• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanışmaya giderken..

qbrha

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
608
112
323
Ankara
merhaba kızlar. kuzenim erkek arkadaşının ailesiyle tanışmaya gidecek haftaya. hazır bişeyler alıp gitmek istemiyo. kendisi evde bi pasta yapıo götürmek istiyo. sizce doğru mu? doğruysa ne tür bi pasta yapmalı? yaş pasta mı? kek mi? tart mı? kuabiye mi? börek mi? ne yapmalı sizce?

Alıştırmasın :KK53:
Nasılsa öyle davransın
Ben tanışmaya bile gitmedim, bize tanışmaya geldiklerinde gördüm ilk. Pişman değilim
Ama madem gidecek hazır bişeyler alması kafi..

merhaba kızlar. kuzenim erkek arkadaşının ailesiyle tanışmaya gidecek haftaya. hazır bişeyler alıp gitmek istemiyo. kendisi evde bi pasta yapıo götürmek istiyo. sizce doğru mu? doğruysa ne tür bi pasta yapmalı? yaş pasta mı? kek mi? tart mı? kuabiye mi? börek mi? ne yapmalı sizce?

bence fazla abartı geldi. hele yaş pasta yapmalar falan.

direkt hazır almalı bana kalırsa. güzel bir yerden pasta alabilir madem yaş pasta düşünüyor.

doğru söylüyosunuz evet yapmacık görünür. ne de olsa ilerde her şeyini yicekler di mi

Bence nasıl başlarsa öyle gider. Kız tarafı biraz yavaş atsın adımlarını diye düşünürüm hep. Güzel bir buket çiçek alabilir ya da şık bir yerden pasta... Şimdiden pasta börek yapmalar çok abartı olur.

heralde sevindirik olmuş kuzeniniz:) doğal olarak heyecanlı içi içine sığmıyordur haklı olarak sevdiği adamın ailesine birşeyler yapma çabasında :KK60:illaki bişey yapmak isterse kek yapsın olsun bitsin gönlündeki neyse ...doğal olsun ona göre haraket etsin.:21:

ben de düşünememiştim öyle abartı olacağını. şimdi siz söyleyince fark ettim. iyi ki sormuşum :) ikna edeyim şimdi bizim kızı

Kendi eliyle birşey yapmasın bence.
Dedikleri gibi çok yapmacık durur..
Bi buket çiçek ve ya kek , tatlı alsın bi yerden , alıştırmasın

ciddi ve uzun süreli bi ilişkileri var aslında. evlenme teklifi aldı tek taş falan.. şimdi ailelerin onayını almada sıra. o yüzden kendisi bişeyler yapmak istedi herhalde.

Ben Mozaik pasta yapıp metal bir kutuda götürmüştüm, cok begenmisler di. .suan o kutu mutfağında bişiler saklıyorum icinde

ABARTIIII ..
Ne gerek var gitsin bir pastaneye alsın. Alışırlar hep isterler sonra benden demesııııı

Bence baştan yüzgöz olmayın. Hiçbir şey de yapmasın, almasın da.. Bu sefer devamlı beklenti içerisin de olurlar.. Olduğu gibi görünsün. Abartıya da kaçmasın.

Bence hamur işi yapmak gibi her türlü eleştiriye açık bir topa girmesin. Yani bazı şeyleri seven var sevmeyen var, daha tatlı seven var, daha tuzlu seven var yok hayır risk büyük.
Tabi ne olursa olsun eli boş gitmek olmaz, annesine eşarp veya güzel bir buket çiçek, ablası kardeşi varsa onlara ufak birer hediye bence daha makul.

flört ettiği çocuk gibi bakmayın. daha ciddi bi ilişki oldupu için yapmak istedi galiba

Bana kalsa tanışmaya gitmek başlı başına hata. Tanışmak isteyen gelsin, görsün evimde.

Ben tanismaya gittigimde (ailesi Fransiz oldugundan) nazar boncugu goturmustum esimin annesine ve ablalarina. Bir de guzel bir buket cicek yaptirmistim. Yiyecek birseye bence de gerek yok; hele ki kendisi sakin yapmasin. Cok bayagi ve basit olur ilk gunden.. bence mutfak hunerlerindense karakter ve zeka hunerlerini gostermeye calissin daha iyi..

Back
X