafını hayırlı tarafını görmeye çalışıyorum elimden geldiğince

aynen böyle bir iyi bir kötü hele son yıllarda daha da artmıştı kavgalarımız sorumsuz adamın tekiydi
bana beni bırakma diye yalvaran adam bıraktı gitti sen beni bırakmadıkça ben seni hiç bırakmam offfpuufff
ben dönmesini çok istiyorum

evet canım.özürler diledi çiçekler gönderdi ama biliyorumki bu onun karakteri değişmez ve affetmedim.
Üzülmüyorummu tabiki üzülüyorum,özlüyorum,kızıyorum,başımı yastığa koyunca ağlıyorum
ben bunu haketmedim biliyorum.Allah'a dua ediyorum ucuz kurtuldum diye.ya evlenip çocuğum olduğunda yaşasaydım bunu.
iyi tarafını hayırlı tarafını görmeye çalışıyorum elimden geldiğince

onlar ne kadar kötülük yaparsa yapsınlar özlüyoruz üzülüyoruz malesef onlar için değmediğini bile bile...gözyaşlarımıza acısakta onlar için akıtmaktan alıkoyamıyoruz kendimizi... dediğin çok doğru belkide evlenince yaşatacaktı bunu sana..rabbim belkide bizi onlardan koruyordur şimdi üzülsekte sonra iyi ayrılmışız dediğimiz günlerde gelir inşAllah...umarım hepimizin karşına sadık sevgi dolu onlarda aşkmıymış dediğimiz ve bize bunları dedirtecek hayırlı insanlar çıkar karşımıza...

hoşgeldinnnn :))))))))))))))))))
hoşbuldum canım =)

onlar ne kadar kötülük yaparsa yapsınlar özlüyoruz üzülüyoruz malesef onlar için değmediğini bile bile...gözyaşlarımıza acısakta onlar için akıtmaktan alıkoyamıyoruz kendimizi... dediğin çok doğru belkide evlenince yaşatacaktı bunu sana..rabbim belkide bizi onlardan koruyordur şimdi üzülsekte sonra iyi ayrılmışız dediğimiz günlerde gelir inşAllah...umarım hepimizin karşına sadık sevgi dolu onlarda aşkmıymış dediğimiz ve bize bunları dedirtecek hayırlı insanlar çıkar karşımıza...

aaah ahhhhh bugün tam 1 ay oldu öle özledim ki:43:

Amin canım inşAllah Allah herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin .bu arada pluie sana ihtiyacımız var keşke burda olsaydın :26: bu arada en kısa zamanda buraya yazıcaz bir bir boşuna üzülmüşüm ihtiyacım yokmuş ona şimdi çok mutluyum huzurluyum diye ben inanıyorum

Son düzenleme:
aynen böyle bir iyi bir kötü hele son yıllarda daha da artmıştı kavgalarımız sorumsuz adamın tekiydi
bana beni bırakma diye yalvaran adam bıraktı gitti sen beni bırakmadıkça ben seni hiç bırakmam offfpuufff
ben dönmesini çok istiyorum

seviyorsun çünkü... bende isterdim dönmesini ama bazende ya dönmesi hayırlı değilse diyorum..iki arada bir deredeyim..galiba çoğumuzda böyle..duygularımız karma karışık,hem sevgi hem kızgınlık biraz nefret var.. ne diyelim umarım hayırlısı neyse o olur..

aaah ahhhhh bugün tam 1 ay oldu öle özledim ki:43:[/QUOTE]

calista hoşgeldin..hepimiz özlüyoruz galiba :( ama yinede üzülmek yok ağlamak yok..napalım düştüysek kalarız dimi ama :)

seviyorsun çünkü... bende isterdim dönmesini ama bazende ya dönmesi hayırlı değilse diyorum..iki arada bir deredeyim..galiba çoğumuzda böyle..duygularımız karma karışık,hem sevgi hem kızgınlık biraz nefret var.. ne diyelim umarım hayırlısı neyse o olur..

ben dönmesini istiyorum ama neden yüzüne haykırabilmek için yaşattıklarını bana yaptığı .......lıkları saymak için yüzüne ama bilir bilir de dönmeye cesaret edemez
yanıına son gidişimde "beni hiç mi aramayacaksın "diye sordum aciz ben elbette bir gün arayacağım dedi hayır o anlamda demedim ben aramayacak mısın yanında olmamı falan filan "ben seni her gün arıyorum offfpufff" dedi gülüyorum şimdi yalancıı

Back
X