• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışmak ve İlişkiye Başlamak

kizilcikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
9
0
36
İstanbul
Merhabalar Herkese :40:

Aklıma takıldı bu konu,
Bazı kızlar tavsiye verirken asla gidip erkeklerle konuşmayın, o sizin ayağınıza gelsin diyor.

Kendi kız arkadaşlarımdan duyduklarım da erkeklere flört öncesi ve flört döneminde "köpek" muamelesi yapın değerinizi anlasınlar gibi fikirlere sahiptiler.

Tanışma döneminde ben gidip teklif ettim yada yanıma geldi gözden kaçmayacak bir ilgi gösterdim diyen var mı ?

Hoşçakalın :16:

niye hoscakal diyorsun kiz veda eder gibi :9:

valla bana görede erkeklere gidip teklif edilmez, burunlari kalkiyor sonra,
kiz mi onlar, devir tersine döndü artik kadinlar evlenme teklifi ediyor :53:
yok neymis efendim esitlikmis.. iyice sacmalaya basladi insanlar..
kadin dedigin erkegin önünde diz cöküp evlenmemi teklif eder ?
zaten evlendikten sonra bi ayagini yikamadigin kaliyor, hizmetcisi oluyorsun..
ne diye diz cökersin ki .. bana göre gurursuzca..

Aklıma takıldı bu konu,
Bazı kızlar tavsiye verirken asla gidip erkeklerle konuşmayın, o sizin ayağınıza gelsin diyor.

Kendi kız arkadaşlarımdan duyduklarım da erkeklere flört öncesi ve flört döneminde "köpek" muamelesi yapın değerinizi anlasınlar gibi fikirlere sahiptiler.

Tanışma döneminde ben gidip teklif ettim yada yanıma geldi gözden kaçmayacak bir ilgi gösterdim diyen var mı ?

teklif pek kalmadı zaten bu devırde arkadaşım..birini seviyorsan adam gıbı bırıyse nıye gıdıp söylemeyesın içindekını.. adam değilse tabı havalanır..ınsanına göredır bu ilişki başlatma..

nıye adama saygılı davranmak yerıne köpek gıbı süründur dıyorlar? çünku kendı karakterlerıne zıt karakterlerle bırlıkte olmuşlardır..ancak bu şekılde başa çıkmışlar..

sen kendıne saygı duydurabıleceğin bırıyle bırlıkte ol kendı yolunu çiz..bakma kimsenın lafına,ilişkisıne..

ortada ımrenecek bir ilişki yoksa o ilişkiyı sen yaratacaksın:40:

bende teklıf edilmemesinden yanayım. sanala uyarlanacak olursa da face, msn eklenmemeli.
arada kaçamak bakıslar atman yeterli.. zaten gelecek erkek anlıyor. geleceği varsa da gelir. bi cok yorum yapılıyo hatta sehir efsanesi oldu :D böyle yapmalısın öyle yaparsan hafif olursun veya bakmazsan kaçırırsın. hepsi fasa fiso. kızız az nazımız da olcak :P onlarda bunun bilincinde karsımızdaki minik biri degıl ki :)

ben olsam gidip teklif etmezdim veya teklif edeceğim kadar aşıkmı olmadım nedir :1: neyse artık bu şansımda yok ya evliyim
canım sen herkesin lafına bakma insanlar bol keseden atarlar ama herşeyide yapabilirler ben yapmam etmem diyen insanların neler yaptığının birkaç tanesine ben kendim bizzat şait oldum o sebeple eğer hoşlandığın birisi varsa dikkatini çekmek için harekete geçebilirsin

forumda okuduklarımdan çıkardığım sonuç,

beklemek.

erkeğe yüz verme, fakat başka biris,i bakıştığınız ama ben onun ayağına gitmiyim o gelsin dediğiniz çocuğu iki dakikada parmağında oynatmaya başlayabilir.

açıkçası bu kız tarafı naz tarafı durumu benim kafamın bastığı bir olay değil belki yetiştirilişimden dolayı fiili yapan taraf olmaya alıştırıldığımdan, kendi işini kendin yap kızım sözlerinden bilemiyorum ama eylemsizlik mantıklı bir hareket değil.

erkek arkadaşıma ben asılmıştım hep
o daha utangaçtır beceremez
onu bekleseydım oooo hala uzaktan bakışıyor olurduk

erkek- kadın fark etmez bence
önemlı olan ılk adım atılsında, gerısı nasıl olsa gelır

yok valla ilk adimi ben niye atayim,
ben kizim o erkek.. tam tersi degil ya..
ben nazlanicam, o niye naz yapsin kiz mi ??

