merhabalar. Dert gibi olmasa bir sorum olacak.
Benım erkek arkadasım sehır dısında. 2 seneyı askın bır suredır beraberız. onun aılesındekı herkes tum sulale dıyebılırız benı bılıyor. Benım aılemde ıse annem ve ablam bılıyor. Sorum su henuz aılesıyle tanısmadım sadece ablasıyla tanısabıldım. Ama annesı cok ıstıyor tanısmayı. ramazandan sonra da kuzenının dugunu olucak. Kuzenı kardesı gıbı yakındır. Oraya cagırdı artık gelmen, tanısman gerekıyor dedı.. Ben de tanısmak ısterım. Ama bılemedım nasıl olacak hem sehır dısı olacagı ıcın gıtme gelme meselesı sorun. hem babam bılmıyor. ayrıca nerede kalmam gerekır. kafam karıstı ve erkek arkadasım sagolsun her seyı cok kolay olarak goruyor. Nasılsa onun ıcın sorun degıl. Atlarsın ucaga 1 saatte burdasın dıyıp duruyor.
Ben bu konularda hiiiiç modern olamayacağım sanırım...Kaynanamı ailemle tanışmaya geldiğinde ilk kez gördüm , bu benim tercihimdi ve pişman değilim.. Soğuk bi yapıya sahip olduğumdan tanışmak için acelem de olmadı
Bende katılıyorum bu görüşe.
Bende kayınvalidemle ilk kez geldiklerinde tanıştım, o yüzden doğrusu da bu.
Kız olan sensin, niye onların ayağına gidiyorsun, bırak vakti gelince onlar adet nasılsa onlar senin ayağına gelsin
düğünde nasıl tanısmayı planlıyorlarmış acaba insan eve davet eder bari tanışmak istiyorsa müstakbel kayınvaliden...birde şehir dışındalar ise biraz zor ..bir bahane bulup aileni ikna etsen bile sakın onlarda kalmayı düşünme derim ...ayrıca ilişkiniz hep uzaktan uzagamı yürüdü eger öyleyse cok saglıklı olmaz
Ha birde aklıma gelmişken ekleyeyim, zamanında bizimde aramızda resmiyet yokken nişanlım beni bir düğüne davet etmişti.
Hem ailesi hem sülalesi ile tanışayım diye, fakat ben tabii ki gitmek istemedim.
"Hangi sıfatla geleceğim bu düğüne "kız arkadaşım" diye mi tanıştıracaksın herkese?" dediğimde donup kalmıştı.
"Ne zaman bir resmiyet olur ve ailenize "gelin" olurum, o zaman her yere gideriz hayatım aceleye gerek yok" diyerek tatlıya bağlamıştık
bence gitme diyorum. Zaten çok erken bir dönem. arada hiç bir söz nişan yokken böyle erkenden onun aile merasimlerine katılmak için çok erken henüz. şimdi gel gel derler ama yarın ne diyeceklerinden emin misin. sözlü nişanlı kız değil kendi başına çıkmış gelmiş. bak anaya babaya kızı nasıl serbest bırakmışlar. bilmiyorum ya. bence ağır olmanda fayda var derim. ben serbest bir ailenin kızı olmaktansa kuralcı bir ailenin kızı olmanın hep faydasını gördüm. erkekler sevgiliyken istiyorlar böyle şeyleri ama evlenince bu durum dezavantaja dönüşüyor bence. Erkeklerin tutucu aile kızlarına diyecekleri daha az lafı oluyor evlendikten sonra. tabi herkesin yorumları kendi durumu için geçerli. yine de sen bilirsin durumunu değerlendir karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?