Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

^ Haklisin Mona..
Bugun bir arkadasimla bulustuk, filme gittik.
Bi ara senin cildin guzellesti dedi, ne kullaniyorsun ne yapiyorsun felan.
Halbuki son zamanlar hic bir degisiklik yapmiyorum.
Belliki onunla birlikteyken surekli stress altinda yasamak yuzumu baya yipratiyomus.
Geceleri saatlerce telde konusup o zararli sinyallere maruz kalmiyorum artik,
Disardayken her an telefon gelecek musait yer bulmam lazim diye tedirgin degilim.
Erkek sesi duysa cilgina donuyo, bir keresinde mac donaldsda yemek yedim diye burnumdan getirmisti.
Rahatim rahatim, rahatimi bozamam..

kızlar yapmayın ya moral olalım birbirimize benimkinden haber var bu arada rüyasında görmüş beni ki bende onu gördüm tadı tuzu yokmuş güya keyfi yokmuş kendisiyle başbaşaymış hiiiç inanasım yok.bugün dışarda hayat olduğunu farkettim bi kaç haftadan sonra kaldırın başınızı yerden.yine bahar gelicek canlarım.bugün benimde bi ara moralim bozuldu açtım burayı bir derdim var bölümünü ya ne çok evli olupta eşiyle sorunu olan var biz baştan kurtulduk en azından baştan belli ettiler karakterlerini ya sonradan gelseydi başımıza evli çocuklu yıkım olmazmıydı. :5:

haklısın canım bende aynı şeyleri yapıyorum genelde..orda yazılanları okuyunca şükrediyorum derdime..belki rabbim bizleri çok daha büyük mutsuzluklardan koruyordur diyorum ama bazen kendimle başbaşa kalınca üzülüyorum elimde olmadan..sen nasıl haber alıyosun ortak arkadaşlarından mı? süründükleri günleride görür müyüz acep :)

aslında sıkıntımı biliyorum iş arkadaşımın bana olan ilgisi ya istemiyorum çok iyi bir insan ama offf ağlamak istiyorum samimiyiz de belki de yanlış anlıyorum

Canim benim ya..
Hayirlisi olsuun, kafana takipta canini s,kma.
Gecer bunlarr. Biz ne zorluklar atlattik. Is arkadasin devede kulak.
ciddiye alma, fazla taviz verme.

istemiyorum kimseyi yanımda bir erkekle konuşmak istemiyorum bu hep böyle mi olacak gitmiyor aklımdan 3 ay olacak biteli unutmak istiyorum bir şırıngayla çekip alsınlar aklımdan kalmasın zerresi

aslında sıkıntımı biliyorum iş arkadaşımın bana olan ilgisi ya istemiyorum çok iyi bir insan ama offf ağlamak istiyorum samimiyiz de belki de yanlış anlıyorum

kadınlar hislerinde yanılmaz pek ama :) bu durumdayken çok daha can sıkıcı oluyor birinin ilgilenmesi :26: aklında biri varken canın daha çok sıkılıyor..beklediğin insan değil beklemediğin insan ilgileniyor buda sinirini bozuyor insanın :ssz: erkekler hep yanlış zamanlarda gelirler zaten... senin erkek arkadaşından yeni ayrıldığını bilmiyor mu?

kadınlar hislerinde yanılmaz pek ama :) bu durumdayken çok daha can sıkıcı oluyor birinin ilgilenmesi :26: aklında biri varken canın daha çok sıkılıyor..beklediğin insan değil beklemediğin insan ilgileniyor buda sinirini bozuyor insanın :ssz: erkekler hep yanlış zamanlarda gelirler zaten... senin erkek arkadaşından yeni ayrıldığını bilmiyor mu?

biliyor hem de çok iyi biliyor çünkü onunla konuştuk bayağı sabret dönecek filan dedi erkek fikri almak için konuştum
bugün hiç konuşmadım moralim bozuktu niye konuşmuyorsun deyip durdu sinirim bozuldu

yok canım biz ailecek görüşüoduk zaten ilişkimiz başlamadan önce o şekilde öğrendim ama pek inanasım yok duyumlara benimde.anladım çünkü nasıl biri olduğunu.aslında alışkanlıkta bi taraftan onlar bizim için bunu farkettim telefona bakıyorum mesela msj varmı diye gün içinde yalnız kalınca aklıma geliyo bide sabahları çok zor oluyo her zaman dediğim gibi.duygusal şarkıları dinlemiyorum açıorum atiye salla mesela :17:

