allahıımşimdi kızlar benim şöyle bir durumum oldu birisi beni face ten ekledi baktım yaşadığı il memleketi gözüküyor resmide hoşuma gitti ne yalan söyleyim :) şimdi kabul etmedim tabikide sildim arkadaşlık isteğini. ama gelin görün ki aklımda kaldıinternetten araştırdım ismini falan sanırım işi var gözüküyor yani çok benzettim falan başka birkaç yerdede resmi çıktı pols falan yazıyor yaşadığımız ilde aynı.. şimdi bende tanışmak istiyorum ama internetten biliyorsunuz yanlış anlaşılırım diye reddettim baya kimsiniz falan yazdım cevap geldi tanışmak istedim falan yazmış. bende tanımıyorum konuşamam gibi yazdım sonrada haliyle tekrar cevap gelmedi. ben ne yapacam şimdi (( aklım kaldı yani polis sanırım kendisi yani kesin emin değilim ama internette araştırdım öyle birkaç resim falan çıktı isminde. ordan anladım
o mesajdan kaç kişiye daha attı Allah bilir
Tammmm da bunu yazacaktım. Ya bazı kadınlar anlamıyor galiba. Gezinirken sizi gördü size vuruldu, çok beğendi, ama sadece size, tesadüfen.. Böyle sanıyorlar..
Adam dakikada kaç kız ekleme rekoruna ulaştı kim bilir...
Sapikliktan katillikten daha buyuk sorun bu tabiSapıklığını katilliğini falan geçtim, evli falandır karısı görür başına iş alırsın bence sakın yazma cevap falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?