Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

Çoook teşekkür ederim cindy :29:
Haberleşme falan yok canım.. Kendisi de yaptığı pislikten pişman değil zaten..
Ama olacağı gün yakındır. O gün geldiğinde de kararım asla değişmeyecek. Sokakta yanımdan geçen adamın bile bir şansı olabilir hayatımda ; ama onun asla..
1-2 ay uzun bir süre.. Bana yapılan bu iğrençlik için elimden geldiği kadar hızlı toparlanıcam. Yemin ettim kendime. Gözümden yaş bile düşürmicem. Kahrolan o olacak bir gün. Ve o gün gelipte benden af dilediğinde suratına bile bakmıcam !!
Dilerim sen yaşamazsın böyle bir duyguyu asla.. Öpüldün :29:

canım maşallah guclu ve kararlısın 3 haftaya mis olursun sen boyle gıdersen ben sana ınanıyorum:1:

inşallah canım artık yasamam bende
bilirim o korkunc duyguyu offf neyseeee:ssz:

E o zaman kendimi dağıtmamam için bir sebep daha :21: Senin inancını kırmamak için de daha hızlı toparlanıcam bebeğim :1: Bana bahane olsun yeter ki mutlu olmak için :) Çok acılar çektim , ilişkim boyunca da hep çaba sarf ettim.. Adam ettim sandım.. Onu o elalemin rezil kızlarının kucağından,barlardan topladım da adam ettim sandım. Olmuyormuş ama böyleleri adam falan.. Bundan sonra hazır adam doğmuşunu istiyorum :1:

aynen oyle tatlım yaa ne ugrasıcaksın valla canımızı yolda mı bulduk bız yaaa
valla bakıyorum bazı kızların agızlarının içine dusuyor sevgilileri mıllet canının kıymetını bılıyor bır bız mı enayıyız bırak...

esege fazla deger werırsen kendını yarıs atı sanarmıs...

emın ol Allah yanına bırakmaz kımsenın ahını zaten....pişman olacak...ama sen sakınnn aldanma.aldanmıcaksın ben sana guwenıyorummm tekrar soylıyımde etkılı olsunn:1:

......................................................................

Son düzenleme:
aç ben ce ohh mutlu mutlu fotoğraflarını da koy missss
benim bir hesabım yok hiç olmadı yasaktı çünkü benim bile açasım varrr

Face acarsam, surekli onun profiline bakma ihtiyaci duyarim.
Listemde hala var. kendisi pek aktif degil gerci ama,
bilmiyorum..
Bence sen ac, mutlaka ac hemde, catlasiiin.. Seni bu halde birakti,
mutlu oldugunu gordukce uzulsun insallah..

benimkide 2 hafta oluyo canım biz birbirimizi yüz yüze görmeden bitirdik.
ocak 26'da ben kafamda bitirdim bir kaç gün mesaj attı barışalım diye sonra daha fazla yalvaramıcam dedi açık açık.
değişicem falan dedi ama biliyorum değişmez kendimide biliyorum şüpheciyim,kuruntuluyum,kafama bişeyi taktımmı yemek bile yiyemem ben
bi ömrü acaba beni aldatıyomu şimdi nerde diyerek geçiremicemi düşündüm.

Bizimki biraz farkli, tatil icin yanina gittim 2 hafta cok guzel tatil yaptim,
gezdik tozduk eglendik, daha onceden evlilik bana gore degil diyodu, korktugunu belli ediyodu ama
yanindaykende sinemada bile ellimi tutup filmini izlemesini yeri geldiginde opup sarilmasinida bildi.
Son vedalasana kadar hatta havalimaninda gel bidaha sarilim dedi.
Daha sonra benim sag salim gelip gelmedigimi ogrenmek ve helallesmek icin aradi.
ben sana simdi icimden gelerek hakkimi helal etmem dedim belki zamanla ofkem gecer ederim dedi.
Tehdit etti, olur ya ilerde hayatina biri girer gider onunla tanisir muhabbet ederim,
belki hoslanmican seylerde anlatirim dedi, oylelikle helal ettim.
Tabiii Allah buyuk kabul edip etmemek ona kalmis..

