Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tanışmayla Başlıyoruz...

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin çok sevindim topikten tanıyorum seni canım4 model arasından seçecek olursam 2 veya 3 güzel duruyor bunların yanı sıra daha soft renkler tercih edebilirsin pudra pembe açık mavi gibi yaz renklerine uygun etekleri uçuş uçuş birşeylerde olabilir pileli falan daHa sıcak şirin modeller ben severim öyle diye söylüyorum belki sende seversin Birçok markayı söylemişsİn bulamadıysan birde adL ,parkbravo, forever new markalarına gözatmanı öneririm herşey gönlünce olsun içine sinsin inşallah

Son düzenleme:

Teşekkür ederimmm..laciyi deniycem bugünn
Allah tamamına erdirsin canımm.. ya babam çokkatı şu an ama bilmiyorum kesinlikle sadece tanışma dedi yani..
Elbiseyi bi halletsem ayakkabı daha kolay gibi ama

sen kazasız belasız tatlı tatlı atlat şu günlerini de banada yardımın dokunsun
Ne güzel bi gün yıldönümünüz.
benimde öyle olur inşallah

İnşallah canım yaa ben bir atlatayım daa..
Evet ya öyle denk gelmiştii..güzel oluyor cidden

Teşekkür ederimm evet ben de seni tanıyorm gıyaben..amin inşallahh
Genelde 2-3 dendi evet, 2 yi de bir deniycem daha açık rengi varsa onu da deneri m o zaman
Adlde de bulamadm ama diğer markalara takatim bitip bayılana dek bakacam

Son düzenleme:

Bak bak canım daha 2 günün var bulursun inşallah içine sinen bir model ne giysen yakışacaktır zaten dert etme işte bizler önemli anlarya karar veremeyiz benim gibi kararsız insan o günler gelirse inşallah ne yapar bilmem

İnşallah yaa..bulacam ben de inanıyorum
Aynen önemli olunca kararsızlık artıyorr..

Gülşahcımmm çok sağolll ama genel olarak hangi tarzı önerdiğini anladım, ilk baştaki model de güzel aslında alttaki pembiş de çok tatlı, biraz daha şirin model bakmaya özen göstercem bugün, çünkü deneyince ben de fazla ciddi buldum dünküleri gibi.. bakalım yaa

normal bi gunde cok guzel kıyafetlerle karsılasıo ınsan ama arayınca bulunmuyoo

Hiloş bu tarz işte bence çok cici olacaksın hadi bakalım inşallah gönlüne göre bulursun lacivert elbiseye bayıldım sana çok güzel olacağını düşünüyorum.

canım dusundumde pudra pembesi keten yada ince kot tarzında etek üstüne yıne o tonlarda sıfon gömlek çok guzel olur .
yada pudra pembe bılektenten pantolonla yıne o tonlarda çıceklı sıfon gomlek çok cici olursun hemde tanısma ıcın abartmamıs olursun

Canm ben tek parça bulamıyorum detaya girdikçe çok zaman lazım ki zmaan yok ama bak bence romana gitmeliyimmm.. baksana modellere bayıldım..sencee??

Bu arada ben söz-nişan birlikte yapıp abiye giyeceğim için şu an şık ve güzel bir elbise olayını kullanmak istiyorum, benim tarzıma uyduğu sürece bende abartı yok yani, u benim günüm kim yargılayabilir ki beni di mi amaa ha tabi ki abiye giysem abartı olurdu mesela, ya da çok taşlı güllü dallı sevmiyorum zaten, ancak dantel detayını es geçemiyorum

Son düzenleme:

Becermişim demek kiii sağol Selencimm boyları da önemli tabi baaklım gece ne haberlerle gelecem
Oldu oldu hiloş inşallah kafana göre bulursunda en büyük dertlerden biri elbise olayı çünkü sen ön planda olacağın için.
Apartı olayını düşünme tatlım ben ne insanlar gördüm tanışma faslında bile şık giyinen abartan bu senin günün azıcık abartmak lazım bu benim görüşüm.

Kizlarrrr elbisemi aldimmm journeyden aldim.. koyu renkten vazgecemedm.. aksama kadar tonla elbise denedm ama buna karar kildim bej bir kemer ve babet alicammm.. disardayim eve gidince paylasirimmm :***

Fikirleriniz icin cok sagolunnn.. ama is kadini gibi olmadi klasik kesim ama kendinden desenli super bi kumasi varrr ) optummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…