Tanısmak istediğim insana yaklaşmak

Tabikide yapın. Bende ilk adım atan taraftarim. İstedim ve konuştum sizde numarasida varmıştı. Bir şekilde ya olumlu olur ya olumsuz böyle belirsizlikle beklemeyi sevmem ben oyuzden eşime tanışmayı ben teklif etmiştim gelişmeleri haber verin ama 🤭 inşallah gonlunuzden geçen hayirlsii olur
Ay cok tesekkur ederim. Bu aksam cesaret edemem de edince size haber verecem kesin

Tabikide yapın. Bende ilk adım atan taraftarim. İstedim ve konuştum sizde numarasida varmıştı. Bir şekilde ya olumlu olur ya olumsuz böyle belirsizlikle beklemeyi sevmem ben oyuzden eşime tanışmayı ben teklif etmiştim gelişmeleri haber verin ama 🤭 inşallah gonlunuzden geçen hayirlsii olur
Ay cok tesekkur ederim. Bu aksam cesaret edemem de edince size haber verecem kesin

Boşanmış. Garip bi sekilde ben ondan hoslandıgimi kendi kendime itiraf ettikten sonra babam gelip X cok iyi biri ama karisiyla yapamamis bosanmis dedi

Bence baban da boş değil :KK50: Babana çıtlatsan mı, baba ya ... beyi kahveye çağırsan muhabbet etsek desen?

Ben de bazen öyle hissediyorum valla. Keske oyle bi iliskimiz olsaydı ama

O zaman annene söyle, anne babaya çıtlatır bence :KK50:
Yani yani baba biraz ağız aramış sankim . Bir de zaten birlikte çalışıyorsunuz, bence vardır zaten baba-kız ilişkiniz yoksa baban gelip bu çocuk da pek iyi diyemezdi :halay:

Iste bi bes dakikaligina yalniz kalailecegimiz bi ortam olsa valaha disari davet edecem kendimi asip ama bizim büro en sakin gununde yangin yeri gibi. Ancak uzaktan bakip merhaba diyebiliyorum bu suratla:KK45:
Çok tatlısın.
Her şey gönlünce olsun inşallah.

O zaman annene söyle, anne babaya çıtlatır bence :KK50:
Yani yani baba biraz ağız aramış sankim . Bir de zaten birlikte çalışıyorsunuz, bence vardır zaten baba-kız ilişkiniz yoksa baban gelip bu çocuk da pek iyi diyemezdi :halay:
Annem biliyor ama söylemedi babama. Konu açılmıstı o gün bi de X kisisi babamın yanına gelip eski karım bana dönmek istiyor ne yapayım sence diye danışmış. Babam da salak olma demiş bi kere boşandınız yeter rezil etmeyin kendinizi falan onu anlatırken ögrenmis oldum

Numarasini almissiniz yazin arayin ne var sanki
Ama şu var, bosandigi kişiyle yeniden denesem mi diye sorduguna göre hala hisleri mi var yoksa bos kalmamak icin mi? Kimsenin de yara bandı olmayin
Ben babaniz da icten ice sizi yakıştırdıgini düşündüm ama belki boşandığı icin belki de siz kabul etmezsiniz diye temkinli yaklasiyor olabilir.

Numarasini almissiniz yazin arayin ne var sanki
Ama şu var, bosandigi kişiyle yeniden denesem mi diye sorduguna göre hala hisleri mi var yoksa bos kalmamak icin mi? Kimsenin de yara bandı olmayin
Ben babaniz da icten ice sizi yakıştırdıgini düşündüm ama belki boşandığı icin belki de siz kabul etmezsiniz diye temkinli yaklasiyor olabilir.
Ya benim anladigim kadariyla eski karisi kendi ailesinin cok gazında kalmis ve maddi yonden sorun cikarmis butun evlilik boyunca. Sonra da adama bosanalim demis. Adam da tamam sorun cikiyorsa bosanalim demis. Bosanmanin hemen ertesinde kadin cok pismanim nolur bir sans daha ver diye mesajlar atmaya aramaya baslamis. Adamin kafasinin karismasi normal bence, cok yargilamadim o kismi. Bi de donmek isteseydi donerdi sanki kimseye danismadan

