Tanıştığım adam ve beni denemesi...

Bence adam sen bakiresin diye masaj yapmak ıcın cagırdı, bakire olmasan sevismek ıcın cagırırdı cunku
 
Merhaba hanımlar işin içinden çıkamıyorum akla ihtiyacım var. Ne yapayım?
Benim devamlı gittiğim bir kuaför var. Başka bir semtte ana kız işletiyorlar. Fiyatları da gayet makul olduğundan 2-3 haftada bir giderim. Gide gele kaynaştık, annem de o kuaföre gitmeye başladı. Sonradan kadın beni bir tanıdığıyla tanıştırmak istedi. O mahallenin esnafıymış, çok iyi bir adammış herkesin yardımına koşarmış vs. Hatta birbirimizi görelim diye 1-2 kez dükkana çağırdı. Neyse en sonunda kabul ettim adamla görüşmeye başladım. 1 kez buluştuk. . Ben ona ilk buluşmadan açıkça bakire olduğumu evlenmeden cinsellik düşünmediğimi söyledim. (Aramızda yaş farkı var, kazık kadar adam. Beklentiye girmesin.) Problem olmadığını, öyle bir arayışta olmadığını söyledi.
Geleyim sadede. Adam bir gün mesajlaşırken yorgun olduğun söyledi. Konu otele gitmeye geldi. Otele gidecekmişiz, ona masaj yapacakmışım. Bunu okuyunca delirdim. Beni deniyor muydu yoksa sahi mi söylüyordu? Mesajlaşırken olur, peki dedim. Amacım adamla buluşunca otel kapısına gidecektim ve orada adamı eşşek sudan gelene kadar dövecektim. ', al sana mutlu sonra biten masaj, al sana rahatlama'' diye dayak atacaktım. Ama mesajlaşırken kendimi tutamadım birbirimze girdik. Ona ne kadar kötü biri olduğunu söyleyip engelledim.
Arkadaşlar ben bu durumu anlayamadım. Bu adam beni mi denedi? Hayır düzgün efendi de bir adaman benziyordu. Kuaför kadına para mı vermişti? Yoksa nasıl cesaret etsin otele çağırmaya? Aralarında bir pazarlık mı var? Şeytan diyor git kuaför dükkanına kadından hesap sor.
Sizce bu olanları unutup yoluma devam mı etmeliyim yoksa adamı arayıp açık açık sormalı mıyım? (para mı aldın diye)Teşekkür ederim.
Adamı nasıl dövmeyi planlıyordunuz? Ya size saldırsa tecavüz, şiddet vs. gibi daha kötüsü olabilirdi de. Böyle bi düşünceniz varsa yüz yüze ertesi gün konuşur sorardınız aklınızdakileri. Ayrıca cinsellik istemeyebilirsin elbette hakkın var buna lakin ilk buluşmada bundan bahsetmek ne kadar doğru onu da bilemedim :KK70: Zaten ilk zamandan beraber olmak isteyenden uzak durursunuz bunu hemen belli eder. Son olarak kuaföre patlamışsınız belki kadının haberi bile yok hiçbir şeyden her tanıştıran kötü her arayan saldırgan değil ki. Biraz sanırım çevrenize korkuyla yaklaşıyorsunuz bunu da normal buluyorum günümüzde fakat aşırıya kaçarsanız o negatif düşünce sizi er geç bulur fazla korku endişe ile yaklaşmayın böyle bir şeyle karşılaşsanız bile mesafenizi koyun bitsin kavga etmek dövmek nedir :) Allah korusun siz zarar görürsünüz.
 
Yalnız ben burda okuduklarımı yaşadım 11 sene önce 🙈
Benim kuaför arkadaşım var.
2 kız kardeş dükkanları benim evin alt sokağı.surekli gidip geliyorum.
Yan dükkanında da başka esnaf tanıyorum ama merhaba şunu alabilir miyim diyorum alıp cikiyorum.
Birgün arkadaşım sen yan esnafla çok yakışıyorsun,yıllardır tanırız o abi çok iyidir falan beni ikna ettiler 😂
Numaramı verdiler o esnafa ve akşam o beni aradı.
Yarın şurada kahve içelim dedik.
Hâlâ arada gider orada kahve içeriz eşimle 😂😂
O esnaf eşim oldu benim 😂
 
Böyle adamlar heryerde engelle gitsin bakirelik herkese söylenmez öyle kuaförü bilemiyorum kadın para alsa bile aldım der mi hiç kuaforede gitmezsin olur biter çokta takılma
 
X