Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

neyse yaaaa herkes görsün şerefsizliğini anlatayım :36:
kızlar benim erkek arkadaşımın 4 yıl önce bi sevgilisi varmış ve kız 16 yaşındayken bunlar beraber olmuşlar ve sonra ayrılmışlar. Kız 2 ay önce ulaşmış gene buna konuşmuşlar öğrendiğimde konuştuk kız geldi kadın çıktı nasıl kabul edeyim fln dedi ama sonra bi şekilde benden ayrıldı :36: ve sonra ona geri dönmüş detaya girmedim merak edenlere özelden atabiliriiim :5:

Benim hikayemde bunun tıpkısının aynısının tıpatıpı :))
Tek fark.. Kız paşamızı kabul etmemiş :)) Şimdi kimler geçiyordur paşamızın yatağından, benim adam ettiğim düzenlediğim evinden bilmiyorum.. Düşünmek bile istemiyorum.. Rezil kepaze insan.. Allahından bulsun.

Canımın içleri nasıl özledim sizi !!! Giremedim nete..
İnanamadım konumuzun bu kadar ilerlemesine 1 haftada HARİKASINIZ !!
Beni sorarsanız biraz biraz üzülüyorum.. Geceleri zor geçiyor.. Ama çok şükür ağlamadım içim kan ağlasa da..
Bir arkın hesabından girip beyefendinin face profiline baktım. Çapkınlığa geri dönmüş basit basit kızları eklemiş ; enteresan iletiler yazmış.. Öpüşmek yakınlaşmak falan temalı. İĞRENDİM !! Üzüldüm.. Ama mahvolmadım.. Şerefsizliğine alışmışım demek..
Bense kendime yakışandan asla ödün vermeden devam ediyorum hayatıma.. Rabbim gülecek bir gün yüzüme biliyorum..
Okuyamadım 30 sayfanın tamamını. Sizler nasılsınız ? Sevgilisi dönen falan var mı aranızda ?

Çook özledim sohbetinizi ya hepinize sarılıyorum tek tek :29:

bu benim eskisi ayrı olduğumuzda bir face sayfası vardı.3-5 kız vardı.belki biraz daha fazla.gönderi falan yok.sadece x şuna öpücük gönderdi diye 3 tane yakındaki aktivitelerde yazıyordu.3 tane böyle alt alta.

bu benim eskisi ayrı olduğumuzda bir face sayfası vardı.3-5 kız vardı.belki biraz daha fazla.gönderi falan yok.sadece x şuna öpücük gönderdi diye 3 tane yakındaki aktivitelerde yazıyordu.3 tane böyle alt alta.

Yok bebeğim bu öyle değil kendisi yazmış tutkuyla yakınlaşmakla falan ilgili bir şarkıdan alıntılanmış bir sözü..
Bir de çapkınlığa geri döndüğünü yazmış :)
Kabaetimle gülüyorum zavallılığına... Facede basit basit kızları eklemeyi, barlardan kızlar toplamayı erkekliğine yakıştırıyorsa bana da sadece ona verdiğim senelerimden iğrenmek düşer.. Zavallı..

Yaaaaaaa kızlar bana geldiler geneee:43::43::43::43::43::43::43:
Tek fark.. Kız paşamızı kabul etmemiş :)) Şimdi kimler geçiyordur paşamızın yatağından, benim adam ettiğim düzenlediğim evinden bilmiyorum.. Düşünmek bile istemiyorum.. Rezil kepaze insan.. Allahından bulsun.

ooooof offfffffff en azından ciddi bir ilişkisi yok bunlar yüzük bile geçirmişler :50::50::50::50: tabi aileler yok arada

kızlarrr benim işler yoğun bugünlerde giremiyorum
dün akşamki telefon beni dağıttı ama fark ettim ki çok güçlüyüm çok da ciddiye almıyorum zaten arkadaşını boş verdim her şeyi düşün düşün hep aynı yere varıorum ne istedi Allahtan belasını gitsin bulsun

Canımın içleri nasıl özledim sizi !!! Giremedim nete..
İnanamadım konumuzun bu kadar ilerlemesine 1 haftada HARİKASINIZ !!
Beni sorarsanız biraz biraz üzülüyorum.. Geceleri zor geçiyor.. Ama çok şükür ağlamadım içim kan ağlasa da..
Bir arkın hesabından girip beyefendinin face profiline baktım. Çapkınlığa geri dönmüş basit basit kızları eklemiş ; enteresan iletiler yazmış.. Öpüşmek yakınlaşmak falan temalı. İĞRENDİM !! Üzüldüm.. Ama mahvolmadım.. Şerefsizliğine alışmışım demek..
Bense kendime yakışandan asla ödün vermeden devam ediyorum hayatıma.. Rabbim gülecek bir gün yüzüme biliyorum..
Okuyamadım 30 sayfanın tamamını. Sizler nasılsınız ? Sevgilisi dönen falan var mı aranızda ?

