- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
benimde geçen hafta tanışma olayım oldu tanışmaya diye geldiler isteyip gttiler :)
sanada öyle yapmasınlar dikkat et benimkilerde uzaktan gelmişlerdi
lacivert kıyafet uygun geldi bana bende öyle bir elbise gydim altına minik topuğu olan topuklu ayakkabı vardı
tanışmanız güzel geçer inşallah
sen kazasız belasız tatlı tatlı atlat şu günlerini de banada yardımın dokunsun
Ne güzel bi gün yıldönümünüz.
benimde öyle olur inşallah
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin çok sevindim topikten tanıyorum seni canım4 model arasından seçecek olursam 2 veya 3 güzel duruyor bunların yanı sıra daha soft renkler tercih edebilirsin pudra pembe açık mavi gibi yaz renklerine uygun etekleri uçuş uçuş birşeylerde olabilir pileli falan daHa sıcak şirin modeller ben severim öyle diye söylüyorum belki sende seversin Birçok markayı söylemişsİn bulamadıysan birde adL ,parkbravo, forever new markalarına gözatmanı öneririm herşey gönlünce olsun içine sinsin inşallah
Teşekkür ederimm evet ben de seni tanıyarm gıyaben..amin inşallahh
Genelde 2-3 dendi evet, 2 yi de bir deniycem daha açık rengi varsa onu da deneri m o zaman
Adlde de bulamadm ama diğer markalara takatim bitip bayılana dek bakacam
Bak bak canım daha 2 günün var bulursun inşallah içine sinen bir model ne giysen yakışacaktır zaten dert etmeişte bizler önemli anlarya karar veremeyiz benim gibi kararsız insan o günler gelirse inşallah ne yapar bilmem
canım ınternetten bı kac model baktım bende fıkır olsun dıe benzelerı olabılır sankı
Eki Görüntüle 783403 Eki Görüntüle 783404 Eki Görüntüle 783405 Eki Görüntüle 783406 Eki Görüntüle 783407
İnşallah yaa..bulacam ben de inanıyorum
Aynen önemli olunca kararsızlık artıyorr..
Gülşahcımmm çok sağolllama genel olarak hangi tarzı önerdiğini anladım, ilk baştaki model de güzel aslında alttaki pembiş de çok tatlı, biraz daha şirin model bakmaya özen göstercem bugün, çünkü deneyince ben de fazla ciddi buldum dünküleri gibi.. bakalım yaa
normal bi gunde cok guzel kıyafetlerle karsılasıo ınsan ama arayınca bulunmuyoo
İnşallah yaa..bulacam ben de inanıyorum
Aynen önemli olunca kararsızlık artıyorr..
Hiloş bu tarz işte bence çok cici olacaksın hadi bakalım inşallah gönlüne göre bulursun lacivert elbiseye bayıldım sana çok güzel olacağını düşünüyorum.Dantel detayına bayılırımmm...kızlar önerileriniz üzerine daha ciicmsi bakmaya başladım becerebildim mi
İŞLEMELİ TÜL KOLSUZ ELBİSE - Park's by Park Bravo | Giyim, Dekorasyon, Takı, Aksesuar, Online Alışveriş
ARON S/L SHORT DRESS - NFSI
Eki Görüntüle 783472
Şu ikisinin rengi hoşmuşş..
HELEN S/L ABOVE KNEE DRESS - ROE
WP - PEARLY FEATHER SHORT DRESS - ROE
Belki de bu tarz...
WP - ELLA S/L DRESS
Hiloş bu tarz işte bence çok cici olacaksın hadi bakalım inşallah gönlüne göre bulursun lacivert elbiseye bayıldım sana çok güzel olacağını düşünüyorum.
canım dusundumde pudra pembesi keten yada ince kot tarzında etek üstüne yıne o tonlarda sıfon gömlek çok guzel olur .
yada pudra pembe bılektenten pantolonla yıne o tonlarda çıceklı sıfon gomlek çok cici olursun hemde tanısma ıcın abartmamıs olursun
Canm ben tek parça bulamıyorum detaya girdikçe çok zaman lazım ki zmaan yok ama bak bence romana gitmeliyimmm.. baksana modellere bayıldım..sencee??
Eki Görüntüle 783645 Eki Görüntüle 783647 Eki Görüntüle 783648 Eki Görüntüle 783650 Eki Görüntüle 783652 Eki Görüntüle 783654 Eki Görüntüle 783655
canım 2,3ve 7 iyi bence diğerleri sözde felan olur bence
Oldu oldu hiloş inşallah kafana göre bulursunda en büyük dertlerden biri elbise olayı çünkü sen ön planda olacağın için.
Becermişim demek kiiisağol Selencimm boyları da önemli tabi baaklım gece ne haberlerle gelecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?