yok canım biz ailecek görüşüoduk zaten ilişkimiz başlamadan önce o şekilde öğrendim ama pek inanasım yok duyumlara benimde.anladım çünkü nasıl biri olduğunu.aslında alışkanlıkta bi taraftan onlar bizim için bunu farkettim telefona bakıyorum mesela msj varmı diye gün içinde yalnız kalınca aklıma geliyo bide sabahları çok zor oluyo her zaman dediğim gibi.duygusal şarkıları dinlemiyorum açıorum atiye salla mesela :17:

bana da arkadaşı demişti yılbaşında çok kötüydü pişmandı diye pişman olsaydı arardı di mi
adam sesimi bile özlemedi gizliden bile aramıyor

biliyor hem de çok iyi biliyor çünkü onunla konuştuk bayağı sabret dönecek filan dedi erkek fikri almak için konuştum
bugün hiç konuşmadım moralim bozuktu niye konuşmuyorsun deyip durdu sinirim bozuldu

belki destek olmak istemiştir moralini düzeltmek için dozunu ayarlayamamıştır..yada ilgisi vardır.. takılma canım sen ona..bizim acımız bize yetiyor yeni erkeklere tahammülümüz yok :)

Serdar ortactan mikrop veya cop u bol bol dinlemek lazim.
terapi gibi sarkilar valla..

Onun hayatimda biraktigi boslugu sizlerinde kismen doldurdugunuzun farkindayim.
Sizinle dertlesmek bana iyi geliyor yaa.
Iyiki varsiniz:29:

sana dönme düşüncesi varsa belki o yüzden öyle davranıyordur..hani durumu yumuşatma gibi falan senin duyacağını bildiği için..

Serdar ortactan mikrop veya cop u bol bol dinlemek lazim.
terapi gibi sarkilar valla..

Onun hayatimda biraktigi boslugu sizlerinde kismen doldurdugunuzun farkindayim.
Sizinle dertlesmek bana iyi geliyor yaa.
Iyiki varsiniz:29:

bende eylemin hayat devam eder i çok dinliyorum :) acayip iyi geliyor bana..hem kıpır kıpır hemde sözleri içimi rahatlatıyor...bende tam depresyona gireyim demiştim sizlere rastladım:) iyiyki rastlamışım içimi çok rahat dökebiliyorum..hem eşekten düşeni yine eşekten düşen anlarmış :9: iyi geliyoruz galiba birbirimize:)

bende eylemin hayat devam eder i çok dinliyorum :) acayip iyi geliyor bana..hem kıpır kıpır hemde sözleri içimi rahatlatıyor...bende tam depresyona gireyim demiştim sizlere rastladım:) iyiyki rastlamışım içimi çok rahat dökebiliyorum..hem eşekten düşeni yine eşekten düşen anlarmış :9: iyi geliyoruz galiba birbirimize:)

:1: eşeği bırak canım bundan sonra beyaz atlı gelicek bize :51:

bir de umutsuzum ki sormayın bakın kızmak yok
herkes dönecek diyor bazen diyorum ki kendimizi kandırıyoruz niye dönsün adam
beni bu halde bıraktı biliyorum ki gününü gün ediyor offf uyumaya gidiyorum lanet olsun böyle bir adamı sevdim pislik

beni bu halde bıraktı biliyorum ki gününü gün ediyor offf uyumaya gidiyorum lanet olsun böyle bir adamı sevdim pislik

Canım dua edelim biz
Onlar bizden iyisini bulamazlar emin ol bizim gibi sevip değer verenleri. ..
Biz Allah'a havale edelim gerisi boşş ..

Canım dua edelim biz

Amiin. Allah onlarin karsilarina bizden iyisini cikarmasin insallah.

Gecicek bu zor gunlerde tatlim,
gun gelecek iyiki ondan ayrilmisim, dunya varmis diyecek.
Eger hayatimda kalsaydi, beni somururdu iyice diye dusun.
Allah kurtarmis seni. Sabirli ol. Tez zamanda toparla kendini hayatin tadini cikarmaya bak..

:1: eşeği bırak canım bundan sonra beyaz atlı gelicek bize :51:
Ay insallah tatlim yaa, hem daha yakisikli, hem daha guzel huylu olurlar insallah:16:

Canım dua edelim biz

yürekten katılıyorummm..inşAllah bulamazlar..bizden sonra sevebilmeyi sevilebilmeyi yaşayamasınlar inşAllah..

offff pufff şuan imkansız geliyor biliyorum ama inan herşey düzelecek..çok mutlu olduğumuz günlerde çok uzak değildir inşAllah..

bende yatıyorum kızlar iyi geceler herkese.canınızı sıkmayın sakınnnnnnnn

Back
X