Çook özledim sohbetinizi ya hepinize sarılıyorum tek tek :29:

Tatlım hoşgeldin öncelikleee :16::16::16:
Bizde seni çok özledik canım nasılsın :16::16::16:

Kendini üzme canım.. değersizin birisine ağlamak yada üzülmek inan değmiyor..
Bana sorarsan yine ağlıyorum üzülüyorum en çoğuda Özlüyorum ama boşşşş:43::43::43:
Bende bizimkinin facesine girdim 1-2 hafta önce.
Hani facede "arkadaş ekle" sayfaları oluyor ya. bizimkide onları beğenmiş üstelik bşy paylaşmış "ekle kız erkek farketmez" filan yazmış..
Nasıl da midem bulandı..
İğrenç insan :19::19::19:
Ya bu kadar yaptıklarına rağmen neden aklımdan çıkmıyosun..
Neden bu kadar iğrençliklerine rağmen seni özlüyorum ? Niye ? Niye ? Niye ???:36::36::36:

Demek pis bir hayati tertemiz bir birliktelige tercih edecek kadar embesilmis,
Valla kurtuldun tatlim, bir embesille omur bu gecermis.
Iyi bir hayati birakip pisligi tercih eden bir insan asla iyi bir es iyi bir baba olamaz.
Verilmis sadakan varmis tatlim:16:

Yaaaaaaa kızlar bana geldiler geneee:43::43::43::43::43::43::43:

ooooof offfffffff en azından ciddi bir ilişkisi yok bunlar yüzük bile geçirmişler :50::50::50::50: tabi aileler yok arada

Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus, kendi pisliklerinde bogulsunlar insallah.
Da sen niye pislik cirkef birini hala dert ediyosun, pacayi kurtardin sen,
Onlarin mutlulugunun uzun sureceginimi zannediyosun?
Uzun surmeyecegini cok iyi biliyorsun.
Sen bir an once toparlamaya bak. Guclu olman lazim.

Tatlım hoşgeldin öncelikleee :16::16::16:
Bizde seni çok özledik canım nasılsın :16::16::16:

Kendini üzme canım.. değersizin birisine ağlamak yada üzülmek inan değmiyor..
Bana sorarsan yine ağlıyorum üzülüyorum en çoğuda Özlüyorum ama boşşşş:43::43::43:
Bende bizimkinin facesine girdim 1-2 hafta önce.
Hani facede "arkadaş ekle" sayfaları oluyor ya. bizimkide onları beğenmiş üstelik bşy paylaşmış "ekle kız erkek farketmez" filan yazmış..
Nasıl da midem bulandı..
İğrenç insan :19::19::19:
Ya bu kadar yaptıklarına rağmen neden aklımdan çıkmıyosun..
Neden bu kadar iğrençliklerine rağmen seni özlüyorum ? Niye ? Niye ? Niye ???:36::36::36:

Ozlemiyorsunki, sadece hayatinde bir bosluk olustu, onu dolduramadigin icin aklina geldikce sinirleniyorsun.
Gecicek ama yeni hobiler ugraslar bul kendine tatlim. Yoksa cok aci cekersin bu sekilde.

slm kızlar..foruma bakıyorumda ne çok aldatılan terk edilen insanlar var..bu erkeklerin sadakatli sevecen sözünün erinde olanı hiç mi yok..ne arıyolar anlamıyorum..güzellik desem burdaki bütün kızlar fıstık gibi..sevgiyse seviyoruz ilgiyse ilgiliyiz..anlamıyorum aradıkları ne bunların :26:

Demek pis bir hayati tertemiz bir birliktelige tercih edecek kadar embesilmis,
Valla kurtuldun tatlim, bir embesille omur bu gecermis.
Iyi bir hayati birakip pisligi tercih eden bir insan asla iyi bir es iyi bir baba olamaz.
Verilmis sadakan varmis tatlim:16:

Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus, kendi pisliklerinde bogulsunlar insallah.
Da sen niye pislik cirkef birini hala dert ediyosun, pacayi kurtardin sen,
Onlarin mutlulugunun uzun sureceginimi zannediyosun?
Uzun surmeyecegini cok iyi biliyorsun.
Sen bir an once toparlamaya bak. Guclu olman lazim.