Benim canım arkadaşlarım , can dostlarım ben geldim gene :16: Çok özledim sizi , sağolun hiç boş bırakmadınız topiği.. Ben de saniye saniye okudum ama cezalı olduğum için cevap veremedim :36: Bu arada benim dünyalar güzeli arkadaşım galenia ile haber yollamıştım ama bakıyorum da ağlanmış bu topikte :20: Derman olmak için varız burada canlarım dertlenmek için değil..
Tek tek cevap yazmayı çok isterim şuan ama sayfalarca ilerlemiş konu.. Hepinize bin teşekkürler :16:
Monaroza hoşgeldin canımın içi :29:
Bu arada facesi olanlar mesaj atsın kızlar ekleşelim. Çok seviyorum sizi,hadi mamaları yiyip online olun da sohbet edelim :13:

Aramiza tekrar hosgeldin caniim.
Dun bir dogum gunu kutladim, masallah konun baya ilerlemis.

Canımm hoşbuldum sen de hoşgeldin :16:
Bir yandan iyi oluyor eski dostlarımla sohbet ediyorum mesela, oyunlar oynuyorum oyalanıyorum falan.. Ama işte eski sevgilinin profiline zırt pırt bakmamak gerek :1: Ortak arkadaşlar varsa , onlardan birinin birşeyine yorum yapıp gördüğünde falan sinir oluyor insan :1:

Su zirt pirt profile bakma olayi olmasa bir dakika durmam hemeeeen acariim..

Bu arada dun gece elimde olmadan uzuldum.
butun gunum cok guzel gecti. Bilardo oynadim, arabayarisi yaptim (karting)
Sonra yemege ciktik, pasta masta derken cok guzel birgun gecirdim
Yatmadan once eski hattima baktim beyefendi aradimi msj attimi diye.
Ne aramis ne sormus. Zoruma gitti. Tamam ozel gunlere onem vermezdi,
ama ne bilim gecen sene beni ilk tebrik eden oydu:43:
Bol bol beddua ettim uyudum fosur fosur:37:

Bu arada Rabbim bizi bu hale getiren erkeklerin,
karsilarina, bizim kadar guzel, bizim kadar becerikli, bizim kadar tatli, bizim kadar sevimli cana yakin kimseyi cikarmasin karsilarina.
Omur boyu bizi ozlemekle mahkum olsunlar, onlarin kopek gibi surundugu gunleri gorelim insallah.
Hepimiz dua edelim birininki tutmasa bile diyerinin duasi mutlaka tutar:1:

Face acarsam, surekli onun profiline bakma ihtiyaci duyarim.
Listemde hala var. kendisi pek aktif degil gerci ama,
bilmiyorum..
Bence sen ac, mutlaka ac hemde, catlasiiin.. Seni bu halde birakti,
mutlu oldugunu gordukce uzulsun insallah..

Bizimki biraz farkli, tatil icin yanina gittim 2 hafta cok guzel tatil yaptim,
gezdik tozduk eglendik, daha onceden evlilik bana gore degil diyodu, korktugunu belli ediyodu ama
yanindaykende sinemada bile ellimi tutup filmini izlemesini yeri geldiginde opup sarilmasinida bildi.
Son vedalasana kadar hatta havalimaninda gel bidaha sarilim dedi.
Daha sonra benim sag salim gelip gelmedigimi ogrenmek ve helallesmek icin aradi.
ben sana simdi icimden gelerek hakkimi helal etmem dedim belki zamanla ofkem gecer ederim dedi.
Tehdit etti, olur ya ilerde hayatina biri girer gider onunla tanisir muhabbet ederim,
belki hoslanmican seylerde anlatirim dedi, oylelikle helal ettim.
Tabiii Allah buyuk kabul edip etmemek ona kalmis..

Aramiza tekrar hosgeldin caniim.
Dun bir dogum gunu kutladim, masallah konun baya ilerlemis.

Su zirt pirt profile bakma olayi olmasa bir dakika durmam hemeeeen acariim..

