Canım sor bence yanlış adamla mı konuşuyorsun? Ya da çocuğa mesaj atmadan önce arkadaşına sorSelamun aleyküm iyi geceler herkese
Ben işin içinden çıkamadım bayanlar yardım edin
Bir arkadaşım aracılığyla biri ile tanıştım. Aslına bakarsanız o kişiyi ben beğendim arkadaşıma sordum oda ondan hoşlandığımı anlamış ona söylemiş. O da numaramı istemiş buraya kadar okey
Arkadaşıma müsait olmadığımı dilerse mesaj atabileceğini söyledim ve mesaj attı bana. Ben benim sorduğum kişiden emin olamadım. Saçma bir durum ama gerçek..
Ben adını falan bilmiyorum gördüğüm kişinin arkadaşımın facesinde adı soyadı etiketli görünüyor ama bana mesaj atan kişi farklı isim söyledi. Bu arada telefonun şarjı yokmuş birlikte kaldığı arkadaşının telefonundan yazmış. Yazdığı kişide onların arkadaş grubundan. Bana söylediği isimde bu kişinin ismi. Umarım anlatabildim. Daha sonra bana kendi numarasından yazdı. Ne whatsapp kullanıyor ne birşey zaman kaybıymış. Ama arkadaşımın facesinde fotoğrafları var profili görünüyor
Özetle herşey karışmış gitmiş. Arkadaşım yanlış kişiye mi verdi ben mi yanlış kişiyi sorduğum kişi mi sanıyorum belli değil
İşin içinden de çıkamıyorum şimdi sap gibi sen kimsin de diyemiyorum ama bir akıl verin nolur
Selamun aleyküm iyi geceler herkese
Bir arkadaşım aracılığyla biri ile tanıştım. Aslına bakarsanız o kişiyi ben beğendim arkadaşıma sordum oda ondan hoşlandığımı anlamış ona söylemiş. O da numaramı istemiş buraya kadar okey
Arkadaşıma müsait olmadığımı dilerse mesaj atabileceğini söyledim ve mesaj attı bana. Ben benim sorduğum kişiden emin olamadım. Saçma bir durum ama gerçek..
Ben adını falan bilmiyorum gördüğüm kişinin arkadaşımın facesinde adı soyadı etiketli görünüyor ama bana mesaj atan kişi farklı isim söyledi. Bu arada telefonun şarjı yokmuş birlikte kaldığı arkadaşının telefonundan yazmış. Yazdığı kişide onların arkadaş grubundan. Bana söylediği isimde bu kişinin ismi. Umarım anlatabildim. Daha sonra bana kendi numarasından yazdı. Ne whatsapp kullanıyor ne birşey zaman kaybıymış. Ama arkadaşımın facesinde fotoğrafları var profili görünüyor
Özetle herşey karışmış gitmiş. Arkadaşım yanlış kişiye mi verdi ben mi yanlış kişiyi sorduğum kişi mi sanıyorum belli değil
İşin içinden de çıkamıyorum şimdi sap gibi sen kimsin de diyemiyorum ama bir akıl verin nolur
Selamun aleyküm iyi geceler herkese
Hayır telefonundan yazdığı kişinin adı bana söylediği isim. Ama benim sorduğum kişi facede başka isimle görünüyor ismini neden telefonunu kullandığı kişinin ismini söyledi bilmiyorum bana face kullanmıyorum dediTelefonunu kullandığı arkadaşının adını verdi, ve o kişinin adı senin hoşlanıp facede gördüğün kişinin adı ile aynı. Konuştuğun işinin adı farklı. Canım yanlış olmuş ya yanlış kişi o bence
O ne oluyor hiç bir sosyal hesabı yokmuşAdami facetime la ara. Bakalim o mu?
Hayır ben sima olarak biliyorum farklı illerdeyiz üniversiteden biliyorum arkadaşımın arkadaşı olduğunu öğrenince sordum arapsaçına döndüAdini bilmediginiz kisiden nasil hoslandiniz ben anlamadim? Ben hikayenizden hicbisi anlamadim?
Sosyal hesap degil. Telefonun ozelligi. Goruntulu arama yani. Telde konusurken birbirini gorebiliyosunO ne oluyor hiç bir sosyal hesabı yokmuş
Hahaha böylede değil offf ya neyin iöine düştüm3kere okudum. :/ Anladigim kadariyla aslinda numarasini istedigin kisi o degilmis mesaj atan kisi numarasini istedigin kisinin cebinden sana mesaj yollamis. Oyleyse arkadaşına numarayı tekrar sor. Numarasını istediğin kisinin ismini belirt.
Durum o kadar karmakarisik ki benim anlayıp ozetledigim hali bile anlaşılamaz halde...
Neee değil miii? Kafam patlar benim senin iş karmakarışık.Hahaha böylede değil offf ya neyin iöine düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?