Tanıştığım adam kim?

Ay ayni hatayi yaptim ben cok eskiden :)
Arkadasin hoslandigi cocugu karistirdim
adami bulusmaya gonderdim kizla
sonuc bizim kiz sok
zaten bende sasirmistim neyini begendi cocugun
Ay hahHa çok fena bir durum bu benim istediğim değilde diyemiyorum zordayım

Telefonunu kullandığı kişi sanıyordum o değil ama benim sorduğum kişide değil adam hiçbir şey kullanmıyor whatsapp bile. Hoş bir durum değil umarım dalga geçilmiyorumdur

konuyu tam anlamadım ama biz buradan bir şey yapamayız. arkadaşının cevap vermesini bekleyeceksin ya da o kişiye facenin oldugunu gördüm diyip link at ona, ben değilim derse noktayı koyarsın bu kadar basit. şimdi karşıdaki yanlış kişiyse o da boşuna ümitleniyordur :)

Bence bunların hepsini unut. Hiçbiriylede görüşme olsun bitsin :)
Başka seçenekleri değerlendir. Çıkar karşına elbet. Çok karışıkmış yahu

Öğrenince bize de haber ver
Bende yaşadım böyle bişey , yanlış kişiyle konuşup görüşünce ben şok ben iptal durumu , tabi ozaman telefon sadece.
İnşallah sana olmaz

Ben müneccimlik istemedim fikir istedim belki bi nokta yakalayan olur neden böylesiniz kendinize yapılsın ister misiniz yardım isteyince
Arkadasin araciligiyla nasil yamissan yine oyle yapacaksin
yada omusun degilmisin diye soracaksin
bu kadar basit

"Katil kim" bilmeceleri gibi olmuş. :))

Anlamadım.
Anlamıştım, anladığım gibi değilmiş. Konu sahibi anladığım gibi olmadığını söylemiş.
Ben ne anladım?

Anlamadım ama yorum yapacağım. Senin hoşlandığın kişinin bir yerde etiketli olduğunu söylüyorsun. Bu durumda adını biliyor olman gerekir. Adını yanlış mı biliyormuşsun? Burayı yanlış anladıysam, diğer teori: senin hoşlandığın çocuğun resmi face'te herhangi bir yerde varsa, o resmi çocuğa at ve bu sen misin de.
Ha olmadı resim iste. Başka türlü olmayacak. Ya da arkadaşın onun resmini atsın. Amaaan ne saçma iş.

Benim anladığım şu elifcix in bir kız ark ı varmış Ona birini göstermiş X diyelim.yani x den hoşlanmış.Sonra kız gelmiş elifcix e , x senin tel i istiyor demiş.O da ok demiş.Telefonda mesajlaşmaya başlamışlar.Daha sonra elifcix face de hoşlandığı x in fotosunu görmüş.İsmi değişikmiş.Ona da y diyelim.Ve bu mesajlaştığı kişinin ev arkadaşının adı da y miş.Doğru anladım mı konu sahibi ?
Arkadşından durumu aydınlatmalısın ve eğer o kız yeni tanıştığın biri ise hepsinden uzak dur.Aklıma kötü şeyler geldi açıkçası.

Zaman zaman alışveriş siteleri de yanlış ürün gönderiyor.
Yani demem o ki sipariş usulü olunca ancak bu kadar olur.
Arkadaşınızla konuşmadan mevzuyu çözemezsiniz. Bir yanlışlık olduğu çok açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…