Ya benim anladigim kadariyla eski karisi kendi ailesinin cok gazında kalmis ve maddi yonden sorun cikarmis butun evlilik boyunca. Sonra da adama bosanalim demis. Adam da tamam sorun cikiyorsa bosanalim demis. Bosanmanin hemen ertesinde kadin cok pismanim nolur bir sans daha ver diye mesajlar atmaya aramaya baslamis. Adamin kafasinin karismasi normal bence, cok yargilamadim o kismi. Bi de donmek isteseydi donerdi sanki kimseye danismadan
Onun yasini biliyor musunuz?
Yani benzer bir durumu arkadasin arkadaşı diyeyim o da yaşamış ve arkadas kendisi demisti kizda sorun var diye. Adam aşkından deli divaneyken bosanmis sirf eşinin sorun cikarmasindan dolayi.
Bazen olmayinca olmuyor her zaman erkekler de suçlu denemez az da olsa kadin sebepli boşanmalar da olabiliyor
Dediğim gibi kimsenin yara bandi olmayin
Bir de iyice tanımaya calisin çünkü insan arkadasken farkli sevgiliyken farkli eşken farkli davranabilir. Iyi gozlemlemek gerek

Onun yasini biliyor musunuz?
Yani benzer bir durumu arkadasin arkadaşı diyeyim o da yaşamış ve arkadas kendisi demisti kizda sorun var diye. Adam aşkından deli divaneyken bosanmis sirf eşinin sorun cikarmasindan dolayi.
Bazen olmayinca olmuyor her zaman erkekler de suçlu denemez az da olsa kadin sebepli boşanmalar da olabiliyor
Dediğim gibi kimsenin yara bandi olmayin
Bir de iyice tanımaya calisin çünkü insan arkadasken farkli sevgiliyken farkli eşken farkli davranabilir. Iyi gozlemlemek gerek
2010 2011 gibi 4 yıllık üniversiteden mezun olup calismaya baslamis. Tahminim 31 32 civarı. Ben zaten kimse duysun istemiyorum derken amacım bu. Evlenme hayali kurmuyorum hemen sadece şans vermek istiyorum, belki hic uygun degilizdir ortada baska hic bir neden yokken

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtayim. 33 yasındayım, 34'üme bikaç ay kaldı. Bekarım. Ask mesķ konularında bolca talihsiz ve başarısız bir insanım. Birkaç flörtüm, bir iki hiçbir yere ulaşmayan buluşmalarım dışında hiç ciddi ilişkim olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum çünkü çocuğum olsun istiyorum ve son verdiğim hormon testleri cok iç açicı degildi.

Babam ve erkek kardeşimle aynı büroda calışıyoruz ve babamın eski bir çalısanı arada sırada bizim büroya uğrar. Babamla birbirlerini çok severler, babamı kendi babası gibi görür. Ve ben bu adamla bir şekilde merhaba merhaba olan iliskimizi biraz ileri götürmek istiyorum. Aşık falan değilim, beğeniyorum sadece ve cevremde benim yaslarımda bekar olan kimse yok. Adamla evlenme hayalleri de kurmuyorum sadece biraz daha iyi tanımak ne biliyim bu işin oluru var mı görmek istiyorum. 40 yasina gelip neden bu ise bir şans vermedim diye hayıflanmak istemiyorum.

Ancak sorun şu ki adam bizim büroya geldiğinde hep 20 tane farklı insan oluyor, hani konusacak fırsatı bırak o insan kalabalığının içinde seçilmiyor bile. En son dün geldi büroya, bazen o da bana bakıyor ama hayal gücüm mü emin olamıyorum. Saçma bir sey yapıp kendimi rezil etmek de istemiyorum (ki zaten hayatım bağlı olsa dahi yapamam). Bana bir yol gösterin, nasıl bu adamla bi bes dakika da olsa telefon numaralarımızı degisecek kadar konusabilirim ya da uzaktan uzağa bakışmak yerine biraz daha samimi olabilirim. Laf kimseye yayılsın istemiyorum çünkü olur bi iki dısari çıkarız olmaz yürümez hoslanmayız birbirimizden babamla aralari bozulsun istemem çunķu yetim büyüdüğü için babamı babası yerine koyuyor.
illa ki bi hobisi vs birsey duymuşsunuzdur.
sosyal medya vs degil de. w aptan yazın..
mesela.
merhaba ben X. bi konuda bilgine danışmak istedim diye bi konuda bilgi isteyin. teşekkürler deyip konuyu kapatın.
artık numaranız onda olacak gerisi ona kalmış

Back
X