hedefler
o zaman ilk ben başlıyorum.
organizasyon şirketi kurmak istiyorum.pr şirketi tarzında.kariyerimle aşk yaşamaya karar verdim
önce para biriktirmem lazım.o yüzden kpss ye gireceğim.kazanmak zorundayım.lokantamız vardı.kapattık ama büyük bir yerdi.satılacak ama satılmasını istemiyorum.kurtara biliriz belki orayı.
Oh Oh super canim,
Boyle hedefler yapip bu hedeflere ulasmamiz ilerde onlarin pismanligini artirir,
Altin yumurtlayan tavuklari kacirmis olduklarini anlayacaklar cunku

bir ay yataktan kalkamadım.iki hafta boyunca bir günde yediğimi yedim.ağla ağla helak oldum.çok affedersiniz.açlıktan ç.....rdım.günde taş çatlasa 8 saat uyuyan ben 17 saat uyudum.düşünmeyeğim diye uyuyordum.sakinleştirici bile kullandım.başka türlü sakinleşemiyordum.neyse az çok toparlandım.
bu arada ne düşündüğümü ve ne hissettiğimi bile bilmiyorum.benimkiyle ayrıldık sonra saçma sapan konuşmaları oldu.o sırada kuzenim evlendi.okul arkadaşalrı geldi.orada beğendiğim bir çocuk vardı.gene beğendim ve ona aşık oldum. en azından öyle hissettim.bir sene aklımda kaldı bu yenisi.sonra gene niye eskisine üzülüyorum hala.
eskisini tam silemedim diye mi
Hic birine uzulme, kendin icin guzel bir hayat kurmaya simdiden baslaman laziim.
Bu senin hayatin sen tek basina mutlu olmaya yetersin.
Onlara ihtiyacin yok.
Titre ve kendine gel. Kpss ye calismaya basla.
Ben kafan dagitmak istediginde burdayim veya ozeldende ulasabilirsin.
Belki hatta facebookimi acarim, sizleri ordan ekler bana ordanda ulasabilirsiniz.
Son düzenleme: