Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

Yemek konularida onun bana hep yemek yedirmeye calismasini hatirlatti.
Sunuda ye bunuda ye, sunun tadina bak.
Anneside oyleydi..
Neyse cani cehenneme. Hemde en dibine :37:
Ee nasilsiniz kizlarr??

benimde her patates kızartması yiyişimde onun sevdiği aklıma geliyo
patates kafalı diyorum nolucak
zaten bi yemekten anlardı şu hayatta başkada bişeye kafası basmazdı :9:

çok matrak yaa.patates kafalı demene bir güldüm.daha ağzımı kapatmadan zaten bir tek yemekten anlardı demene bir daha güldüm.ilerleme var demek ki sende.normalle dönüyorsun.acılar eskide kalmış demek ki

çok matrak yaa.patates kafalı demene bir güldüm.daha ağzımı kapatmadan zaten bir tek yemekten anlardı demene bir daha güldüm.ilerleme var demek ki sende.normalle dönüyorsun.acılar eskide kalmış demek ki

1.85 boyu vardı 93 kiloydu anacım.gün içinde pek umrumda olmuyoda şu sabahları çok eziyet böğrüme öküz oturdu tabiri varya onu yaşıyorum sanki.burda öküz olarak onuda niteleyebiliriz :1: sonra bakıyorum gün içinde gitmiş

Son düzenleme:
ölüm gibidir.
o an ne hissettiğimi bi ben bi Allah biliyo.
gece 1 gibi falan öğrendim. 'başka kızlar'la konuştuğunu.
öyle tesadüfi bir şekilde öğrendim ki ALLAH çıkardı karşıma.
öldüm sandım. uyanacağım ve geçecek dedim. inanamadım önce, kondurmadım.
hasratimden deli olan adam 19 aydır hergün beni deli gibi özleyen adam bunu yapamaz dedim.
sonra bütün konuşmalarını okudum. ezberledim. bi insan nasıl iğrençleşebilirmiş gördüm.
ölsün istedim. sanki o ölünce içimdeki herşey kopup gidecekmiş gibiydi.
sustum.
zaten konuşamıyordum da ağlamaktan.
o kadar çok dua ettim ki Allah'ım onun canını al diye, öyle çok yalvardım ki ağlayarak.
içimden koptu bişeyler hissettim.
biri karşımda onu dövsün bende keyifle izliyim dedim.
dağıldım, dünya durdu, bütün ışıklar söndü.
o kadar an yaşadık hiç mi değerli değilmişim dedim.
o andan sonra hep ölsün istedim. hiç mutlu olamasın istedim.
ağlamaktan gözlerim şişerdi annem noldu diye sorunca çok uyuyorum ondan dedim.
çok ağrırdı ağlamaktan.
hem nefret ettim hem sevdim.
ama sevdiğim adam o değilmiş sonradan öğrendim.
kısacası zordur aldatılmak.
2 hafta önce yaşadım bunları.
tek sığınağım Allah'ın adaleti.
o tecelli edicek birgün biliyorum.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

gizli kalmıyor zaten bı şekılde ogrenıyorsun,ama ınsan cok şeyını kaybedıyor,guvenını ,inancını,yaşama motıvasyonunu,neşesını sabrını..kımsenın hakkı yok bı ınsanın elınden bunları almaya..şu yazdıklarını oyle ıyı anlıyorum ki,bı ınsana bunları yaşatacagına onceden ayrılsaydı..ve oyle bı seykı karşındakı erkegın yalanını allah bı sekılde gosterıyor...ve o noktadan sonra hayat eskısı gıbı olamıyor,bende cok bunalımlar atlattım ama eskı neşemı yakalayamıyorum,ara ara ruh gibi oluyorum zoraki yaşıyorum gibi gelıyor

tam aldatılma demeyelimde benzer birşey başıma gelmişti. bir daha sevmem, guvenmem çok uzun zamanımı aldı. geriye dönüp baktığımda iyi ki affetmemişim iyi ki tek başıma yoluma devam etmişim ki şimdiki nişanlımla tanıştım. merak etmeyin toparlanıyorsunuz birdaha seviyrsunuz hatta hatta bir daha guveniyorsunuz.ama aklınızın köşesinde hep şu laf takılıyor " bu kadar guvenmemek lazım erkek milleti "...

tam aldatılma demeyelimde benzer birşey başıma gelmişti. bir daha sevmem, guvenmem çok uzun zamanımı aldı. geriye dönüp baktığımda iyi ki affetmemişim iyi ki tek başıma yoluma devam etmişim ki şimdiki nişanlımla tanıştım. merak etmeyin toparlanıyorsunuz birdaha seviyrsunuz hatta hatta bir daha guveniyorsunuz.ama aklınızın köşesinde hep şu laf takılıyor " bu kadar guvenmemek lazım erkek milleti "...

bilinçaltından atılmıyor,o nedenle her hareketınde ınsan bırşey arıyor,her nekadar tekrar sevsede guvenıyorum dese de..o nedenle kımsenın kımseye bunu yapmaya hakkı yok,o zaman kaldırabılecek ınsanla bırlıkte olun, bı de gıderler en masum en temız kızla cıkarlar yada evlenırler,kendılerı her haltı yerler:50:

bilinçaltından atılmıyor,o nedenle her hareketınde ınsan bırşey arıyor,her nekadar tekrar sevsede guvenıyorum dese de..o nedenle kımsenın kımseye bunu yapmaya hakkı yok,o zaman kaldırabılecek ınsanla bırlıkte olun, bı de gıderler en masum en temız kızla cıkarlar yada evlenırler,kendılerı her haltı yerler:50:

eskilerimden biri okuldaki sevgilisiylede yatmış.sadece tam yapmamışlar.sonra okul bittiğinde nasılsa evleneceğiz deyip tam yapmışlar.şimdi evlenmeyebiliriz diye tam yapmıyorsunuz.kesinleşince tam yapıyorsunuz.tam yapıncada kız bakire çıkmamış.eskidende yapmış kız başka sevgilisiyle.bunu öğrenince kızla ilişkisini kesmiş.eeeee senle yaptığında bu tarz bir şey yapma ihtimali yok muydu.peki sen kızla yatatrken iyidi.şimdi kıza bunu yapıyorsun.neyse sonra ayrılmışlar işte.sonrasında ne yaptığını bilmiyorum.o zamanlar tanışmıyorduk.askere gidip geldikten sonra tanışmıştık.okuldan sonrada birisiyle daha çıkmış en az.neyse biz çıktık.bizim yakınlaşmalardan sonra bizde ayrıldık.arada sırf kızlarla cinsel ilişki içinde görüşmüş etmiş.ayrıldığımızda da nettende gördüm böyle yaptığını.sonra ne oldu.banada absüsürd bir teklifle gelid.açıkça yazmayacağım.anladınız zaten.şimdi köyden bir kızla evli.

selam kızlaaaaaaaar:16: bana özel numaradan çağrılar gelmeye başladı dün 2 kez daha aradı ama gene yetişemedim :9:

o zaman tel elinde dolaşacaksın.birde belki seni gördüğünde de arıyor olabilir mi.benimki öyle yaapıyordu.gizliden yapmıyordu.

aman banane ne elimde dolaşıcam kudursun :20: hem o mu bilmyorum ama büyük ihtimal o ilk aradığında tam yemek saatiydi :3:

özel numara merak edilmez mi.kaç kere aranmışsın.açılmamış tel zaten.bu seferde yetişmek için elinin altında tutmak olur bu.

bugün 6. yılımız olacaktı..garip bi his var içimde..kızlar nerdesiniz :(

hepimiz forumdayız da herkes farklı konulara dağılmış durumda.özellikle böyle durumlarda sanki acı ve sıkıntı artıyor gibi.yarına bir şey kalmıyor.en azından bu kadar zor gelmiyor.

benimde geçen sene bugün sözüm olmuştu canım ahh ahh ne heyecanlar yaşamıştım o gün :ssz:
sorsan ona böyle şeyleri hatırlamaz bile

hepimiz forumdayız da herkes farklı konulara dağılmış durumda.özellikle böyle durumlarda sanki acı ve sıkıntı artıyor gibi.yarına bir şey kalmıyor.en azından bu kadar zor gelmiyor.

evet gerçekten özel günlerde canım daha çok acıyor..bugünü hemen geçirmek istiyorum..birde içimde hatırlayacak mı umudu vardı nedense..arasa geri dönmeyeceğimi bildiğim halde..arada yazın kızlar sizin desteğiniz bana iyi geliyor gerçekten..sen nasılsın canım herşey yolundamı?

benimde geçen sene bugün sözüm olmuştu canım ahh ahh ne heyecanlar yaşamıştım o gün :ssz:
sorsan ona böyle şeyleri hatırlamaz bile

canım benim ya seninde mi :( aynen benimkide öyle hatırlamamıştır bile..zaten hepte yanlış hatırlardı :ssz: anlamalıydım verdiği değeri :)

Ay canim benim yaa.
Gecicek ama insallah bir gun sana bu acilariunutturacak biri cikacak karsina..

canım benim sizin geçecek demeniz bile inanın bana moral oluyor.içim rahatlıyor...inşAllah hepimizin karşına hayırlı heryönden daha iyi insanlar çıkar,,çıkacakta inşallah..düğün haberlerimizide paylaşırız inşAllah bu topikte :)

Amin canim, Birbirimiz icin bol bol dua edelim.
bizi bu hale getiren serefi 5 para etmez erkeklerden 1000 kat daha iyi erkeklerde var.
Dua edelimde Rabbim karsimiza onlari cikarsin..

Back
X