Tanışmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi aksn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aksn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
84
21
38
Diğer
şimdi kızlar benim şöyle bir durumum oldu birisi beni face ten ekledi baktım yaşadığı il memleketi gözüküyor resmide hoşuma gitti ne yalan söyleyim :) şimdi kabul etmedim tabikide sildim arkadaşlık isteğini. ama gelin görün ki aklımda kaldı internetten araştırdım ismini falan sanırım işi var gözüküyor yani çok benzettim falan başka birkaç yerdede resmi çıktı pols falan yazıyor yaşadığımız ilde aynı.. şimdi bende tanışmak istiyorum ama internetten biliyorsunuz yanlış anlaşılırım diye reddettim baya kimsiniz falan yazdım cevap geldi tanışmak istedim falan yazmış. bende tanımıyorum konuşamam gibi yazdım sonrada haliyle tekrar cevap gelmedi. ben ne yapacam şimdi (( aklım kaldı yani polis sanırım kendisi yani kesin emin değilim ama internette araştırdım öyle birkaç resim falan çıktı isminde. ordan anladım

iyi yaptığımı düşünüyorum reddetmekle. gerçekten öyle internet işleri falan bana göre değil yani yanlış olduğunu düşünürüm ağırbaşlıyımdır. ama başka da nasıl tanışacağım yani beğenmiştim of ya gerçek hayatta çıkmıyor ki karşıma ..

allahıım
sana tavsıyem var
sokakta karsılastıgın
fırında ekmek sırasında gordugun
marketde bakkalda gordugun bıle daha guvenlı
sonra busuru haber ızlıyoruz kız tecavuz edıldı parcalandı olduruldu dıye
yeter ya

Tekrardan sen ekleme

Ne tanismasi yahu? Ortalikta sapiklar manyaklar deliler kol geziyor aman diyim

Sapıklığını katilliğini falan geçtim, evli falandır karısı görür başına iş alırsın bence sakın yazma cevap falan...

o mesajdan kaç kişiye daha attı Allah bilir

Tammmm da bunu yazacaktım. Ya bazı kadınlar anlamıyor galiba. Gezinirken sizi gördü size vuruldu, çok beğendi, ama sadece size, tesadüfen.. Böyle sanıyorlar..

Adam dakikada kaç kız ekleme rekoruna ulaştı kim bilir...

Evet canim simdi o senin resminden etkilenip tek sana mesaj atmistr. Canim en az 50 kisiye atmistr kim yutar oltaya takilirsa artik

aynen aynen aynı mesajı arkadaşlık isteği gönderdiği her kıza atmıştır eminim. ne bekleniyordu ki bende onu anlamıyorum

Valla komik bi olay var şöyle;
Biz eşimle facebooktan tanıştık :) Ama tabii ortak arkadaşlarımız varmış. Onlara sordum nasıl biri diye öyle tanıştım ve 3 yıllık evlıyız.

Nete ne kadar güven olabilir ki artı polis olması ne değiştirir.İnsan real hayatta tandıklarını bile gerçekten bilemezken hiç gereksiz yere kendinizi riske atmayın.Sanal alemde herkes bir meslek sahibi belediyede çaycı olan bir abinin bile özel kuvvet üniforması ile fotosu var Burda çekilen bir dizide giymiş rol gereği tanımasan özel kuvvet sanırsın

Lisedeyken bi arkadaşım vardı , 5 kıza aynı anda çıkma teklif ederdi , kabul edenlerin içinden seçerdi
Seninki de o hesap ben olsam güvenmem.

kızlar bende güvenmedim zaten reddettim tanımadığım etmediğim biriyle görüşemem yazdım
ama valla şimdi düşünüyorum gerçekten polisse ve art niyet olmadan tanışmak istediyse diye
şöyle bi cevap yazsam sizce nasıl olur benimle tanışmak istiyorsan gerçek hayatta karşıma çık diye
nasıl olur sizce böyle yazayım diyorum sonra daha da birşey yazmayayım zaten isterse bir şekilde beni bulur olmazsada yapacak birşey yok
ve ben kendi fikrimi size söyleyeyim bence gerçekten polis bu kişi çünkü yaşadığımız il aynı ve memleketi başka bir yer yazıyor sonuçta bende memleketimde değilim iş için başka bir ildeyim belli ki o da iş için orada ve internette araştırdığımdada polis kıyafetiyle resmi falan çıkıncada tamam dedim kesin öyle. ama tabikide güvenmedim reddettim sizce dediğim gibi böyle bir mesaj yazsam nasıl olur ''madem tanışmak istiyorsun gerçek hayatta karşıma çık sanalda değil '' diye yazsam olur mu olmaz mı

Aklıma ne geldi şimdi :)
Biz ev arkadaşımla iki bekar memurduk ,
Iki mız in de face si vardı . Bigün bi baktım biri bana mesaj atmış rütbeli asker kıyafeti filan vardı. Neyse arada 2 gün geçti ya geçmedi ev arkadaşım geldi Güle oynaya ortak bak kim mesaj atmış bana neler yazmus dedi gösterdi bi baktım .
Bana atılan mesajla birebir aynı mesaj
Iste şey yazıyor içeriği de : neden bana attı mesaj diyebilirsin Allah bilir kaç kişiye yazdı diyebilirsin ama sadede sana has yazdım falan filan :))))))
Bi cevap dosedim bidaha dedim aynı mesajları atıyorsun onu anladik ta bari ev arkadaşı olmamalarina dikkat et :))))))
Diyeceğim o ki sakin güvenme
Internetten bi halt çıkmaz

Senle beraber ayri 99 kisiyede mesaj atmistir

Konu sahibi saf mısınız?Kocaman insansınız yapmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…