• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi aksn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onlar internet abazasi gördüğü herkese iyi kötü güzel çirkin yazarlar tanışmak istiyorum dedigine bakma

İnsanlar şu sosyal ağlar olmasa nasıl sevgili yapıcaklardı bilmiyorum ama o ağlarda tanışıp bir ilişkiye başlasam kendi adıma utanır anlatamazdım kimseye.

Benzer bir olay benim basima geldi. Facebookta bir kopek irkiyla ilgili bilgi paylasimi yapilan bir gruba uyeydim, biri ekledi o gruptan, baktim cok hos adam ama reddettim istegi. Baktim birkac gun sonra yine eklemis, icimden de ne hos adam diye geciriyorum ama yakistiramiyorum kendime bu sekilde bir tanismayi, internetten tanisanlara laf atip dalga gecen bir insanim cunku :)) neyse ikinci ekleyisinde icimden dedim ki bu defa da reddedeyim, nasil olsa bir daha ekler ve bu sekilde 'bu ne israr' tarzi bir mesaj yollayip muhabbete girme sansim olur :) ama gicik adam ikinci reddedilisten sonra eklemedi ve icimde ukde kaldi o adam :)

fake bir facebookum vardı ama tamamen farklı bir amaç için yani insanları kandırayım tanışayım amacıyla değil.
neyse birine denk geldim temiz yüzlü gibiydi nasıl olsa fakeyim deyip yazdım.
sadece merak
yani bende yazdım ama yüz kişiyide ekleyip yazmadım
şu da var bende fakeydim ve ciddi de değildim
aklına gelebilecek herşey olabilir
güvenme derim

Ama sunu da ekleyeyim ilerleyen haftalarda ikinci bir kopek almak icin o gruptan bir kopek ureticisinin ciftligine gittim ve o sirada ciftlikte olan bu ureticinin yakin arkadasi bir kadin vardi ve uretici beni o kadinla tanistirirken bu da ....'nin kiz arkadasi, gruptaki paylasimlarda adina rastlamissindir belki dedi, soyleidgi isim de bana iki kez ekleme talebi yollayan adam :)) yok valla hic duymadim adini dedim :)) kadin da bir cirkin anlatamam, oyle yakisikli adam ne bulmus o kadinda anlayamadim. Demem o ki yuksek ihtimal hayatinda biri olan ve biraz eglence ya da degisiklik arayan biridir, bu bahsettigim adamla ortak 12 arkadasimiz falan vardi ve buna ragmen beni ekledi, sevgilisi olmasina ragmen. o yuzden bosver gitsin :KK66:

Bildiğin sanal abazalardan birisi iste. Herkese copy paste mesajlari atıyor

Hic bulasma derim sonu hüsran. Birincisi adam tanimadigi seni ekliyorsa baskalarini da ekliyordur. Iyi yapmissin red etmekle.

Poliste polis demissin.
Sen hayal cercevende polisler nasil birileri anlatirmisin?

Back
X