Aklıma takıldı bu konu,

Benim arkadaşlarımdan birisi kendisi söyledi çocuk önce kabul etmedi sonra teklifin hala geçerli mi dedi kabul etti..Başka bir arkadaşım arkadaş gibi yaklaştı sözleriyle hafif hafif belli etti.Ne bileym ilgisiyle filan işte.Başka bir tanesi de çocuk sürekli ona baktığını düşündüğü için gelip çocuk teklif etti.Halbuki arkadaşı gözü bozuk farkında bile değilmiş :1: Neyse öyle yani örnekler verym dedim :1: Benim tecrübem yok ama şahsi fikrim kimseye köpek muamelesi yapılmaması sonuç itibariyle hepimiz insanız :)

bence kız erkek farketmez bir duygu varsa gizlenmemeli ...bastırılmış ve yaşanmamış duygular size zarar verir...Kendinizden eminsenız gidin ve konuşun derim

Ben de baya gelenekselciyim bu konuda. Erkek yanaşmalı adım atmalı bence. Tersine de saygım var tabiki :)

Eğer o kişiye ilgimden eminsem gider tanışır konuşurum.İlgimi az da olsa belli ederim.O da benden hoşlanmaya başlamışsa o da ilgisini bellir eder bana.Yani yaşadım bunu.Gururla filan alakası yok eğer sevdiğin adam gibi adamsa,kendine güveni tamsa bir havalara girmez,kendini bir şey sanmaz.Hem neden gurur olsun ki biriyle tanışmak istemek,ona olan duygularını söylemek ayıp,kötü bir şey değil çok masumca.Öyle baktı acaba hoşlanıyor mu? Ay bir kaçayım kovalanırım falan diye kendi kendimi yiyeceğime ilgimi,niyetimi belli ederim.Bu kaçmaktan çok daha mantıklıca bir hareket.Bazı erkekler de böyle kadınlardan hoşlanır mesela.Kendine güvenen,ne istediğini bilen,tuttuğunu koparan kadınlardan.Oyun değil ki bu kaçayım o kovalasın :) "Asla erkeklerle konuşmayın,naz yapın" olayı da fazla yabanice.

nasıl ki kadın bir yerlere hapsedilmiş, sokakta da evde de hep bir özgürlüğümüzü kısıtlayan duvarlar var önümüzde ya,
kaç arkadaşım ailelerinin zoruyla istemedikleri gibi giyiniyorlar, düşünün üniversite okumuş genç bir kız bu sıcakta abisi öyle istiyor diye pardesü ile sokağa çıkıyor.

yine aynı şekilde kalıpları beynimizin içinde sürdürüyoruz.

kadın oturup bekler konuşmaz naz yapacak, düşünüyorum da yurt dışında bir yıl kaldım erasmus ile oradayken okuldaki kızlar basbayağı çocuklara teklif ediyordu.

neden bizim ülkemizde kadın sanki demir atmış bir tekne gibi muamele görür hemde kadınlar tarafından biz yelkenli neden olamıyoruz.

bu sadece kültürle alakalı değil İran'a bir araştırma için gittim bir iki şehirde din çok katı ama diğer şehirlerde insanlar gayet özgür öyle ki ekibimdeki bir asistan çocuğa iranlı genç bir kız gecelik arkadaşlık teklif etmiş :51:

erkekler zor kadınlardan hoşlanır sanıyorsunuz.

yok öyle bir şey. zor ama kendisine kolay kadınlardan hoşlanır.

erkeğin en büyük varlığı egosudur.

egosunu yükseltin ki size aşık olsunlar.

sizi aradığında dışarı çağırdığında hemen "tabi olur" diyin coşkuyla..

ama başkalarına zor olduğunuzu da mutlaka ima edin.

bu sayede erkeği bilinçaltında "vay be ben ne adamım bak hatun nasıl da tav oldu bana" düşünceleri dolaşırken hipnotize olucak.

sonra bu düşüncelerin, yani bir kadının süpermeni olma düşüncelerinin gitmesinden korku duymaya başlayacak.

sakın ben zor kadınım ayaklarına yatmayın.

hele hele çay kahve içmeye fln çağırdığında olabilir bilmem ki öff püff işim de var ama napsam bilemedim fln demeyin.

dünyanın en itici şeylerinden birisidir. bir arkadaşım sırf bu yüzden 1.90 boy fizik yüz herşeyiyle çekici bir erkeği kaybetti.

ben de bunu yapmamam gerektiğini biliyordum zaten. bildiğim şey üstüne iyi bir ders oldu..

Ben kimseyle asik olduktan sonra tanismadim.
Ama gercekten sosyal bi insanim ve boyle tanismakmis, telefon numarasi vermekmis beni hic kasmaz. Genelde arkadasca yaparim zaten bunu ama zamanla ne olur bilinmez tabi. Ve sanirim suanki sevgilimle de ilk konusmayi bi sekilde ben baslatmistim. 2 farkli dersten ayni siniftaydik, ve bi sekilde bi laf attim. o da asik oldu. hahaha oyle :27::27:

:nazar::nazar::nazar:

Aklıma takıldı bu konu,

bazı kızlar ve kız arkadaşların doğru söylüyo...

Back
X