• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanistigim kisiyle ilgili?

Ben biriyle konusuyorum. Bu 13 14 saat calisiyor. Benimde uzun sure tek kalinca psikolojim bozuluyor. Evlenince nasil olacak. Bu yuzden ayrilmak istiyorum ama kararsizim onuda uzmek istemiyorum ne yapmaliyim sizce?
Ne ara başkasıyla konuşmaya başladın ne ara evlenince nasıl olacak muhabbetine geldin de ayrılacan yafrucum 13 14 saat çalışma hayatına gelene kadar daha neler var hey yafrum heyyy

Sen hi diyince bende gelinlik aldım napim 🤣 valla bu komik yazıların kanıtı bu kişi

Ayrılma kız adamın yanında otelde işe girersin dibinden ayrılmazsın yedi yirmidört.
Ayrılmak için önce bir araya gelmeniz gerekiyor zaten ama sen bu kısmı boşver.

Ben biriyle konusuyorum. Bu 13 14 saat calisiyor. Benimde uzun sure tek kalinca psikolojim bozuluyor. Evlenince nasil olacak. Bu yuzden ayrilmak istiyorum ama kararsizim onuda uzmek istemiyorum ne yapmaliyim sizce?
Senin psikolojin bozuk zaten rainyy. Tedavi olman için ne olması gerekiyor acaba

Kız rainyy bulmuşsun kaçırma bak zaten zar zor bulmuşsun varsın 24 saat çalışsın. Yeter ki imzayı at sana yeter bence tapulu malım diye dolan dur ortalıkta. Ben evlendim sonunda diye pankart falan bastır bak valla ciddiyim :) Evlilik cüzdanını hep yanında bulundur birini görünce çıkart göster sonuçta kolay bulmadın :)))))

neyy 3,4 gün konuştuğun kişiyle evlilik mi düşünüyorsun?
kız siz evcilik mi sandınz evliliği?
nasıl öyle yıldırım aşkı desem değil ayrılmayı düşünüyorsun, ama evlenmeyi de düşünüyorsun?
ALLAH ALLAAAHH bacım senin düşünce yapında bir sorun var bence ,taşlar birbirne uymuyor.
oldu olacak sen bunu bırak,5,6 gün tnaıştığın biriyle evlilik düşün,hem daha uzun tanımış olursun hem de 14 saat çalışmayan biridir belki.
ayyyy daraldım ,şaka mı yaa konu,fake filan mı,kafayı yedirtmek için filan mı açıyorsunuz bu konuları bilerek kuzum?

Back
X