Ozlemiyorsunki, sadece hayatinde bir bosluk olustu, onu dolduramadigin icin aklina geldikce sinirleniyorsun.
Gecicek ama yeni hobiler ugraslar bul kendine tatlim. Yoksa cok aci cekersin bu sekilde.

yıllar önce gene böyle bir ayrılık sürecinde oryantal kursuna gitmiştim.birde ahşap boyamaya.bana çok iyi gelmişlerdi.pilateste yapabilirisniz.çok iyi geliyor.güldürüyor beni.ebru şallı diyordu ya spor mutluluk hormonu sargılatıyor doğru.yürüyüşte şahane oluyor.eskiden stadyumun yakındaydıık.koşabiliyordum.manyak iyi geliyor

slm kızlar..foruma bakıyorumda ne çok aldatılan terk edilen insanlar var..bu erkeklerin sadakatli sevecen sözünün erinde olanı hiç mi yok..ne arıyolar anlamıyorum..güzellik desem burdaki bütün kızlar fıstık gibi..sevgiyse seviyoruz ilgiyse ilgiliyiz..anlamıyorum aradıkları ne bunların :26:

bana buraya yazdıran sevgilim güzelliğime laf söylemiyordu.zaten biliyorsunuz sadece ve sadece zateen güzeliğimi beğeniyormuş.aşık olduğumuda biliyordu.iyi biri olduğumuda görmüştür.bizimkisinde ekstrem olaylarda vardı gerçi,benimki tam aldatma gibi olmadı ama olmuş olma olasılığı yüksek gözüyle bakıyorum.

benimkine temiz namuslu aile kzı numarası yapacaktım.kimseyle çıkmadım.kimseyle konuşmadım.vs.

Off off.. Hiç aklımdan çıkmıyoki canım yaa
Nasıl unutucam bu cocuğu :19:
Ders çalışıyorum apansız aklıma geliyo :19:
Sinir oluyorum yaa
Her kahkamın ortasında aklıma gelmek zorundamısın be adam (!):20::20::20:

Ve Aleykum Selam canım hoşgeldin öncelikle :42:
Canım sözünün eri olanlar vardır ama bize denk gelmiyordur eminim:19::19:
Ben bu erkekleri çözemiyorum .
aşk desen var sevgi desen var sadakat desen yine var :19:
Demek ki kaldıramıyolar fazla ilgiyi, sevgiyi ..:45::45:

bana buraya yazdıran sevgilim güzelliğime laf söylemiyordu.zaten biliyorsunuz sadece ve sadece zateen güzeliğimi beğeniyormuş.aşık olduğumuda biliyordu.iyi biri olduğumuda görmüştür.bizimkisinde ekstrem olaylarda vardı gerçi,benimki tam aldatma gibi olmadı ama olmuş olma olasılığı yüksek gözüyle bakıyorum.

benimkine temiz namuslu aile kzı numarası yapacaktım.kimseyle çıkmadım.kimseyle konuşmadım.vs.

onu haketmiyolar canım dürüstler fazla onlara...bende bundan sonraki sevgilime ilk çıktığım sensin dicem :9::9::9: kararlyım

Off off.. Hiç aklımdan çıkmıyoki canım yaa
Nasıl unutucam bu cocuğu :19:
Ders çalışıyorum apansız aklıma geliyo :19:
Sinir oluyorum yaa
Her kahkamın ortasında aklıma gelmek zorundamısın be adam (!):20::20::20:

Ve Aleykum Selam canım hoşgeldin öncelikle :42:
Canım sözünün eri olanlar vardır ama bize denk gelmiyordur eminim:19::19:
Ben bu erkekleri çözemiyorum .
aşk desen var sevgi desen var sadakat desen yine var :19:
Demek ki kaldıramıyolar fazla ilgiyi, sevgiyi ..:45::45:

hoşbuldum canım.. hani can yücelin bi şiiri var ya 'bağlanmayacaksın' diye o geldi bir an aklıma.. çok sevmezsen çok acımazsın kısmı ne kadar doğru..biz çok sevdiğimiz için çok acıdı kalbimiz..bundan sonra mantıklı karar vercem galiba..mantık evliliğ yapcam :9: sevgiden aşktan aldım nasibimi :ssz:

hoşbuldum canım.. hani can yücelin bi şiiri var ya 'bağlanmayacaksın' diye o geldi bir an aklıma.. çok sevmezsen çok acımazsın kısmı ne kadar doğru..biz çok sevdiğimiz için çok acıdı kalbimiz..bundan sonra mantıklı karar vercem galiba..mantık evliliğ yapcam :9: sevgiden aşktan aldım nasibimi :ssz:

haha alemsin canım ya :1:
Aşk da lazım ama :ssz::ssz:
Aşk olmadan olmuyor maalesef:50::50:

Söylediklerine katılıyorum tatlım..
Bu sevenlerin suçu ne anlamıyorum
Hep çok sevdiğimizden kaybediyoruz bunu anladım..
Birazcık sevgini belli et kaçmaya çalışıyorlar :47::47:

"bir iki kelam et kurulacak muhabbet iki imza var sonunda nikahta vardır keramet" hahahhahaha kızlar sakız falıma bakın hiç güleceğim yoktuu :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Back
X