Bu arada dun gece elimde olmadan uzuldum.
butun gunum cok guzel gecti. Bilardo oynadim, arabayarisi yaptim (karting)
Sonra yemege ciktik, pasta masta derken cok guzel birgun gecirdim
Yatmadan once eski hattima baktim beyefendi aradimi msj attimi diye.
Ne aramis ne sormus. Zoruma gitti. Tamam ozel gunlere onem vermezdi,
ama ne bilim gecen sene beni ilk tebrik eden oydu:43:
Bol bol beddua ettim uyudum fosur fosur:37:

karsilarina, bizim kadar guzel, bizim kadar becerikli, bizim kadar tatli, bizim kadar sevimli cana yakin kimseyi cikarmasin karsilarina.
Omur boyu bizi ozlemekle mahkum olsunlar, onlarin kopek gibi surundugu gunleri gorelim insallah.

ayyy bu duaya katılmamak elde değil Amin inş.

Son düzenleme:

Amin amin amin inşaAllah :16::16::16::16::16:
Süper bir duaa :nazar::nazar::nazar::nazar:

:27: Bizi ne hale getirdiler yaa.. Az bile valla..
Bazen o kadar kinleniyorumki ölse geberse arkasindan bir fatiha suresi okumayi bile cok gorurum,
halbuki ben yolda mezarlik gorsem, tanimasam bile fatiha suresi okurum:37:

Bazen o kadar kinleniyorumki ölse geberse arkasindan bir fatiha suresi okumayi bile cok gorurum,

bende internette,televizyonda ve bilimum iletişim araçlarında hatta duvarlara ağaçlara fotoğraflarını yapıştırıp bu kandırıkçıdır kesinlikle güvenmeyin kızlar şeklinde afişe etmek istiyorum :1:

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin kız
güldürdün beni :1::1::1::1::1::1::1:

Aman canım gebermesinler ama sürünsünler gebermekten beter olsunlar.
Yaşarken ölmek ne demekmiş anlasınlar :20::20::20::20::20::20::20:

aman boşversene tatlım ya benim de bir ara vardı bir hayrını göremedim:))
bir gün çıkacaktır bütün bunların acısı emin ol
o kızla evlense bile mutlu olamayacaktır ben öyle diyorum son nefesine kadar atamasın beni aklından unutamasın

^ Kiyamam sana ben yaaa.
Rabbim oyleee birini cikarsinki karsina
Kafam kadar tasli pirlanta yuzuk taksin sana:16:

amin inşallah :1: :46:
ay şimdi yarın etraf mıç mıç çiftlerle kucaklarda çiçeklerle dolcak ya şu zırıltı geçsede rahatlasak
ben gün içinde o kadar düşünmüyorum da sabah kalkınca daha çok aklımda oluyo nedense
yatmadan öncede o kadar aklımda olmuyo sızıyorum resmen

o kızla evlense bile mutlu olamayacaktır ben öyle diyorum son nefesine kadar atamasın beni aklından unutamasın

Amiin amiin, benimkide son nefesine kadar unutamasin beni.
Pismanlikla vicdan azabiyla yansin kül olsun..
Allahiiim bu gunleri goster bize insallahhh:16:

ay şimdi yarın etraf mıç mıç çiftlerle kucaklarda çiçeklerle dolcak ya şu zırıltı geçsede rahatlasak
ben gün içinde o kadar düşünmüyorum da sabah kalkınca daha çok aklımda oluyo nedense

Aynen bende en cok sabah kalkinca bide yatmadan once dusunuyorum.
Uyumadan pilim bitene kadar buralarda olmaya calisiyorum o yuzden.
gerekirse telefondan giriyorum KK'une :16:
Bu arada evet yaa, heryer sarmas dolas insanlarla dolu olacak,
Allahtan dolu dolu gecicek gunum, once toplantim, sonra ders vercem sonrada yemege cikacagiz kizlarla.
Yemege ciktigimiz yerdede sarmas dolas insanlar olmaz insallah...

^ Kiyamam sana ben yaaa.
Rabbim oyleee birini cikarsinki karsina
Kafam kadar tasli pirlanta yuzuk taksin sana:16:

ahh ahhh canım benim derdim yüzük değil ki :( o kıza takılması :43: Allah onun parmağına o yüzüğü takmayı nasip etmesin inşallahh

evlenirlermi ki yaaa:44: en korktuğum :43:

şu yarını bi atlatsak :44: bütün sevgilileri taramalıyla tarayabilirim yarınn :47:

canımcım evlenirse onunla o kıza yazık olacak eminim
sen de paşalar gibi olacaksın ohh ne ala memleket di mi bir kızı üz hayalleriyle oyna sonra yoluna devam et olmaz canım olmAZ

Back
X